eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #375 -: Януари 30, 2011, 21:29:10 » |
Нагоре
|
те завиждат на уфсите, затова използват уреди момичето може да има проблем с езика, вижте от къде е
Ани ази проблеми с езикъ нямам хахахахаха дамата ако има ще и дам некой урок
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #376 -: Януари 30, 2011, 21:29:26 » |
Нагоре
|
те завиждат на уфсите, затова използват уреди момичето може да има проблем с езика, вижте от къде е
Тя тая мъша е мулти за всекиго по-нещичко
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #377 -: Януари 30, 2011, 21:31:03 » |
Нагоре
|
А козата с машата ли е или ? Да знам тревица да наскубя Ери, като пишем на сносен език, по-лесно се чете Тая русата да не хукна към Плевен, да я дири тая с клина Русата ако е хукнала към ПЛевен скачам у гащите и след нея ,немоя да е устава тъка безпомощна сама.. А ти вземе наскупи сено за магарето май армаган да ти пратя ,да не се окажеш неподготвена:)
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #378 -: Януари 30, 2011, 21:32:06 » |
Нагоре
|
А козата с машата ли е или ? Да знам тревица да наскубя Ери, като пишем на сносен език, по-лесно се чете Тая русата да не хукна към Плевен, да я дири тая с клина Русата ако е хукнала към ПЛевен скачам у гащите и след нея ,немоя да е устава тъка безпомощна сама.. А ти вземе наскупи сено за магарето май армаган да ти пратя ,да не се окажеш неподготвена:) Ми аз тревата, че нали е маша за КОЗА и си викам айдеееееееее и млеко всека сутрин
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #379 -: Януари 30, 2011, 21:33:26 » |
Нагоре
|
бе верно русата зачезна а утре сигурно на работа да взима парите на ората тя ще чете че очите и чак Х ще станат
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #380 -: Януари 30, 2011, 21:34:45 » |
Нагоре
|
Публикации: 251
Това е щастието
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен) Re:Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)? « Отговор #373 -: Днес в 21:22:53 » Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре Цитат на: gitadam в Януари 23, 2011, 10:48:26 Да, сега разбрах, какво се има предвид.Не искам да се занимавам повече с това.Просто подарените от мен дрехи бебешки изобщо не са в такова състояние като това на някои мами в раздела, а са супер запазени и без никакви забележки, които е получил от мен знае за какво става въпрос.Такива са и дрешките, които ще получа от една мама, перфектни от всякъде, за което съм мн.благодарна eria е за това ти казвах по-горе Търся Аниту ,обясни ми кво се случва аз пак не съм разбрала..Ама защо мойто име се използва незнам ,както каза една дама преди 2 дни все аз съм виновнъ..Ще си тръгна многу обидена и наскърбена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #381 -: Януари 30, 2011, 21:35:53 » |
Нагоре
|
АНИ ТЕЗ КАМЪНИ СА У ТВОИТА ГРАДИНА,ЧАКАМ ИИЛИ ЛЯГАМ ДА МРЪ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #382 -: Януари 30, 2011, 21:42:26 » |
Нагоре
|
сакън не мри исках да го пратя тук да видиш как те е похвалила гига, ама нали не съм руса и затова не съм умна, виж къде било и не ми хвърляй камъни из градината, че тъкмо си гледах едни цветарски списания, че ще се поналожи май с магарето да поработите в градината
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #383 -: Януари 30, 2011, 21:45:09 » |
Нагоре
|
сакън не мри исках да го пратя тук да видиш как те е похвалила гига, ама нали не съм руса и затова не съм умна, виж къде било и не ми хвърляй камъни из градината, че тъкмо си гледах едни цветарски списания, че ще се поналожи май с магарето да поработите в градината
Ании Сории ,аз съм виновна че не дочетох добре ,ама тя на мен сподели че имало и друга дама с добро съце куту мен и тя щяла да й даде дрешки ,мой да не става въпрос за мен .. Ааааа наемаш мъ с мойто магаренце да поработя ,ами Ани ,то само разнос прай ,ако го впрегна у градинат мой фърли топа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #384 -: Януари 30, 2011, 21:45:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #385 -: Януари 30, 2011, 21:46:47 » |
Нагоре
|
Ании Сории ,аз съм виновна че не дочетох добре ,ама тя на мен сподели че имало и друга дама с добро съце куту мен и тя щяла да й даде дрешки ,мой да не става въпрос за мен .. Ааааа наемаш мъ с мойто магаренце да поработя ,ами Ани ,то само разнос прай ,ако го впрегна у градинат мой фърли топа От га пък е твойто магаре. 2 дни му рих лайн..а, рупаше ми тука от бостана и накрая твойту
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #386 -: Януари 30, 2011, 21:49:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #387 -: Януари 30, 2011, 21:51:09 » |
Нагоре
|
Само не разбраф кво да си масажиръм с негуу ,гъзо ли ,муцуна ли или кво .. Емииии магарету е мойту ,да си имаме уважениету ,пратиф ти само някои дребни неща пу негу ЛУКСОЗНИ МАРАТОНКИ 45ЛВ и ти веднага ми гу върна че не съм ти пратила храна за негу.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #388 -: Януари 30, 2011, 21:53:39 » |
Нагоре
|
Ша ги купя ази ,за мен съ квокото са от 1911 година ,не ми пука на мен ,нестига че жената ги продава колко ценни съ били за нея ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #389 -: Януари 30, 2011, 21:54:39 » |
Нагоре
|
БИБКЕЕЕЕЕЕЕЕ ,ДЕКА СИ МА ОТИ СЪ УМЪЛЧА ,РУСОТО ЛИ ТИ ЛИПСВА ,АЗИ ДОРДЕ Я АКАМ СА НАТРЯСКАХ ))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|