rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #720 -: Февруари 02, 2011, 11:56:45 » |
Нагоре
|
КО ОТКРИ БРЕЕЕ?Я НИ ПРОСВЕТИ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #721 -: Февруари 02, 2011, 12:50:59 » |
Нагоре
|
такоз чуддо у гуглето няма и тълковен речник не го лови
Аз сега нея питах, шъ чакаме да ни каже момата, че да знайме
|
|
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 12:54:15 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #722 -: Февруари 02, 2011, 13:19:47 » |
Нагоре
|
Пфууу, ама и вие сега пък не знаели, че туй е най-модерния десен таз пролет Майтапа настрана, ма и аз не го знаех. Обаче има такваз дума... всъщност подобна, щото и мадамата явно употребява сложни думички, които не знае какво са. Думата е "ШАНЖАН" , а глаголът - "ШАНЖИРАМ"- от френски идва, използва се за плат, който е с променливи цветове, в зависимост от светлината. Бреййй, ний уж най-некултурните събрани тука в тая тема, пък гледай ква култура изкарваме, а? Все на остава време да изчета всичко, па камо ли да напиша ред , ма да не вземат да заключат темата, че много се разтегли и издължи и стана сто страници. Ши отваряте ново ханче май днеска ма малко ремонт му напрайте и стига черпахте със сезони - дайте поне някои Мерси, малко лукс да вкараме, да привлечеме някой Шанжан и у тая тема, че нещо ново да научим пак
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #723 -: Февруари 02, 2011, 13:29:06 » |
Нагоре
|
Благодаря, Еми. То било като хамелеон значи. Тъй разбрах аз. Който не е одил у френско училище ей тъй тъп съ си изглежда отстрани. Сиа шъ гледам аз мацката ко шъ каже, че и писах вече. Може да не е туй твойто да знайш. Може друга да и е думата на нея и правилно да е написала тя
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #724 -: Февруари 02, 2011, 13:32:20 » |
Нагоре
|
Пфууу, ама и вие сега пък не знаели, че туй е най-модерния десен таз пролет Майтапа настрана, ма и аз не го знаех. Обаче има такваз дума... всъщност подобна, щото и мадамата явно употребява сложни думички, които не знае какво са. Думата е "ШАНЖАН" , а глаголът - "ШАНЖИРАМ"- от френски идва, използва се за плат, който е с променливи цветове, в зависимост от светлината. Бреййй, ний уж най-некултурните събрани тука в тая тема, пък гледай ква култура изкарваме, а? Все на остава време да изчета всичко, па камо ли да напиша ред , ма да не вземат да заключат темата, че много се разтегли и издължи и стана сто страници. Ши отваряте ново ханче май днеска ма малко ремонт му напрайте и стига черпахте със сезони - дайте поне някои Мерси, малко лукс да вкараме, да привлечеме някой Шанжан и у тая тема, че нещо ново да научим пак Ейййй учЕното си е учЕно бре
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #725 -: Февруари 02, 2011, 13:35:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #726 -: Февруари 02, 2011, 13:38:14 » |
Нагоре
|
ЧЕК ЧЕ СЕ ПРОЧЕТОХ И СЕ АВТОШОКИРАХ ЕМИ,НЕ ЗА ТЕБ ТУЙ БРЕ,ЗА ОНАА МАЦКА,С ДЬЖДОБРАНА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #727 -: Февруари 02, 2011, 13:42:23 » |
Нагоре
|
ЧЕК ЧЕ СЕ ПРОЧЕТОХ И СЕ АВТОШОКИРАХ ЕМИ,НЕ ЗА ТЕБ ТУЙ БРЕ,ЗА ОНАА МАЦКА,С ДЬЖДОБРАНА хехе, разбрах аз, ма то и за мене важи. и аз съм немски възпитаник,а френския ми е чужд като лев и двайсе на банкнота - нито съм го виждала нито съм го чувала, ако не става дума за либоф де ахахак Добре че мама ми е купила навремето дебели книги - да чета там и да се чеше по главата, белким прескочи някоя буква и у мойта кратуна.
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #728 -: Февруари 02, 2011, 13:44:16 » |
Нагоре
|
И аз тъкмо викам тая русата к'во се заяжда с наш'те.
Само шъ ви споделя, че гостите четат тук и нали са срамежливи си пишат по другите теми. Тая наш'та с козата ни я отвлякоха. Ама аз ходих да и пиша в обявата, за да не се черви момичето от срам повече. Стига и толкоз, а? Дано се осети де.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #729 -: Февруари 02, 2011, 13:46:20 » |
Нагоре
|
Руса,пак ходиш да се заяждаш с врага в другата кошара.Тамън се е кротнала....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #730 -: Февруари 02, 2011, 13:51:30 » |
Нагоре
|
ЧЕК ЧЕ СЕ ПРОЧЕТОХ И СЕ АВТОШОКИРАХ ЕМИ,НЕ ЗА ТЕБ ТУЙ БРЕ,ЗА ОНАА МАЦКА,С ДЬЖДОБРАНА хехе, разбрах аз, ма то и за мене важи. и аз съм немски възпитаник,а френския ми е чужд като лев и двайсе на банкнота - нито съм го виждала нито съм го чувала, ако не става дума за либоф де ахахак Добре че мама ми е купила навремето дебели книги - да чета там и да се чеше по главата, белким прескочи някоя буква и у мойта кратуна. МИЛА БРЕ,ТУА БЕШЕ ЗАКАЧАЛКА ЗА КАНДИДАТ-ТАРИКАТКИ,ЩО ПА ТИ СЕ ФАНА!МИ АЗ У НЕМСКИЯ СИ Я УЧИХ С ФРЕНСКИЯ ПРАВОПИС,ЩОТ И НА ТЯХ ИМ Е ЧУЖДИЦА ИНАЧЕ НЕМА ФРЕНСКИ-НЕМА ЛИБОФФ-СЕ СА МИ ЧУЖДИ!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #731 -: Февруари 02, 2011, 13:58:45 » |
Нагоре
|
Ани стига я шашардисва бременната. Не я ли видя, че е 20 кила и умряла от страх, остава масло в огъня да наливаш
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #732 -: Февруари 02, 2011, 14:04:30 » |
Нагоре
|
Къде ходиш да ме следиш ли? Айде малко оборот на докторите да напраим.
Ти майтап си мислиш за шевовете? А питай ме мене как съм ходила у нужника 10дена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #733 -: Февруари 02, 2011, 14:05:43 » |
Нагоре
|
КОЙ ТВА БРЕ?КОГО СДЬВКАХ ПАК?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #734 -: Февруари 02, 2011, 14:07:01 » |
Нагоре
|
КОЙ ТВА БРЕ?КОГО СДЬВКАХ ПАК?! Тя не с врага със своите си. Отатъка за бременната мен сдъфка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|