eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #510 -: Януари 31, 2011, 19:09:29 » |
Нагоре
|
леле страхнах се ,аман който ги изпазари да внимава че акълъ му че избега ,от тях всичко ослабва КОй кого ша спазарява ваааа ,оти сме глуповати тук СВЕТА ТРОИЦА и трудно разбираме .. Поясни
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #511 -: Януари 31, 2011, 19:10:00 » |
Нагоре
|
Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно. Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче? Ако има пропуски моля допълнете и поправете.
Добре дошла ,милсъ че правилно си чела из между редовете ,ако си пила апчетата и си готова за редовете на душевноболните ,да вада бонбоните Оти е криза днес ще черпа с сезони с ром 2 -1 ..Добре че бибка отсъства инак щеше да млати КАРАМЕЛ МУ За малко да мръдна и пак люксозни банбони заядохе ,брей!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #512 -: Януари 31, 2011, 19:14:01 » |
Нагоре
|
леле страхнах се ,аман който ги изпазари да внимава че акълъ му че избега ,от тях всичко ослабва КОй кого ша спазарява ваааа ,оти сме глуповати тук СВЕТА ТРОИЦА и трудно разбираме .. Поясни за чейлите казва момичето ти кво мислиш пак нещо за тебе еееее стига де, може си манекенка ама ние може сме по-големи от теб и да те преварим в боя за чейлите
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #513 -: Януари 31, 2011, 19:15:06 » |
Нагоре
|
Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно. Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче? Ако има пропуски моля допълнете и поправете.
Добре дошла ,милсъ че правилно си чела из между редовете ,ако си пила апчетата и си готова за редовете на душевноболните ,да вада бонбоните Оти е криза днес ще черпа с сезони с ром 2 -1 ..Добре че бибка отсъства инак щеше да млати КАРАМЕЛ МУ За малко да мръдна и пак люксозни банбони заядохе ,брей! Ко стана ва ,бебо напълни ли памперса ,аре че колета утре трябва да пътува с мойте дрешуляци и парцаляци ..Ти да не зарадва мъжо ме ,2 часа те няма
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #514 -: Януари 31, 2011, 19:15:33 » |
Нагоре
|
помагат да подобрите позата..... айде да ги оставим за неначес.....
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #515 -: Януари 31, 2011, 19:17:25 » |
Нагоре
|
леле страхнах се ,аман който ги изпазари да внимава че акълъ му че избега ,от тях всичко ослабва КОй кого ша спазарява ваааа ,оти сме глуповати тук СВЕТА ТРОИЦА и трудно разбираме .. Поясни за чейлите казва момичето ти кво мислиш пак нещо за тебе еееее стига де, може си манекенка ама ние може сме по-големи от теб и да те преварим в боя за чейлите И не само манекенка ,ами ся ша ставам рекламно лице на колбасарска фабрика ,куту им свършат прасетата мен ша заколът ,преди това ша запала сайта с дрешуляци и черна и бяла техника ..Мама ме обявява за мъртва и хоппппп след 6 месеца пак тук:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #516 -: Януари 31, 2011, 19:21:44 » |
Нагоре
|
помощ намерете радо.компютъра умре
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #517 -: Януари 31, 2011, 19:25:20 » |
Нагоре
|
Радо ни у скайпа го вида ни у фейса ,ако го вида ша обада
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #518 -: Януари 31, 2011, 19:31:51 » |
Нагоре
|
помагат да подобрите позата..... айде да ги оставим за неначес.....
чесааааааааме се вчера,само мога да надничам!Кат заспи челядта ще се законтря за повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #519 -: Януари 31, 2011, 19:48:00 » |
Нагоре
|
Една мома на година и момък на 6 баш готов за годеж лют е кат за трима. Па белкем му избият чивиите до свабтбата и кротне. Ма сгодя ли го връщане немааааа да си знайте. Момата и тя серт ма и е раншко с нея още са ослушвам и избирам кавалер. Кат вица на мойта щерка и сервират закуската в леглото а синковеца да са не мине той да сервира в леглото ааааа
Евкееееееее тамън сме! Мойта мома на 4 и половин.,а юнакът 1 и половин - децата са добри ,ма ша береш ядове с майка им!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #520 -: Януари 31, 2011, 19:48:56 » |
Нагоре
|
Радо ни у скайпа го вида ни у фейса ,ако го вида ша обада Не мога да пиша повече през телефона. Шъ пукна
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #521 -: Януари 31, 2011, 19:50:43 » |
Нагоре
|
До,точно си помислих,че като добре дошла ще хвана промоциялта сезони срещу карамел му.Не че имам нещо за муто,ама вече съм на възраст и немам излишни заби за чупене.Та благодаря за почерпката,пък аз нали не се ходи на гости с голи ръце ще взема да ви уреда с малко артия за кенефа на бибка,та да се свърши драмата.
Ади мааааа,от кога та чакам.Виж какъв купон е тук!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #522 -: Януари 31, 2011, 19:59:45 » |
Нагоре
|
До,точно си помислих,че като добре дошла ще хвана промоциялта сезони срещу карамел му.Не че имам нещо за муто,ама вече съм на възраст и немам излишни заби за чупене.Та благодаря за почерпката,пък аз нали не се ходи на гости с голи ръце ще взема да ви уреда с малко артия за кенефа на бибка,та да се свърши драмата.
Ади мааааа,от кога та чакам.Виж какъв купон е тук! Стой си тук да срещаш гостите ,ееееее мой ли таквиз работи ма ,сватове матове а аз ша черпа тук.. Виж Ема проблем има ,КОЙТО ИМА ИЗЛИШЕН ЛАПТОП ИЛИ НЕЩО ТАКОВА МОЛЯ ДА ГО УСЛУЖИ НА ЕМИТУ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ДОКАТО ГОСКАПЕ И ША ГО ВЪРНЕ В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #524 -: Януари 31, 2011, 20:40:08 » |
Нагоре
|
Маратонките ги видяфф и аз и още им съ мислъ.Скоро ша комувам мой си ги взема Да ви кажа често намирисва ми на търговиийка на тая с маратонките??? А костюма е страхотен ,татко е бил с същия на свадбата с мама преди 43години..Ама кат мине едно химче ша е чисту нов ,номера е универсален
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|