{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103177 пъти)
0 Членове и 42 Гости преглежда(т) тази тема.
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #540 -: Януари 31, 2011, 22:17:18 »
Раздели ТемаНагоре

Eй ви бреееее!Тамън реших да лягам ....
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #541 -: Януари 31, 2011, 22:17:54 »
Раздели ТемаНагоре

Ша довада ли некой тук ,маабет да прайм или да лягам да пускам ПЛиската (тв) да загрява че по 2 часа горе-долу го прай ,да чакам да съ преброя ,нали у 0 часа ша съ броим ва???
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #542 -: Януари 31, 2011, 22:21:59 »
Раздели ТемаНагоре

Не ми се получава моябета едно реве у една стая друго у друга хиляда пъти станах нишката ви изтървах пууу.

За чайката никъв бой да не виждам аз имам по убаво пиле Чайка по старо е не му се прибира кабело торби нема ама ша купа иии е зеленкаааа добре съхранена е и си има една приставка само и еизтормозена нема и да  чиста преди пращане туй то
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #543 -: Януари 31, 2011, 22:25:48 »
Раздели ТемаНагоре

Ша довада ли некой тук ,маабет да прайм или да лягам да пускам ПЛиската (тв) да загрява че по 2 часа горе-долу го прай ,да чакам да съ преброя ,нали у 0 часа ша съ броим ва???
Перушинкова ,ше одим да жмим,ма се зачудих аз утре колко бройки да се преброя,като не знамколко кукувици живеят в кратуната ми?
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #544 -: Януари 31, 2011, 22:27:01 »
Раздели ТемаНагоре

Не ми се получава моябета едно реве у една стая друго у друга хиляда пъти станах нишката ви изтървах пууу.

За чайката никъв бой да не виждам аз имам по убаво пиле Чайка по старо е не му се прибира кабело торби нема ама ша купа иии е зеленкаааа добре съхранена е и си има една приставка само и еизтормозена нема и да  чиста преди пращане туй то
Май станах алчна ,сичку кото е на примоция го искам ,ама ша съ откажа от оная и мой да взема твойта ,ти ша ми я завардиш предполагам..Свои ора сме ,ако искаш мой и размяна да напрай за моя телевизор  Плиска ,работи 0пушка е направо ,има само един недостатък ако шъ гледаш някое хитро предване в 20часа тря гу пуснеш да загреи в 18 часа..Ама тва не е дефект да упомена..РЕши и ми кажи е стаен ли или не  
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #545 -: Януари 31, 2011, 22:28:04 »
Раздели ТемаНагоре

Емче промът е са е решен моля. Напраи се на моу нуждаеща се в болница ли влезна умре ли и за погребението не си събрала ииии почваме да превеждаме па и за море мое останат не само за лаптопче. На Ерия за тойлетката и там така мое посъбереме чеиз требе да има .

За памперсите моля аз съм за тея вишневите  па мое и написани да пратите да поизтискам ей не можах да му взема на това диване моето урина за изследване е до са се мъчих пууу
Мацка ,вижте там кой е по на зор ,аз мислъ че ако пратя капаро мацката ще ми запази тоалетката .МНОУУУ Е ИСКЪМ ВАА ,МНОГО Е УБАВАА..
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131525&cat=30
Тая мнооо мъ кефиии ,въййй отга не бяфф виждала такова говедо
Запис! само кат свършат торбичките кви ще ги правя?
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #546 -: Януари 31, 2011, 22:29:36 »
Раздели ТемаНагоре

Перушинкова ,ше одим да жмим,ма се зачудих аз утре колко бройки да се преброя,като не знамколко кукувици живеят в кратуната ми?
Я имам само бръбари у кратуната ,ама те всички са  вишисти ,ами ша пиша кот ми дойде ма ,Ако искаш и теб ша пиша с челядта
Ай въри да спиш ,аз ще почета малку книга Наръчник как да пазарим онлайн ,хахахаха
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #547 -: Януари 31, 2011, 22:30:47 »
Раздели ТемаНагоре

Емче промът е са е решен моля. Напраи се на моу нуждаеща се в болница ли влезна умре ли и за погребението не си събрала ииии почваме да превеждаме па и за море мое останат не само за лаптопче. На Ерия за тойлетката и там така мое посъбереме чеиз требе да има .

За памперсите моля аз съм за тея вишневите  па мое и написани да пратите да поизтискам ей не можах да му взема на това диване моето урина за изследване е до са се мъчих пууу
Мацка ,вижте там кой е по на зор ,аз мислъ че ако пратя капаро мацката ще ми запази тоалетката .МНОУУУ Е ИСКЪМ ВАА ,МНОГО Е УБАВАА..
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131525&cat=30
Тая мнооо мъ кефиии ,въййй отга не бяфф виждала такова говедо
Запис! само кат свършат торбичките кви ще ги правя?
КО ша прайш ,ами ша импровизираш .Найлони ,ползвани памперси сичку мой да сложиш
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #548 -: Януари 31, 2011, 22:33:11 »
Раздели ТемаНагоре

Лаптопа е пипнал вирус. Смъртоносен. Другият скрибуца кат каруца. Сега пиша от една щайга - да ми е жива и здрава Smiley
Опитвам се да смажа каруцата, че от РС е кофти да пишеш. Не мож мръдна, не мож пуши и т.н.
Ако искате да помагате - сберете 3 илядо лева и пазарете Mac Book Air или Sony Vaio. Благодарско
Аййй 3000лв мойти са 3 по 1000лв .Емитуу много от боржуата го караш дай по скромно:)
Ти полуде. Толкоз сакат у магазино. Я ако найдеш нещу за до 100 лв, зимай, пък Бибка кат спичели.........Ама Бибке фиш пусни брие
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #549 -: Януари 31, 2011, 22:35:34 »
Раздели ТемаНагоре

Лаптопа е пипнал вирус. Смъртоносен. Другият скрибуца кат каруца. Сега пиша от една щайга - да ми е жива и здрава Smiley
Опитвам се да смажа каруцата, че от РС е кофти да пишеш. Не мож мръдна, не мож пуши и т.н.
Ако искате да помагате - сберете 3 илядо лева и пазарете Mac Book Air или Sony Vaio. Благодарско
Аййй 3000лв мойти са 3 по 1000лв .Емитуу много от боржуата го караш дай по скромно:)
Ти полуде. Толкоз сакат у магазино. Я ако найдеш нещу за до 100 лв, зимай, пък Бибка кат спичели.........Ама Бибке фиш пусни брие
да,ама съм пословичен карък!!! хахааха
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #550 -: Януари 31, 2011, 22:37:24 »
Раздели ТемаНагоре

Еми ,малкия нема ли от тея детските ,мой да го пригодиш някък си ,докъдето Биба фани от тото и ти купи армаган..
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #551 -: Януари 31, 2011, 22:39:19 »
Раздели ТемаНагоре

Еми ,малкия нема ли от тея детските ,мой да го пригодиш някък си ,докъдето Биба фани от тото и ти купи армаган..
Къ а го пригаждам въ ? Ъ ? Нема дятето бедни ора сме. Не ни стигат парите за самолет да си купим
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #552 -: Януари 31, 2011, 22:41:24 »
Раздели ТемаНагоре

Май станах алчна ,сичку кото е на примоция го искам ,ама ша съ откажа от оная и мой да взема твойта ,ти ша ми я завардиш предполагам..Свои ора сме ,ако искаш мой и размяна да напрай за моя телевизор  Плиска ,работи 0пушка е направо ,има само един недостатък ако шъ гледаш някое хитро предване в 20часа тря гу пуснеш да загреи в 18 часа..Ама тва не е дефект да упомена..РЕши и ми кажи е стаен ли или не  

Готово с размяна ша стани чуднооо. Твоята плиска ша си праи компания на некъв от праерата черно бял май Велико Търново и един електрон дето са му се показали зъбите  Cheesy ( баба така му вика щот твоя поне загрее и се зяпа, а нейния тамън загрее светва в зелено и пищииии)
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #553 -: Януари 31, 2011, 22:43:28 »
Раздели ТемаНагоре

Къ а го пригаждам въ ? Ъ ? Нема дятето бедни ора сме. Не ни стигат парите за самолет да си купим

Фанах ли те аз са как ша летиш скоро а с чартър ша летиш ни те е срам. Моеше поне дружки да поканиш тамън ша побутнеме да събереш за самолето кеш да ти не виси на изплащане а тиии скръндза
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #554 -: Януари 31, 2011, 22:45:03 »
Раздели ТемаНагоре

Фанах ли те аз са как ша летиш скоро а с чартър ша летиш ни те е срам. Моеше поне дружки да поканиш тамън ша побутнеме да събереш за самолето кеш да ти не виси на изплащане а тиии скръндза

Ми ай идите де. Сбор на Терминал 2 на летищету у 3 саато.

И каручката вече не скърца толкова много. Търси с само Sony Vaio - оранжев или син
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 23:10:29 от emi9 » Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !

Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: