aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #360 -: Януари 30, 2011, 21:12:38 » |
Нагоре
|
аз и там ходих да вида ама... не гита не предлага примоции никакви тя хвърля до кофата само един панталон и върнали циганетата като го видяли че му няма половин крачол а и миризмата не е била приятна. То май за да не им умирисва манджата в кофата де
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #361 -: Януари 30, 2011, 21:13:29 » |
Нагоре
|
Уж не съм русо ама да питам за да не се изказвам неподготвена - Гита ли предлага прИмоциите по 50ст?
И аз не съм руса ама ти загубих нишката на мисълта. Май не е Гитъъъ ,ся като й дам дрешките ,ша ви ги продаде за 0,50ст.. Аве наша Гитка ич не е идвала у наша тема ,защо ли??? Щот не говорим за ВУ
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #362 -: Януари 30, 2011, 21:14:57 » |
Нагоре
|
извикайте я ама ще е възмутена и ние ще се чувстваме руси и даже не умни защото няма да я разберем
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #363 -: Януари 30, 2011, 21:16:09 » |
Нагоре
|
Уж не съм русо ама да питам за да не се изказвам неподготвена - Гита ли предлага прИмоциите по 50ст?
И аз не съм руса ама ти загубих нишката на мисълта. Май не е Гитъъъ ,ся като й дам дрешките ,ша ви ги продаде за 0,50ст.. Аве наша Гитка ич не е идвала у наша тема ,защо ли??? Щот не говорим за ВУ Щото ако дойде, ще отнесем по 3 дни бан за обида на потребител. Пък може и тайничко да идва. Предлагам Г. да е с кодовото име Цвете мое миризливо
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #364 -: Януари 30, 2011, 21:19:43 » |
Нагоре
|
И аз не съм руса ама ти загубих нишката на мисълта. Май не е Гитъъъ ,ся като й дам дрешките ,ша ви ги продаде за 0,50ст.. Аве наша Гитка ич не е идвала у наша тема ,защо ли??? Щот не говорим за ВУ Щото ако дойде, ще отнесем по 3 дни бан за обида на потребител. Пък може и тайничко да идва. Предлагам Г. да е с кодовото име Цвете мое миризливо ХАХАХАХА приемам! аз уж дебна гостинките на портата дето само четът- с банбони да ги черпим...........не съм я мяркала
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #365 -: Януари 30, 2011, 21:20:29 » |
Нагоре
|
Госпожа Г -каквото и е кодовото име вече не е идвала в нашата тема ,или ако е така е тайно ноща .. Стига с тея банове ,че напрааво ми умръзна да мъ плашат ,ние сме симпатяги в таз темичка мъничка и нема да ни баннат.. шефчето е готин
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #366 -: Януари 30, 2011, 21:21:52 » |
Нагоре
|
к
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 21:26:34 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #367 -: Януари 30, 2011, 21:22:36 » |
Нагоре
|
Абе ора аз май съм най голямата будалеску тук ,щом се вързах на сладки приказки на Г Кажете ми ся тъй ли е или не
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #368 -: Януари 30, 2011, 21:22:45 » |
Нагоре
|
Госпожа Г -каквото и е кодовото име вече не е идвала в нашата тема ,или ако е така е тайно ноща .. Стига с тея банове ,че напрааво ми умръзна да мъ плашат ,ние сме симпатяги в таз темичка мъничка и нема да ни баннат.. шефчето е готин
Що, аз една почивка в 5 звезден хотел без интернет не отказвам ПП Не ви ли се струва, че пишейки по-нормални неща някак става по-мило, че и нови членки набрахме за 2 дни
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #370 -: Януари 30, 2011, 21:24:18 » |
Нагоре
|
Юхууууууууууууу. Първом, че ги пуснем, после, че ги вапцам и сетне ще ги къдря. Че кат ми ги начешат да им е кеф
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #371 -: Януари 30, 2011, 21:25:30 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131162&cat=120То па оставоло и продавачката да има забележки към машата ..Сигурнуу и прай косъта като на рекламите..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #372 -: Януари 30, 2011, 21:25:43 » |
Нагоре
|
те завиждат на уфсите, затова използват уреди момичето може да има проблем с езика, вижте от къде е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #373 -: Януари 30, 2011, 21:27:26 » |
Нагоре
|
Що, аз една почивка в 5 звезден хотел без интернет не отказвам ПП Не ви ли се струва, че пишейки по-нормални неща някак става по-мило, че и нови членки набрахме за 2 дни Еминце милууу котенце ,ние сме малку по брутални или по точну казану назоваваме нащата с истинските имена ама по лигавку..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #374 -: Януари 30, 2011, 21:28:19 » |
Нагоре
|
А козата с машата ли е или ? Да знам тревица да наскубя Ери, като пишем на сносен език, по-лесно се чете Тая русата да не хукна към Плевен, да я дири тая с клина
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|