{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103145 пъти)
0 Членове и 17 Гости преглежда(т) тази тема.
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #480 -: Януари 31, 2011, 17:08:52 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128465&cat=70
Сложени 2 пъти Huh?Huh?? Цена 60лв бреййй много ефтинко ги дават !!!!!

аууу това е за мене мъжо е с 46 номер ма ша ги разпъвам изпуска ли се таз красота неземна. Ма те кат от магазина излезнали бре ич не личи да са носени ма грам даже  Tongue Да не ме превари некой идвам ме на крак да ги крада.

Емкеее как можа са да ти пукне компа кат ми трябваш мн.лошо и моя скоро умира ама въскръсна като оная в темата  Cheesy ма не му дават много живот след възкресението. Ша са празнува велик ден на тоя моя комп.

Да се пазите от мене ще пазарувам скоро и ще умирам за месец два докато ме забравите и после пак ще възкръсна ама сигурно с друг ник. То не е смешно ама хората са готови да умират за 6 лв малеее
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #481 -: Януари 31, 2011, 17:15:43 »
Раздели ТемаНагоре

аууу това е за мене мъжо е с 46 номер ма ша ги разпъвам изпуска ли се таз красота неземна. Ма те кат от магазина излезнали бре ич не личи да са носени ма грам даже  Tongue Да не ме превари некой идвам ме на крак да ги крада.

Емкеее как можа са да ти пукне компа кат ми трябваш мн.лошо и моя скоро умира ама въскръсна като оная в темата  Cheesy ма не му дават много живот след възкресението. Ша са празнува велик ден на тоя моя комп.

Да се пазите от мене ще пазарувам скоро и ще умирам за месец два докато ме забравите и после пак ще възкръсна ама сигурно с друг ник. То не е смешно ама хората са готови да умират за 6 лв малеее
Аз ша прааа по голяма бомба ,ша облека детето ,мене ,мама тати бати ,ще са обзаведа некой лаптоп и т.н и умиргамм ,даже ша помола мама да ви съобщи скръбната вест,оти нема да ме има 6 месеца ша ма збравите и опп наесен с нов ник ида пак ..ДЕСИ -ВЪЗКРЕСИ
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #482 -: Януари 31, 2011, 17:16:49 »
Раздели ТемаНагоре

A.... тя цената е тази защото са "носени броени пъти "и стелата затова е е изтрита Huh? Huh? Huh? (laugh2) (laugh2) (laugh2)
Направо взеха да се излагат тия хора  Lips Sealed Lips Sealed
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #483 -: Януари 31, 2011, 17:17:18 »
Раздели ТемаНагоре

Направо се изкушавам да питам в обявата дали пароструйката за почистването им влиза в ПРОМОЦЕНАТА Shocked
ЕЙ МЕ и мен на събранието!!!
Детето още не се е изкъкало,сега ще му дам сливка,крушка........та да свършим услужа с памперсите.
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #484 -: Януари 31, 2011, 17:21:29 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128459&cat=70
ето и една пак интерсна обява, обуща на тендензззззззззз от време оно ,малко овехтели ама държат цена ,те сигурно на сега на разпродажбата са поефтини от тези Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #485 -: Януари 31, 2011, 17:23:37 »
Раздели ТемаНагоре

е не  немога да се сдържа и тук  Cheesy Cheesy Cheesy  http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128477&cat=32
тя тази ми е от прабаба ама в днешно време е търгувана  Cheesy Cheesy
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #486 -: Януари 31, 2011, 17:23:48 »
Раздели ТемаНагоре

Чакам си аз памперсите и дрешульцитеее нема да забрава кой кво ми е обещал само да смеете ем подарък ем да ме забравите. Ще имам притенции да са знае.
        Аз станах писател в тоя сайт скоро роман ша пускам заглавиетоооо...... "Критерийте не са това което бяха"  и ша го раздавам безплатно примоция. Ще пиша помощна литература личните ми съобщения от БгДомакиня и тези на приятели от там.
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #487 -: Януари 31, 2011, 17:26:06 »
Раздели ТемаНагоре

е не  немога да се сдържа и тук  Cheesy Cheesy Cheesy  http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128477&cat=32

Ако е наистина кат на баба ми е фурнирована, фурнира е естествен ама вътре си е талашит. може таз да е по нов модел де ни съ знае. Ама опашка има за нея направо ше избие рибата м даааа
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #488 -: Януари 31, 2011, 17:31:28 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128459&cat=70
ето и една пак интерсна обява, обуща на тендензззззззззз от време оно ,малко овехтели ама държат цена ,те сигурно на сега на разпродажбата са поефтини от тези Cheesy Cheesy
Зема да ги купа за бала на неродения ми син ,те па ша са на мода след 30 години..Тогава цената знайте ли ква ша е !!! ЕТО ТУК ШЕФЧЕТАТА ТРЯ СА НАМЕСЪТ НЕ НА НАШИТЕ ЛИГОТИИ
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #489 -: Януари 31, 2011, 17:35:30 »
Раздели ТемаНагоре

е не  немога да се сдържа и тук  Cheesy Cheesy Cheesy  http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=128477&cat=32
тя тази ми е от прабаба ама в днешно време е търгувана  Cheesy Cheesy

Ако е наистина кат на баба ми е фурнирована, фурнира е естествен ама вътре си е талашит. може таз да е по нов модел де ни съ знае. Ама опашка има за нея направо ше избие рибата м даааа
Аз ти обещах дрей а Бибка памперс ама чака бебето съ изкъка ,да е доволно пълен???
Ама Евата местуу тоалетка чета ТОАЛЕТНА  , тея са изпушили тотално ,тя тая тоалетна на баба набор ко търси тук незнам..Сетих съ ,ша е купа за чеиз намойта щерка къто са жени за на Русуто сина ,пращам щерката с тоалетната Smiley)
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 17:38:30 от eria » Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #490 -: Януари 31, 2011, 17:39:49 »
Раздели ТемаНагоре

Аз ти обещах дрей а Бибка памперс ама чака бебето съ изкъка ,да е доволно пълен???
Ама Евата местуу тоалетка чета ТОАЛЕТНА  , тея са изпушили тотално ,тя тая тоалетна на баба набор ко търси тук незнам..Сетих съ ,ша е купа за чеиз намойта щерка къто са жени за на Русуто сина ,пращам щерката с тоалетната Smiley))
Нали се спазарихме за мойто клекало? Цял ден заради теб обикалям лукс-хартишка за ВИП дупета да търся,ти ша мъ отсвириш ли? Артишката армаган на младите пращам!!!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #491 -: Януари 31, 2011, 17:45:07 »
Раздели ТемаНагоре

Ама Евата местуу тоалетка чета ТОАЛЕТНА  , тея са изпушили тотално ,тя тая тоалетна на баба набор ко търси тук незнам..Сетих съ ,ша е купа за чеиз намойта щерка къто са жени за на Русуто сина ,пращам щерката с тоалетната Smiley))
Нали се спазарихме за мойто клекало? Цял ден заради теб обикалям лукс-хартишка за ВИП дупета да търся,ти ша мъ отсвириш ли? Артишката армаган на младите пращам!!!
ИМах предвид ТОАЛЕТКА -50ЛВ ази оти съм куха лейка прочетох тоалетна
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #492 -: Януари 31, 2011, 17:47:22 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=127216&cat=32
Само да кажа че преди 3 дни си купих страхотни столове на цена 30лв ,този ми се струва доста овехтял за тая цена..Имам една снимка на първия ми рожден ден ,тортата са ми я сложили на точно такъв стол ,това е преди 34 години..
еееее старите мебели държат цена
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #493 -: Януари 31, 2011, 17:48:55 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=127216&cat=32
Само да кажа че преди 3 дни си купих страхотни столове на цена 30лв ,този ми се струва доста овехтял за тая цена..Имам една снимка на първия ми рожден ден ,тортата са ми я сложили на точно такъв стол ,това е преди 34 години..
еееее старите мебели държат цена
Антиките са ценни!!! Wink
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #494 -: Януари 31, 2011, 17:50:38 »
Раздели ТемаНагоре

Стига бе то остава и тоалетна да се продава от баба ми тука и тотално влизам в лудницата вече от хилеж  Cheesy  Глеам чета нещо се сватосвате и аз имам двама броя чепати за саватосване ама докато ги сватосам ша ги нашаря кат писани яйца на мама ше са най добрите гарджета. Кой се излъжете дупе даму е яко  (bye1) Аз  ша бия отбой да са оправате  като сте спали преди тва. Чеиз може и да спретна колкото за кумува срама ма иначе нищо не чакайте.   Ич нема да търся лукс артишки
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!

Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: