daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #600 -: Февруари 01, 2011, 10:57:54 » |
Нагоре
|
Може да ме съблазните само с течен шоколад NUTOKA от големите бурканчета.
От къде да одим да си купим. Във втора употреба има ли? а там само фалшификати има, той е от скъпите по моловете го търсете.Неиде м/у дрехите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #601 -: Февруари 01, 2011, 10:58:12 » |
Нагоре
|
Ама и шефката ли привлякохме
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #602 -: Февруари 01, 2011, 10:58:59 » |
Нагоре
|
Ко се хилотиш вади бурканя, на го крии
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #603 -: Февруари 01, 2011, 11:00:11 » |
Нагоре
|
От къде да одим да си купим. Във втора употреба има ли? а там само фалшификати има, той е от скъпите по моловете го търсете.Неиде м/у дрехите Ааааа, хайде уквам само да не се прискимбича по тоя лед, че дан се наложи да одя на зъбар и аз
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #604 -: Февруари 01, 2011, 11:01:55 » |
Нагоре
|
От къде да одим да си купим. Във втора употреба има ли? Бибка що замълча и стойш мирно. Тя шефката няма да ни изкаже. То ние нъл се скрихме от другите тука. На тайно сме Щот сменях памперс марка ВУ,фирмата е много качествена,ненам дал я знаете ВУНИ та са нетрае
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #605 -: Февруари 01, 2011, 11:03:06 » |
Нагоре
|
Моя сега нанка, че затова съм по-активна, ама след малко си бия къмшика към Млечна кухня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #606 -: Февруари 01, 2011, 11:03:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #607 -: Февруари 01, 2011, 11:05:41 » |
Нагоре
|
Цитат на: nalika в Днес в 10:35:27 Абе извинете ме,нали съм проста,некой дето е по-малко прост от мен ако може да ми каже като отворя темата как да ми излиза последната страница,а не първата,че ми пиксна да почвам все от начало и да прочитам целата тема 40страници докато стингна до края с последното публикация,не че нещо,ама вече я научих наизуст.
Готова си, пробвай сега. Готова ама за кво,не става. Отивам да забавлявам бебчо,че вече му писна да гледа телевизия.Като го сложа да спи пак ша дода.А вие да не изпишете 20стр,че да не мога да ги изчета.По-бавничка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #608 -: Февруари 01, 2011, 11:07:17 » |
Нагоре
|
Айде и аз изчезвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #609 -: Февруари 01, 2011, 12:19:15 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ откачалки,до сега пазих къщата .Айди някой да дожда да ма сменя....излизамда пращам ВУто памперси.Ако на гаргата -доставчик много и натежат,днешната партида ша я дам на циганетата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #610 -: Февруари 01, 2011, 13:50:34 » |
Нагоре
|
Ей, като си тръгнах и всички се изпокрихте. Гледах малко обяви и видях една стааааахотна количка. Отлична е. Избелялото не се брои http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=132278&cat=3
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
|
|
« Отговор #611 -: Февруари 01, 2011, 13:52:14 » |
Нагоре
|
Ай добър ден от мен. До сега обикалях боници и гинеколози разни. Къде са ми днешните памперси чакам си ги че немам за малото.Вчерашните 5 вишневи свършиа са изкам бордо цвят. Не знам за друг ама аз съвсем скоро щях да пукна от зъб при това уж лекуван и с коронка така излекуват,че вече съм с един по-малко в главата и съмм мноу чаровна реве ми се как ще оправям дупката са не се знае. Бибка искам си гииии да не си посмяла пратката да ми иде у циганетата те моят и без айдеее стига помощи за тея. Днеска съм супер отвеячка не моя броа до 15 и после до 10 едвам се оправих с неква проста схема за лекарства помагайтеее
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #612 -: Февруари 01, 2011, 13:56:57 » |
Нагоре
|
Ай добър ден от мен. До сега обикалях боници и гинеколози разни. Къде са ми днешните памперси чакам си ги че немам за малото.Вчерашните 5 вишневи свършиа са изкам бордо цвят. Не знам за друг ама аз съвсем скоро щях да пукна от зъб при това уж лекуван и с коронка така излекуват,че вече съм с един по-малко в главата и съмм мноу чаровна реве ми се как ще оправям дупката са не се знае. Бибка искам си гииии да не си посмяла пратката да ми иде у циганетата те моят и без айдеее стига помощи за тея. Днеска съм супер отвеячка не моя броа до 15 и после до 10 едвам се оправих с неква проста схема за лекарства помагайтеее Пратих ги мъъъ,чакай след малко на балкона гаргата да ги донесе! Нахранила съм я - нема да й плащаш Само не разбрах - не гинеколог си ходила,зъб си вадила - айде мъъъ -твойта със зъби ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #613 -: Февруари 01, 2011, 13:57:04 » |
Нагоре
|
ауууу хубу мноо хубу емкееее бегай да попълниш количкопарка у вас ша изпуснеш кьоравото
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
evata
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #614 -: Февруари 01, 2011, 13:59:52 » |
Нагоре
|
Пратих ги мъъъ,чакай след малко на балкона гаргата да ги донесе! Нахранила съм я - нема да й плащаш Само не разбрах - не гинеколог си ходила,зъб си вадила - айде мъъъ -твойта със зъби ли е? оууу бегам на тирасата да ни изпусна пампиристие ма ако не са бордо ти ги връщам с гладна гарга при тва. Ми че да мойта е със зъби уникат ко да праиш. Мани кат ми се струпа на главата нема отърване. Ма са е без зъб и мост ша и слагат че грозно как ша са показва пред ората я не мои така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|