bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #705 -: Февруари 02, 2011, 09:14:05 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Днес е ГЕЙ-ДЕЙ -да не се затриеш пак на някой купон? Всъщност днес е най-мъжкият празник и някъде по света и ден на бащата То май не е важно какъв е празника,важното е да има поводи за празнуванеее
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #706 -: Февруари 02, 2011, 09:18:06 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама много е тихо тук Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Днес е ГЕЙ-ДЕЙ -да не се затриеш пак на някой купон? Всъщност днес е най-мъжкият празник и някъде по света и ден на бащата То май не е важно какъв е празника,важното е да има поводи за празнуванеее Е кат сме безделници да не сме без празници ?? ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #707 -: Февруари 02, 2011, 09:22:55 » |
Нагоре
|
Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Хайде,чакаме резултата от разправията. Мдаааа,днес е светъл празник,требва да го отбележим.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #708 -: Февруари 02, 2011, 09:29:37 » |
Нагоре
|
Имам проблеми с нета ,слабббббб ама немоа отворя нищо ,днес ша ода да съ разправям .. Затуй и снощи мъ нямаше на купона ,днес ша съ постарая цял ден да съм тук:: Хайде,чакаме резултата от разправията. Мдаааа,днес е светъл празник,требва да го отбележим. Ейййй ,верно бе ,празник бил днес .. Хайде да празнуваме ,нали знаете от мен банбоните .. Резултата ще е положителен ,те само кат ма чуят по тел .имат страхова невроза от мем и бързо оправят проблема:))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #709 -: Февруари 02, 2011, 09:37:26 » |
Нагоре
|
Резултата ще е положителен ,те само кат ма чуят по тел .имат страхова невроза от мем и бързо оправят проблема:)) Ето това е приказка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #710 -: Февруари 02, 2011, 10:04:32 » |
Нагоре
|
Резултата ще е положителен ,те само кат ма чуят по тел .имат страхова невроза от мем и бързо оправят проблема:)) Ето това е приказкаМИЛО,И АЗ ТВА РАБОТЯ,МА ПРОБЛЕМИТЕ СА ПРЕДИМНО В ЮЗЬРИТЕ-ИЛИ ВИРУСИ,ИЛИ РУТЕРИ,ИЛИ СЛЕД ПРЕИНСТАЛ.НАСТРОЙКИ...СЕ ТАКИВА"РАЗБИРАЧИ"СА МИ АЙ-УСТАТИТЕ...ТА ДА НЕ СИ КЬСАМЕ НИЕ НЕРВИТЕ НИ ПРАТИХА НА КУРС ТЬРГОВСКИ УМЕНИЯ-СА ГИ УСПИВАМ ПРЕДИ УСТАТА СИ ОТВОРЯТ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #711 -: Февруари 02, 2011, 10:05:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #713 -: Февруари 02, 2011, 10:12:51 » |
Нагоре
|
явно и аз съм проста,ич не го виждам червено...и шанжанирано? При положение, че има отрицателна оценка за стока неотговаряща на описанието цвета сигур е нещо средно между жабешко зелено и небесно кафяво
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #714 -: Февруари 02, 2011, 10:32:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #715 -: Февруари 02, 2011, 11:01:15 » |
Нагоре
|
Са па дребнава. Я го сакам в цвет шанж манж, меланж или там квото е, пък ако довадя зилено ко шъ го праа. Нема а ми ходи на топлоизолацията
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #716 -: Февруари 02, 2011, 11:08:35 » |
Нагоре
|
Са па дребнава. Я го сакам в цвет шанж манж, меланж или там квото е, пък ако довадя зилено ко шъ го праа. Нема а ми ходи на топлоизолацията де бре,може пак да смени цвета,зависи с ко ще гу переш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #717 -: Февруари 02, 2011, 11:09:39 » |
Нагоре
|
Са па дребнава. Я го сакам в цвет шанж манж, меланж или там квото е, пък ако довадя зилено ко шъ го праа. Нема а ми ходи на топлоизолацията де бре,може пак да смени цвета,зависи с ко ще гу переш Да го какво ? Нали дъждобран, дъждо че го пере
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #718 -: Февруари 02, 2011, 11:18:19 » |
Нагоре
|
Са па дребнава. Я го сакам в цвет шанж манж, меланж или там квото е, пък ако довадя зилено ко шъ го праа. Нема а ми ходи на топлоизолацията де бре,може пак да смени цвета,зависи с ко ще гу переш Да го какво ? Нали дъждобран, дъждо че го пере бе у пералната най-лесно се свеня цвето бре,слушай ся,не чакай дьждо,че раншко за дьждец
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #719 -: Февруари 02, 2011, 11:19:06 » |
Нагоре
|
Ебахти цвета ,ся ша питъм чичку гугъл за такъв цвят .Ази не бях гу чула до ся ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|