bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #690 -: Февруари 01, 2011, 22:22:42 » |
Нагоре
|
Ехооо има ли някой вкъщи?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #691 -: Февруари 01, 2011, 22:36:37 » |
Нагоре
|
Даааа,има мааач,и аз съм тук,ама вас ви нема.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #692 -: Февруари 01, 2011, 22:44:10 » |
Нагоре
|
Те меееее
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #693 -: Февруари 01, 2011, 23:01:48 » |
Нагоре
|
Ооооо,бибкарибка,приспа ли децата,аз порових из обявите за съкровища,ама на нищо не попаднах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #694 -: Февруари 01, 2011, 23:07:12 » |
Нагоре
|
Ооооо,бибкарибка,приспа ли децата,аз порових из обявите за съкровища,ама на нищо не попаднах
АААА те хората вече не публикуват заради нас То и на мен ми съ приспа - дечурлигата отрано заспаха,аз зарязах две чашинки с винце и съм готова за Сънчо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #695 -: Февруари 02, 2011, 08:05:38 » |
Нагоре
|
ДОБРОО УТРОООО ,НАСПАХ СЪЪЪ АЙДЕЕ НА КАФЕЕ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #696 -: Февруари 02, 2011, 08:25:33 » |
Нагоре
|
дОБРУТРУУУ ,АЙДЕ И АЗ ДА ПИИНА ЕДНО....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #697 -: Февруари 02, 2011, 08:46:04 » |
Нагоре
|
Ай гутенморген
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #698 -: Февруари 02, 2011, 09:01:14 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #699 -: Февруари 02, 2011, 09:04:50 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук::
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #700 -: Февруари 02, 2011, 09:10:37 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Днес е ГЕЙ-ДЕЙ -да не се затриеш пак на някой купон?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #701 -: Февруари 02, 2011, 09:10:56 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: хихиииииииии,сьбрахме се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #703 -: Февруари 02, 2011, 09:12:07 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Днес е ГЕЙ-ДЕЙ -да не се затриеш пак на някой купон? Всъщност днес е най-мъжкият празник и някъде по света и ден на бащата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #704 -: Февруари 02, 2011, 09:13:14 » |
Нагоре
|
и,верно бе...трее да изпратя моя на горна баня Да фнимава кат съ навиежда, че......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|