{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103617 пъти)
0 Членове и 11 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #465 -: Януари 31, 2011, 15:16:53 »
Раздели ТемаНагоре

опа! мих си външния клозет за да го пускам на промоция,че края на месеца ще ми спрът нета Wink.Ако някой се интересува да ми пише на лични : състоянието му не е плачевно,ползван е само по малка нужда,ама нямам доказателства....ще ме прощава,който ще го вземе,ама само водата ще му пусна,че пари за препарати йок!!!
Акуу е на примоция вземам го ,нека и аз един път съм в далаверата ..Бибка ами я се огледай и друго ако имъш да пратиш 2ра употреба ма ,като гъз -папир и т.н ..Че като ти спрат нетуу отде за мен ефтинко..
Добре че моя нет го предплащам за месец иначе щях да ви оплюя всики на шефа и после беш да ме нема ...
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #466 -: Януари 31, 2011, 15:21:42 »
Раздели ТемаНагоре

ти дося рева на рамото на шефъ лииииииии? ЕЕААА голяма жена си - уста имаш,оправяй се сама не така смехотворрррррррно!Не тъй зад гърба ни,всички искаме да те чуем за кво се бориш.........ма си станала една потайна Huh?
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #467 -: Януари 31, 2011, 15:23:58 »
Раздели ТемаНагоре

Забравих да кажа ,че тичах сега до ВУ ,ам хартишки не найдох.Ако пуснат щти зема едно кило Cheesy
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #468 -: Януари 31, 2011, 15:25:48 »
Раздели ТемаНагоре

ти дося рева на рамото на шефъ лииииииии? ЕЕААА голяма жена си - уста имаш,оправяй се сама не така смехотворрррррррно!Не тъй зад гърба ни,всички искаме да те чуем за кво се бориш.........ма си станала една потайна Huh?
Кък за кво ,оти мъ гълчите зад гърба ми !!! Ша рева ми ти ко искаш ,тъй нечута да остана ..Клозету за мен ли е или па нема се вреда ,и виж ако не е марков не го искам ако си го взела и ти от ВУ па не го искам ,мойто дете е свикнало само у маркув нужник да оди ..
Чакам отговор Smiley)))
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #469 -: Януари 31, 2011, 15:31:01 »
Раздели ТемаНагоре

Кък за кво ,оти мъ гълчите зад гърба ми !!! Ша рева ми ти ко искаш ,тъй нечута да остана ..Клозету за мен ли е или па нема се вреда ,и виж ако не е марков не го искам ако си го взела и ти от ВУ па не го искам ,мойто дете е свикнало само у маркув нужник да оди ..
Чакам отговор Smiley)))
Маррррркоф ма! Няма да ти набутам туй-онуй!Кличащ,с голяма дупка и за голяма нужда,но в тази криза като няма ко да ядем,не се...м!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #470 -: Януари 31, 2011, 15:35:56 »
Раздели ТемаНагоре

Чакам отговор Smiley)))
Маррррркоф ма! Няма да ти набутам туй-онуй!Кличащ,с голяма дупка и за голяма нужда,но в тази криза като няма ко да ядем,не се...м!
Зимам гооо ,най после и аз да се вреда за нещуу марково ВУ ..Ами га ша има гъз-артия ма ,аз утри ша ида до нашту ВУ да потърся ,ама то тук само връзкари и до мен не стига ..затуй разчитам на теб  да ми земиш малку .Ама туй мойто дете ,как можах тъй да гу науча ,маркуви дреи ,маркува чанта за даскало ,маркуви маратонки АДИДАС ТОШЪН ,ся и маркуфф кенеф.
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #471 -: Януари 31, 2011, 15:41:16 »
Раздели ТемаНагоре

Чакам отговор Smiley)))
Зимам гооо ,най после и аз да се вреда за нещуу марково ВУ ..Ами га ша има гъз-артия ма ,аз утри ша ида до нашту ВУ да потърся ,ама то тук само връзкари и до мен не стига ..затуй разчитам на теб  да ми земиш малку .Ама туй мойто дете ,как можах тъй да гу науча ,маркуви дреи ,маркува чанта за даскало ,маркуви маратонки АДИДАС ТОШЪН ,ся и маркуфф кенеф.
Лошо си го научила,ако докарат по Великден чак артишката с ТОШЪНА ли ще си бърше дупиту? С риск да ме докладваш ше ти го рекна - ма ногу си ВАЖНА!!!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #472 -: Януари 31, 2011, 15:47:31 »
Раздели ТемаНагоре

Щото си много устата ша та докладвам ,немоа вече съ опраа с вази ,ся като съ появи и онуй русото тясен ша ми съ види сайта ,затуй писвам там където трябва и шъ видите вие
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #473 -: Януари 31, 2011, 15:50:16 »
Раздели ТемаНагоре

ааааааааа ИМА ГОСТИ! Елате де ,влезте - Tongue днес черпим с карамел-му!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #474 -: Януари 31, 2011, 15:54:31 »
Раздели ТемаНагоре

ааааааааа ИМА ГОСТИ! Елате де ,влезте - Tongue днес черпим с карамел-му!
До там ли тъ удари кризата ма с карамел му да черпиш ,аз съм свикнала да поапвам по убави банбонки като Линдор ,абе да си кажа Гола пък голяма съм ,все на маркову съ фърлям:)
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #475 -: Януари 31, 2011, 15:59:20 »
Раздели ТемаНагоре

Ми вие онзи ден без мен изядохте шоколадовите с ненам какъв пълнеж Roll Eyes.Кой кват му е чергата...........ти на персииски килим ли ходиш?ма не го переш да не се съсипе.....хахаха
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #476 -: Януари 31, 2011, 16:06:01 »
Раздели ТемаНагоре

Ми вие онзи ден без мен изядохте шоколадовите с ненам какъв пълнеж Roll Eyes.Кой кват му е чергата...........ти на персииски килим ли ходиш?ма не го переш да не се съсипе.....хахаха
Оти ми съ подиграваш ,у нас найш ли кво е убаво ма ,още съм с тъканите черги на прабаба бюфета на дядо ,ся тамън си спомних баба как пускаше пархусмокачка(метла) ..Ся тъйй се сетих има за продан хладилник мраз и телевизор ПЛиска ,идеални са без забележки работят ,ама  детето иска вечи плазмъ да вземам..До лани имах домашна прислужница ама ся лев няма и от тогава не е чистено ,пъ кът си много навита ела ми изчисти ма !!
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #477 -: Януари 31, 2011, 16:21:06 »
Раздели ТемаНагоре

СЪБРАНИЕ, СЪБРАНИЕ, голямото съвещание !
Мола ви искам да ми намерите  мръсни износени дрехи със следи от поредното хранене без да ги перето МОЛЯ.Тея в нас вече са ми малко не ми достигат такива. Най-важното трябва да пишете, че състоянието им е отлично и по възможност да сте ги снимали преди да ги обуете още на детето си! мноу са ми нужни като говорим за мръсно може и ползвани памперси аз ще си ги поизперЕм и па ше ги пробвам да ги ползвам.  (wow4) Обратно връщам в ресто нови новенички дрехи размер къвто искате не са взети още от магазина ма са модерно изтрити цветове имат и по леке за кудош, може и по две по желание на клиентъ

п.п. Сега сериозно кво да правя вече не знам аз ли съм кърък ? Писна ми да ме пускат по пързалката беееееее получих поредната непрана дреха поносена не много но личи, а пишеше състояние отлично. Направо ми иде да спра да пазарувам от тук. Още се чудя какво да и пиша сега? Обявата вече не я виждам почвам да правя принт скрийн на всяко нещо което взимам посна миии.

Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #478 -: Януари 31, 2011, 16:33:31 »
Раздели ТемаНагоре

СЪБРАНИЕ, СЪБРАНИЕ, голямото съвещание !
Мола ви искам да ми намерите  мръсни износени дрехи със следи от поредното хранене без да ги перето МОЛЯ.Тея в нас вече са ми малко не ми достигат такива. Най-важното трябва да пишете, че състоянието им е отлично и по възможност да сте ги снимали преди да ги обуете още на детето си! мноу са ми нужни като говорим за мръсно може и ползвани памперси аз ще си ги поизперЕм и па ше ги пробвам да ги ползвам.  (wow4) Обратно връщам в ресто нови новенички дрехи размер къвто искате не са взети още от магазина ма са модерно изтрити цветове имат и по леке за кудош, може и по две по желание на клиентъ

п.п. Сега сериозно кво да правя вече не знам аз ли съм кърък ? Писна ми да ме пускат по пързалката беееееее получих поредната непрана дреха поносена не много но личи, а пишеше състояние отлично. Направо ми иде да спра да пазарувам от тук. Още се чудя какво да и пиша сега? Обявата вече не я виждам почвам да правя принт скрийн на всяко нещо което взимам посна миии.

Ето ма и мен за събранието ,имам подобни дреи които търсиш ,дай адрес на лични пращам ти ги ..Памперси нямам Бибка кът доди ша види ко ша напрай по въпроса ..
Сега сериозното ,пишиш си нужната отценка която заслужава продавачката ,не го спестявай защото аман от такива ,аз лично спестих на 3 от този сайт отрицателни отценки и съжалявам много .Случили ми се пак нещо подобно без кометари и разправии ,връшам и парцалите и си пиша отрицателната отценка..
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #479 -: Януари 31, 2011, 16:58:40 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128465&cat=70
Сложени 2 пъти Huh?Huh?? Цена 60лв бреййй много ефтинко ги дават !!!!!
Активен

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: