nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #675 -: Февруари 01, 2011, 17:50:54 » |
Нагоре
|
Те нема да ми станат ония по 3лв,ама ша тура на всеки крак по едни,нали са 2 бр. и ша са опрая.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #676 -: Февруари 01, 2011, 17:52:59 » |
Нагоре
|
Алооо,русата,ма те твоите от 3лв по-убави мааа.Продаваш ли ги,мапа и да са носени малко нема нищо? А ТЕ ТВА КАКА Е МАРКОВО-НАБУТВАМ СИ ГЗЬ В ТЕ ТЕЯ ГАЩИ-ЗА 110 ЛЕВЧЕТА ОТ ТЕЛЕШОПА Апа тия вторите са баш като моите на сватбата дето една обща приятелка ми ги издейства,ама моите не беха от бразилски бамбук,ама па беха ретро. тва измама бре,дибелото гз си е дибело гз...у квот и да го навреш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #677 -: Февруари 01, 2011, 17:55:03 » |
Нагоре
|
Те нема да ми станат ония по 3лв,ама ша тура на всеки крак по едни,нали са 2 бр. и ша са опрая.
Я снимай и твойте да ги съпоставим! Ма вииии гъзищата ли ши си мерите,бре?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #678 -: Февруари 01, 2011, 17:56:16 » |
Нагоре
|
Хайде хайде,не скромничи сега,виждаме ги че са малък номер.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #679 -: Февруари 01, 2011, 17:58:01 » |
Нагоре
|
Хайде хайде,не скромничи сега,виждаме ги че са малък номер.
ПРАВО СИ БРЕ,ВСЕ ПАК ХЛ Е ПО-МАЛКО ОТ ХХЛ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #680 -: Февруари 01, 2011, 17:59:25 » |
Нагоре
|
Я снимай и твойте да ги съпоставим! Ма вииии гъзищата ли ши си мерите,бре? Кои,тия от сватбата ли,дето не ги знаеш как изглеждата ,точно ти ли? С удоволствие,ама останаа там дето ги фърлих,на главата на оньо ерген дето ги фана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #681 -: Февруари 01, 2011, 18:01:05 » |
Нагоре
|
Ма вииии гъзищата ли ши си мерите,бре? Неееее,несъпоставими са,моля мола Русата има бая да поапва доде ме стигне,па я колко рънъ требва да икномисам,не е за приказка.Ама това е друга тема,спамиме темата с тия размери на гъзищата.
|
|
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 18:03:07 от nalika »
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #682 -: Февруари 01, 2011, 19:04:30 » |
Нагоре
|
Какво се изпокрихте.Аз отивам да забавлявам челятта,и пак ще ви чета като си изполегате.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #683 -: Февруари 01, 2011, 19:10:47 » |
Нагоре
|
Ехуууу ,тук съммм ,какво се случва днес без мен ся шъ прочета ва.. Как съ чувствате ва без ,липсвах ли ви
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #684 -: Февруари 01, 2011, 19:25:31 » |
Нагоре
|
Манекенката Перушинкова мнооо взе да ме тревожи - сигур глътнала повече течности някъде и утре ще е за реанимация.Дай да видим нещо на сметка да й вземем,ако реши да са прави на умряла - ефтин съркофаг ли,моден костум ли...?
Бибии тук съм ма чедо ,днес имах важен ден одих на гости цялллден ..АМам само за тук си мислех ,,Както съм пояснила преди дни ,ще умръ когато запала поне 10 поребителки с дрешки 5 с обувки и няколко с черна и бяла техника..То ква файда инак да мръ .. КУпих убави бонбони и червено винце ,ако има някой от село с пържолки и луканчици мой са комбинираме да черпим ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #685 -: Февруари 01, 2011, 19:26:08 » |
Нагоре
|
Ехуууу ,тук съммм ,какво се случва днес без мен ся шъ прочета ва.. Как съ чувствате ва без ,липсвах ли ви
Аййййй жива била. Дека одиш бре народа се притесни
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #686 -: Февруари 01, 2011, 20:21:56 » |
Нагоре
|
Утепах те,МЪЪЪ! Наш верно как ми липсваше - викам НЕТа ли ти спе,напи ли се,начеса ли те некой изневиделица........... цъл ден седим да черпавам госкете,банбони свършиха...нема се измъкваш без предупреждение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #687 -: Февруари 01, 2011, 20:24:55 » |
Нагоре
|
Какво се изпокрихте.Аз отивам да забавлявам челятта,и пак ще ви чета като си изполегате.
ааааааааа от 10 часа имало мач - значи компа е мой
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #688 -: Февруари 01, 2011, 20:32:04 » |
Нагоре
|
Утепах те,МЪЪЪ! Наш верно как ми липсваше - викам НЕТа ли ти спе,напи ли се,начеса ли те некой изневиделица........... цъл ден седим да черпавам госкете,банбони свършиха...нема се измъкваш без предупреждение Ама Биби нема кой мъ чеши ма..Исках сутринта да писвам че ша липсвам ,ама нета спрч ,мамка им на доставчиците... И ся кво новооо ,нета ми е слаб незнам защо и трудно влизам..Аз няма да лягам рануу и съм тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
|
|
« Отговор #689 -: Февруари 01, 2011, 21:12:53 » |
Нагоре
|
Ауууу на човек да не му дойдат гости направо изпуснах нишката на нещата.
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
|
|