aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #450 -: Януари 31, 2011, 13:28:03 » |
Нагоре
|
Момичета ще ви помоля само да няма нападки към потребителите та дори и под формата на шега .
Аз лично слушам и изпълнявам Скокче твоя утепа ли го ? Ей, и тука ни надушиха... Ма ние сме едни Скок, признай си поне че изчете темата и се смя ама на глас със сълзи на очите. Поне си разкарала днес мислите за престъпление
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #451 -: Януари 31, 2011, 13:28:57 » |
Нагоре
|
Ани пращай пък после чакай парите от умре...така де, сещаш се
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #452 -: Януари 31, 2011, 13:30:53 » |
Нагоре
|
Момичета ще ви помоля само да няма нападки към потребителите та дори и под формата на шега .
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #453 -: Януари 31, 2011, 13:31:53 » |
Нагоре
|
не знам какво да правя то е ясно че няма парички, ама силно и много упорито иска размяна то бива досаждане бива ама чак пък толкоз
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #454 -: Януари 31, 2011, 13:32:41 » |
Нагоре
|
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ изпрати ги тях на скок-подскок и тя ще свика съвета за БАН
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #455 -: Януари 31, 2011, 13:33:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #456 -: Януари 31, 2011, 13:34:09 » |
Нагоре
|
Емс що ни напускаш, на кого ни оставяш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #457 -: Януари 31, 2011, 13:35:18 » |
Нагоре
|
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ изпрати ги тях на скок-подскок и тя ще свика съвета за БАН ние сме повече и ще спИчелим
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #458 -: Януари 31, 2011, 13:39:43 » |
Нагоре
|
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ ври се оплачи на арменския поп!душевен мир ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #459 -: Януари 31, 2011, 13:43:44 » |
Нагоре
|
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ ври се оплачи на арменския поп!душевен мир ? То си и личи, че по принцип няма душевен мир ама сега другите и виновни. Пии си хапчетата и не чети ЛС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #460 -: Януари 31, 2011, 13:48:17 » |
Нагоре
|
А нападките на ЛС ,аз трябва ли да рева или да се оплаквам на някой...Ееее кви са тея жени бе, значи пак разбрали недоразбрали тичат да се оплакват .Аз сега ще тичам към полицията защото получавам на час по 18 писма ,това е в разрез с личното ми пространство и душевния мир.. Благодаря ВИ ври се оплачи на арменския поп!душевен мир ? То си и личи, че по принцип няма душевен мир ама сега другите и виновни. Пии си хапчетата и не чети ЛС Днес съм на благотворителна муза ,пускам обяви за подаряване ..И после в полицията ако се оплача тук няма кой да обърне внимание ,затова у органите на реда:)
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #461 -: Януари 31, 2011, 13:51:06 » |
Нагоре
|
Емс що ни напускаш, на кого ни оставяш Умре ми компютро
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #462 -: Януари 31, 2011, 14:03:30 » |
Нагоре
|
Емс що ни напускаш, на кого ни оставяш Умре ми компютро ТИ МЕТНА ЕДИН?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #463 -: Януари 31, 2011, 14:59:06 » |
Нагоре
|
Ехоооо къде сте вее ,ай па ма зарязахте !!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #464 -: Януари 31, 2011, 15:13:00 » |
Нагоре
|
опа! мих си външния клозет за да го пускам на промоция,че края на месеца ще ми спрът нета .Ако някой се интересува да ми пише на лични : състоянието му не е плачевно,ползван е само по малка нужда,ама нямам доказателства....ще ме прощава,който ще го вземе,ама само водата ще му пусна,че пари за препарати йок!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|