{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103623 пъти)
0 Членове и 14 Гости преглежда(т) тази тема.
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #495 -: Януари 31, 2011, 17:55:10 »
Раздели ТемаНагоре

Стига бе то остава и тоалетна да се продава от баба ми тука и тотално влизам в лудницата вече от хилеж  Cheesy  Глеам чета нещо се сватосвате и аз имам двама броя чепати за саватосване ама докато ги сватосам ша ги нашаря кат писани яйца на мама ше са най добрите гарджета. Кой се излъжете дупе даму е яко  (bye1) Аз  ша бия отбой да са оправате  като сте спали преди тва. Чеиз може и да спретна колкото за кумува срама ма иначе нищо не чакайте.   Ич нема да търся лукс артишки
Ша търся артишки нал ми е дружка! Как да я мисля  - обривало й се дупито от ВУ.....
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #496 -: Януари 31, 2011, 18:05:38 »
Раздели ТемаНагоре

Ми вие онзи ден без мен изядохте шоколадовите с ненам какъв пълнеж Roll Eyes.Кой кват му е чергата...........ти на персииски килим ли ходиш?ма не го переш да не се съсипе.....хахаха   

Оти ми съ подиграваш ,у нас найш ли кво е убаво ма ,още съм с тъканите черги на прабаба бюфета на дядо ,ся тамън си спомних баба как пускаше пархусмокачка(метла) ..Ся тъйй се сетих има за продан хладилник мраз и телевизор ПЛиска ,идеални са без забележки работят ,ама  детето иска вечи плазмъ да вземам..До лани имах домашна прислужница ама ся лев няма и от тогава не е чистено ,пъ кът си много навита ела ми изчисти ма !!
И да добавя мойте любими бомбини са линдор а не карамел Му ..
Затуй съм по с претенции ,всичку ми е маркуву

Евата колко са ти големи момците ма мила
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #497 -: Януари 31, 2011, 18:20:58 »
Раздели ТемаНагоре

Една мома на година и момък на 6 баш готов за годеж лют е кат за трима. Па белкем му избият чивиите до свабтбата и кротне. Ма сгодя ли го връщане немааааа да си знайте. Момата и тя серт ма и е раншко с нея още са ослушвам и избирам кавалер. Кат вица  на мойта щерка  и сервират закуската в леглото а синковеца да са не мине той да сервира в леглото ааааа
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #498 -: Януари 31, 2011, 18:23:42 »
Раздели ТемаНагоре

Една мома на година и момък на 6 баш готов за годеж лют е кат за трима. Па белкем му избият чивиите до свабтбата и кротне. Ма сгодя ли го връщане немааааа да си знайте. Момата и тя серт ма и е раншко с нея още са ослушвам и избирам кавалер. Кат вица  на мойта щерка  и сервират закуската в леглото а синковеца да са не мине той да сервира в леглото ааааа
Ееееее малки са за сватосване поне на 10 да станат ,ей мойта оня ден е сгодих ,ма то голяма кандърма беше с русуто ..Стана работата ,та затуй събирам вече туй онуй за свадбата
Активен

nalika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #499 -: Януари 31, 2011, 18:36:17 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно.
Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче?
Ако има пропуски моля допълнете и поправете.
Активен

Коректна съм и очаквам същото от другите.
Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки.
При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка
При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка
Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното.
Моля поставяйте оценки,аз го правя.
Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #500 -: Януари 31, 2011, 18:41:39 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно.
Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче?
Ако има пропуски моля допълнете и поправете.

Добре дошла ,милсъ че правилно си чела из между редовете ,ако си пила апчетата и си готова за редовете на душевноболните ,да вада бонбоните Оти е криза днес ще черпа с сезони с ром 2 -1 ..Добре че бибка отсъства инак щеше да млати КАРАМЕЛ МУ
Активен

nalika
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #501 -: Януари 31, 2011, 18:45:01 »
Раздели ТемаНагоре

До,точно си помислих,че като добре дошла ще хвана промоциялта сезони срещу карамел му.Не че имам нещо за муто,ама вече съм на възраст  и немам излишни заби за чупене.Та благодаря за почерпката,пък аз нали не се ходи на гости с голи ръце ще взема да ви уреда с малко артия за кенефа на бибка,та да се свърши драмата.
Активен

Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки.
Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #502 -: Януари 31, 2011, 18:48:49 »
Раздели ТемаНагоре

Как малки за сватосване аааа нема такива докато изберем убавец и убавица то ша му доди времето. Особено убавицата нал ша съм свекърва т.е. още се не е родила и нема се роди тая дето е достойна. Как ша черпиш с ром сезони дай поне болеро дее вътре има ликьорец некой мразиме ромО, а па за по весело нали трея пийнем по нещо па макар и от бобон.  

Да не забравите тия дето ми обещахте дреите Пише се състояние отлично оказва се носено  еди си колко пъти това ми го пишете на лични обаче след като получа дрешурляците  и сопнато си ги сакате обратно щом ми не аресват а мааа ха. Па аз ще ви върна правилата да си припомните урока да видим ко ша става. ААА ша си хода до пощата аз само на разходки ейййй да не сте посмели  кола ползвам бизин арчим ща ви го пиша на сметката  (devil3)
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
nalika
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #503 -: Януари 31, 2011, 18:49:27 »
Раздели ТемаНагоре

аааа,пропуснала съм факта,че нема да перем плажните пантофи щото може единя да се разхлаби,а другия да се свие и да вземат да станат еднакви.
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #504 -: Януари 31, 2011, 18:50:25 »
Раздели ТемаНагоре

До,точно си помислих,че като добре дошла ще хвана промоциялта сезони срещу карамел му.Не че имам нещо за муто,ама вече съм на възраст  и немам излишни заби за чупене.Та благодаря за почерпката,пък аз нали не се ходи на гости с голи ръце ще взема да ви уреда с малко артия за кенефа на бибка,та да се свърши драмата.
Артията е за мен оти и купих нужника ,а мойта щерка е от голямото дубрутру и само маркуви неща носи и ползв3а..
А щом искаш да не идваш на гости с празни ръце еййй тук съм си аресала едни чейли ,много ми аресааа ама малку са ефтинки..
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=120142&cat=78
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #505 -: Януари 31, 2011, 18:52:09 »
Раздели ТемаНагоре

аааа,пропуснала съм факта,че нема да перем плажните пантофи щото може единя да се разхлаби,а другия да се свие и да вземат да станат еднакви.
И не саму плажни ами и луксозни пантофии,верну ако съ разлаби
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #506 -: Януари 31, 2011, 18:55:03 »
Раздели ТемаНагоре

Майко мила чеели за слабеене у тва как го мислиш ти. Сваата ти нема те ареса та ти ша за затриеш ептен ай моля и са после ша ти пуска сваатя скръбна вест никви такива
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #507 -: Януари 31, 2011, 19:00:08 »
Раздели ТемаНагоре

Как малки за сватосване аааа нема такива докато изберем убавец и убавица то ша му доди времето. Особено убавицата нал ша съм свекърва т.е. още се не е родила и нема се роди тая дето е достойна. Как ша черпиш с ром сезони дай поне болеро дее вътре има ликьорец некой мразиме ромО, а па за по весело нали трея пийнем по нещо па макар и от бобон.  

Да не забравите тия дето ми обещахте дреите Пише се състояние отлично оказва се носено  еди си колко пъти това ми го пишете на лични обаче след като получа дрешурляците  и сопнато си ги сакате обратно щом ми не аресват а мааа ха. Па аз ще ви върна правилата да си припомните урока да видим ко ша става. ААА ша си хода до пощата аз само на разходки ейййй да не сте посмели  кола ползвам бизин арчим ща ви го пиша на сметката  (devil3)
Аре ма ,нестига че цяла торба с дрешуляци чче ти пратим ,Бибка още гони малкия да сере у памперса да ти го праща .Кой ти е казал че ша връщаш ,ще ти спестим ходенето до пощата няколко пъти ,дръж си парцалите и си ги ползвай и си пери насрания памперс .КРЪВ ПОВРЪЩАМ ПАРИ НЕ ВРЪЩАМ
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #508 -: Януари 31, 2011, 19:02:13 »
Раздели ТемаНагоре

Майко мила чеели за слабеене у тва как го мислиш ти. Сваата ти нема те ареса та ти ша за затриеш ептен ай моля и са после ша ти пуска сваатя скръбна вест никви такива
Ко слабеене ма ,ази съм си добре имам перфектни мерки 1,70см 68кг ,ко искъте от мен мъ ..Аййй отивъм при шефъ ,жа му кажа че и манекенките може да ми завиждат на мерките а вие проблем ми прайте:(Huh?
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #509 -: Януари 31, 2011, 19:06:11 »
Раздели ТемаНагоре

леле страх  ,аман който си ги купи  да внимава че акъла му ще избяга ,от тях всичко отслабва  (laugh2) (laugh2)
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 21:37:22 от stefani220609 » Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: