|
evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #406 -: Януари 31, 2011, 00:27:28 » |
Нагоре
|
Опаааа приемате ли един нов идиот - патриот Четох ма няма смогване бре хора. Веднага пращам едни бувки мноу са готини отлични са нямат забележки грааам. Ма с пари да знаите, а вие ша ги подарявате после щото имат скъсано и аз лееекинко ще мина да ви натъртя видиш ли колко съм маркова па такива парцали и за подарък няма да пусна и хооооп появи ми се обявата с парцалитеее ехее и миризливи дажеее. Остана ли панталон за мене или да си одя при марковите нещица,че ми е под достойнството а.
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #407 -: Януари 31, 2011, 00:31:27 » |
Нагоре
|
Опаааа приемате ли един нов идиот - патриот Четох ма няма смогване бре хора. Веднага пращам едни бувки мноу са готини отлични са нямат забележки грааам. Ма с пари да знаите, а вие ша ги подарявате после щото имат скъсано и аз лееекинко ще мина да ви натъртя видиш ли колко съм маркова па такива парцали и за подарък няма да пусна и хооооп появи ми се обявата с парцалитеее ехее и миризливи дажеее. Остана ли панталон за мене или да си одя при марковите нещица,че ми е под достойнството а. Питай Цветна китка (г-жа Г.), тя е по марковите и в отлично състояние неща. Имаше един панталон с порнат крачол, ма бой ще стане за него Те ти едно яке. Само подплатата му е напукана ама иначе е без забележки http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131469&cat=118
|
|
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 00:35:45 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
evata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #408 -: Януари 31, 2011, 00:37:36 » |
Нагоре
|
Да де аз за тоя панталон викам да вземете да ми го оставите мноу закъсах за панталони става не става ша го влача кво пък марков да е. А пък ша взима да са мушна под леглото от срам заради мойта обява за подаряване докато не ми дойде пантильончето да ма отсрами кво пък ааааа.
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #409 -: Януари 31, 2011, 00:52:42 » |
Нагоре
|
Опаааа приемате ли един нов идиот - патриот Четох ма няма смогване бре хора. Веднага пращам едни бувки мноу са готини отлични са нямат забележки грааам. Ма с пари да знаите, а вие ша ги подарявате после щото имат скъсано и аз лееекинко ще мина да ви натъртя видиш ли колко съм маркова па такива парцали и за подарък няма да пусна и хооооп появи ми се обявата с парцалитеее ехее и миризливи дажеее. Остана ли панталон за мене или да си одя при марковите нещица,че ми е под достойнството а. Питай Цветна китка (г-жа Г.), тя е по марковите и в отлично състояние неща. Имаше един панталон с порнат крачол, ма бой ще стане за него Те ти едно яке. Само подплатата му е напукана ама иначе е без забележки http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131469&cat=118който му харесва якето да го грабва,че промоцията е до края на месеца ,ДОКАТО ИМА НЕТ хихихихи - е не го ли изчетохте баш до долу?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
evata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #410 -: Януари 31, 2011, 01:12:09 » |
Нагоре
|
Ха ха тва с нета не съм го чела. Ми то тия с марковите дрешки са така нет я има я нема. Ние простолюдието с немарковите боклуцииии ряпа да ядем кво си мислитее виии. Я бързо на опашката за якета,че може и да го няма утре я нета подранил със спирането я нещо друго. Аз си държа на вмирисания панталон това е положението и съм засрамена от моите боклуци дето пускам и съм се скрила. Търсете ме по леглото с компа там съм
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #411 -: Януари 31, 2011, 01:14:37 » |
Нагоре
|
И туй яке опуснах, пу Сега си търся фанелка -потник с дълъг ръкав (десен) и маратонки джапанки с пухена подплата. Едната 34 другата 52 номер. Трябват ми спешно - на сватба съм канена
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #412 -: Януари 31, 2011, 01:17:56 » |
Нагоре
|
И туй яке опуснах, пу Сега си търся фанелка -потник с дълъг ръкав (десен) и маратонки джапанки с пухена подплата. Едната 34 другата 52 номер. Трябват ми спешно - на сватба съм канена
и мен ми се обещаха да намерят кьопавици за оФИнЦИЯЛНИЯ анцунг ама се скътаха,уж ред пазят,уж дружки........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #413 -: Януари 31, 2011, 01:24:20 » |
Нагоре
|
Там да ви е проблема айдее от мен една обувка 46 номер бяла с ръжда само иначе не носена има си каБзи фйешън ръждиви са другата си я търсете обаче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #414 -: Януари 31, 2011, 01:29:19 » |
Нагоре
|
Прочетох това дето бях изпуснала ,за да не се изказвам утре неподготвена и ви пожелавам Лека нощ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #415 -: Януари 31, 2011, 07:51:56 » |
Нагоре
|
и аз дося четох верно шоуто пьлно...их деа,днес трудно ше мога да пиша,ма от утре ше наваксвам,та пушек ше дигам...питахте за инфо и линк-онаа веднага е свалила обявата май,не мога да я намеря ич,а ника и е ЯНАВД,на лат.там не разбирам нищо-нито как да пусна тема,нито как да се свьржа с админ,като стигна ше ви копна лс-тата,дет сме ги изписали/аз/като предупрежение,ма пак ГРЕДА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #416 -: Януари 31, 2011, 07:54:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #417 -: Януари 31, 2011, 07:57:03 » |
Нагоре
|
От: rusamapaumna rusamapaumna Дата: 30.01.2011. 19:42 аз обяснявам,не заплашвам,далеч сьм от мисьлта да те заплашвам сьс саморазправа,има си законни начини и нормативи:Двсе пак ни пазят от такива ситуации,пояснявам че пьрвото което ще получиш оттук е сьобщение от админа,в което ще поиска разумно разрешение на ситуацията и ще имаш препорька,която ако не спазиш ще имаш временен бан,а след това може да ти се наложи постоянен чрез блокиране на профила и ip-то ти,през това време ще уведомя за случая хора,които имат властта да изискат от теб разяснения на сьответното място-в институция,и така нататька...не сьм злопаметна,работя,имам доста прилични доходи и не сьм трьгнала да изкарвам пари от сайтовете,но честно-на такьв парцал не сьм попадала никога,вярвай ми! Изтриване | Отговор Отговор » Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: клина От: ianavd ianavd Дата: 30.01.2011. 19:35 НИЩО НЕ КРИЯ И ЗА НИЩО НЕСЪМ ИЗЛЪГАЛА, НЕСЪМ ТАКАВА,АЗ МОГА ДА СЪОБЩЯ НА МЪЖЪТ МИ ЗА СЛУЧАЯ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ ТОГАВА АЗ КАКВО ДА ПРАВЯ ПО СЛУЧАЯ.....КАЗАХ ЩЕ ПИТАМ МАМЧЕТО,НЕ МЕ ЗАПЛАШВАЙ АКО ОБИЧАШ,ЗАЩОТО НЯМА ДА УСПЕЕШ С НИЩО НЕСЪМ ЗАСЛУЖИЛА ТОВА ... ТВА Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО МИ КЬМ НЕЯ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #418 -: Януари 31, 2011, 07:59:12 » |
Нагоре
|
От: ianavd ianavd Дата: 30.01.2011. 16:27 ne sam postoqnoo v prodavalnika- rabotq ,6te pi6a na mai4eto i 6te q pitam,az nesam go vidqla ,taka go kypix van6no nqma6e nikakvi zabejejki - nqma da go nosq na obratno za da go obra6tam ,i mejdudrygoto az sam go kupila za 20 lv ... 6te vidq kvo 6te mi kaje, no az obratno ne moga da go vzema kakto sa6to i da i go varna-tova e riska na internet pazaryvaneto tova e ot men kato i pi6a 6te ti pi6a i na teb pak ti si puskai kakvito 6te6 temi nesam vinovna v slu4aq i az bqx slojila realni snimki vidqla si xaresala si kupila si tva e -ot dosta vreme sam v prodavalnika -az sam korektna i mnogo 6te go potvardqt Vsi4ko xubavo ti jelaq Изтриване Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: клина От: rusamapaumna rusamapaumna Дата: 30.01.2011. 14:01 МИЛО,АЗ НЕ МОГА ДА ЗНАМ КОЙ Е СЬСИПАЛ ХУБАВИЯ КЛИН,НО В ТОВА СЬСТОЯНИЕ КОЕТО ГО ПОЛУЧИХ НЕ СТАВА ЗА НОСЕНЕ!!!ЧАКАМ ТЕ ДО УТРЕ ЗА ОТГОВОР И РЕШЕНИЕ И ЩЕ ПУСНА ТЕМАТА,ПРИДРУЖЕНА СЬС СНИМКИ!НАИСТИНА Е НЕКОРЕКТНО ДА НЕ МИ КАЖЕШ ЗА ТОВА,ЧЕ Е РЯЗАН И НЕДОУШИТ,ПЬК И ТОЛКОВА КРИВ!ИЛИ ТИ,ИЛИ ОНАЯ КОЯТО ТИ ГО Е ПРОБУТАЛА,ТРЯБВА ДА Е С НАЙ-МАЛКО ДВЕ ЛЕВИ РЬЦЕ,ДА СИ И ГО ВЬРНАЛА ВМЕСТО ДА ГО ПРОДАВАШ ОТНОВО!ВЕЧЕ ГО ПРЕГЛЕДАХА НЯКОЛКО МАЙЧЕТА И ОЧАКВАТ РАЗВИТИЕ ПО ВЬПРОСА,НАИСТИНА СЬМ ТВЬРДО РЕШЕНА ДА ЗАВЬРША ИСТОРИЯТА С КЛИНА,ПРОСТО ВСЕ ОЩЕ СЬМ ДОБРОНАМЕРЕНА!НО ТОВА-ДО УТРЕ,ХОРА СМЕ,МОЖЕШ ДА ПРЕОСМИСЛИШ НЕ---Е ТЕ ТВА Е ГОРЕ-ДОЛУ НАЧАЛОТО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #419 -: Януари 31, 2011, 08:40:20 » |
Нагоре
|
Добро ютрооо ва лигли ,дека сте .наспахти ли съ Русааа ,снощи дълго чаках да дадеш ник на тази овца ама не се появи ..Виждам че нещата ще приключат добре въпреки многото разправии ..Странно ми е само какава е тази дама ,нали така казва (знайш ли каква съм) да няма рога и пера ?? Ако имаш нужда от помощ дай инафо ,няколко пъти писах снощи.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|