{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103147 пъти)
0 Членове и 19 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #525 -: Януари 31, 2011, 20:44:41 »
Раздели ТемаНагоре

Аре ваа ,никви ва няма ,ша са разсърда и ша легна да спъ.
Притеснена съм за русуто ,да не е отишла да души оная с клина у Плевен..
Ако скоро не съ появи някой аз ша си сложа бан 3 дни и ша ода на почивка
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #526 -: Януари 31, 2011, 20:51:56 »
Раздели ТемаНагоре

Ей ме в на бях на кльопачка с дицата. Ери не съм викАла че си дибела аа че ша фанеш да станеш анорексичка от тея чехлии и нама те ареса сваата. Най-вече зарад цината мое да попостиш.

Бибкее супер ай сватосааме ги дяцата ма и ти шабереш ядове с тъщата/свекървата димек аз. Люта съм лютаа на черката у легло се сервира, а на сино и дреите се перат сам нема да може нема го учим ааа

Емкее Кажи проблема може да помогнем за компа
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #527 -: Януари 31, 2011, 20:55:23 »
Раздели ТемаНагоре

Ей ме в на бях на кльопачка с дицата. Ери не съм викАла че си дибела аа че ша фанеш да станеш анорексичка от тея чехлии и нама те ареса сваата. Най-вече зарад цината мое да попостиш.

Бибкее супер ай сватосааме ги дяцата ма и ти шабереш ядове с тъщата/свекървата димек аз. Люта съм лютаа на черката у легло се сервира, а на сино и дреите се перат сам нема да може нема го учим ааа

Емкее Кажи проблема може да помогнем за компа
Споко вааа ,не съм си и помисляла таквоз нящо ,то аз като видех само цената и почнах са икономисвам от раната да спеста кинти да ги взема..Па ся и тая тоалетка дето аресах и за нея лев тря са  пести .Скоро ша ставам кату фиданка..
Еии ва на ,сички одете да папкате а аз тук не мърдам
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #528 -: Януари 31, 2011, 21:07:09 »
Раздели ТемаНагоре

Емчо, казвай да помагаме
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #529 -: Януари 31, 2011, 21:20:10 »
Раздели ТемаНагоре

Аайдииииииииии на примоцията,ма да не ме обвините в търговиика! Ползвани памперси  за днес 10бр. - 5 дюс,5 с цвят гнила вишна.Не знам дали могат да се перат - не съм пробвала за да не им разваля фасона. Взимам заявки за утре - да знам ко да готва на дитето....
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #530 -: Януари 31, 2011, 21:23:08 »
Раздели ТемаНагоре

До,точно си помислих,че като добре дошла ще хвана промоциялта сезони срещу карамел му.Не че имам нещо за муто,ама вече съм на възраст  и немам излишни заби за чупене.Та благодаря за почерпката,пък аз нали не се ходи на гости с голи ръце ще взема да ви уреда с малко артия за кенефа на бибка,та да се свърши драмата.
Ади мааааа,от кога та чакам.Виж какъв купон е тук!
Стой си тук да срещаш гостите ,ееееее мой ли таквиз работи ма ,сватове матове а аз ша черпа тук..
Виж Ема проблем има ,КОЙТО ИМА ИЗЛИШЕН ЛАПТОП ИЛИ НЕЩО ТАКОВА МОЛЯ ДА ГО УСЛУЖИ НА ЕМИТУ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ДОКАТО ГОСКАПЕ И ША ГО ВЪРНЕ  В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ
Ма тъз посестрима беше при умрелите,мъъъ.Наш от кога я кандардисвам да доди тука Wink
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #531 -: Януари 31, 2011, 21:46:19 »
Раздели ТемаНагоре

Лаптопа е пипнал вирус. Смъртоносен. Другият скрибуца кат каруца. Сега пиша от една щайга - да ми е жива и здрава Smiley
Опитвам се да смажа каруцата, че от РС е кофти да пишеш. Не мож мръдна, не мож пуши и т.н.
Ако искате да помагате - сберете 3 илядо лева и пазарете Mac Book Air или Sony Vaio. Благодарско
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #532 -: Януари 31, 2011, 21:51:45 »
Раздели ТемаНагоре

Лаптопа е пипнал вирус. Смъртоносен. Другият скрибуца кат каруца. Сега пиша от една щайга - да ми е жива и здрава Smiley
Опитвам се да смажа каруцата, че от РС е кофти да пишеш. Не мож мръдна, не мож пуши и т.н.
Ако искате да помагате - сберете 3 илядо лева и пазарете Mac Book Air или Sony Vaio. Благодарско
Обещавам ти се кат спичеля от тотото,свен на мен и на теб да взема Kiss
Пак имаш алтернатива - ние сме с едно животно няколко маймуни и се тепаме кой да го да грабне. На единия му мачовете в ефир........,на другото детското муууууууу.............и аз в промеждутъците. Sad
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #533 -: Януари 31, 2011, 22:07:59 »
Раздели ТемаНагоре

Емче проблемът е са е решен моля. Напраи се на моу нуждаеща се в болница ли влезна умре ли и за погребението не си събрала ииии почваме да превеждаме па и за море мое останат не само за лаптопче. На Ерия за тойлетката и там така мое посъбереме чеиз требе да има .

За памперсите моля аз съм за тея вишневите  па мое и написани да пратите да поизтискам ей не можах да му взема на това диване моето урина за изследване е до са се мъчих пууу
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 22:17:44 от evata » Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #534 -: Януари 31, 2011, 22:09:25 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно.
Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче?
Ако има пропуски моля допълнете и поправете.

опаааааааа,още нещо интересно се взе от нищото-добре си ни дошла-добре сме те нашли Tongueса че ти видиме умственийо багажец Cheesyку ни издьржиш на темпото Tongue
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #535 -: Януари 31, 2011, 22:10:02 »
Раздели ТемаНагоре

Аййй 3000лв мойти са 3 по 1000лв .Емитуу много от боржуата го караш дай по скромно:)
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #536 -: Януари 31, 2011, 22:11:58 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте всички душевно умирени.Надявам се,че приемате нови в състояние на делир.Не можах да прочета всичко,щото къща тесна,челяд бесна,време нема,което неминуемо ще доведе до дупки в базата данни,ама да видиме все пак дали съм разбрала добре.Първо ми стана ясно,че за да се понаместа тука трябва да не съм много силно интелигентна и образована,че нема да ми е здраволсловно.
Та от прочетеното до тук разбрах,че това лято ще се ходи на море с нови дънки,но с един крачол,да не ни е жега.Освен това по плажа ще си джиткаме по луксозни домашни пантофи,а ще си носим и едни резерва за специален случай от бала-вечно на мода,щото ще ги държим в долапа на баба,да се открояват.Много важно,благодарение на бибкарибка ще има къде да се..рем,ама няма да има с кво да се обършем,еееее бива ли?Бибка а поне стени има ли кенефа,да си пишем с пръстче?

опаааааааа,още нещо интересно се взе от нищото-добре си ни дошла-добре сме те нашли Tongueса че ти видиме умственийо багажец Cheesyку ни издьржиш на темпото Tongue
Айдееее мааа ,де оди цял денн .Еййй такваз шавлива свааа ,дай пояснени е кво що днес ма
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #537 -: Януари 31, 2011, 22:14:25 »
Раздели ТемаНагоре

Емче промът е са е решен моля. Напраи се на моу нуждаеща се в болница ли влезна умре ли и за погребението не си събрала ииии почваме да превеждаме па и за море мое останат не само за лаптопче. На Ерия за тойлетката и там така мое посъбереме чеиз требе да има .

За памперсите моля аз съм за тея вишневите  па мое и написани да пратите да поизтискам ей не можах да му взема на това диване моето урина за изследване е до са се мъчих пууу
Мацка ,вижте там кой е по на зор ,аз мислъ че ако пратя капаро мацката ще ми запази тоалетката .МНОУУУ Е ИСКЪМ ВАА ,МНОГО Е УБАВАА..
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131525&cat=30
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #538 -: Януари 31, 2011, 22:15:03 »
Раздели ТемаНагоре

Айдееее мааа ,де оди цял денн .Еййй такваз шавлива свааа ,дай пояснени е кво що днес ма
уффф,утре че мойо се разсмьрде пак Sad Sad Sad
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #539 -: Януари 31, 2011, 22:15:23 »
Раздели ТемаНагоре

Емче промът е са е решен моля. Напраи се на моу нуждаеща се в болница ли влезна умре ли и за погребението не си събрала ииии почваме да превеждаме па и за море мое останат не само за лаптопче. На Ерия за тойлетката и там така мое посъбереме чеиз требе да има .

За памперсите моля аз съм за тея вишневите  па мое и написани да пратите да поизтискам ей не можах да му взема на това диване моето урина за изследване е до са се мъчих пууу
Мацка ,вижте там кой е по на зор ,аз мислъ че ако пратя капаро мацката ще ми запази тоалетката .МНОУУУ Е ИСКЪМ ВАА ,МНОГО Е УБАВАА..
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131525&cat=30
Тая мнооо мъ кефиии ,въййй отга не бяфф виждала такова говедо
Активен

Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: