{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 49 50 [51]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 102683 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #750 -: Февруари 02, 2011, 15:08:14 »
Раздели ТемаНагоре

имам оплакване - писах аз в една тема за дрехите от ву-то, ма няма я вече темата  Roll Eyes. получих миризливо яке италианско от Милано било, ма го върнах, нищо че тя твърдеше, че й била мухлясала спалнята и затуй миришело (аз все едно не знам как мирише мухъл и как препарат от втората употреба, ай ся - да не са обиждаме на носове) . После й казах, че якето даже не е минавало покрай Милано, щото марката е няква холандска.
Сега гледам - редактирала обявата - вече е холандско якето, обаче и цената му качила двойно. Сигурно щот я светнах, че е холандско - дали да не искам процент за консултацията. Не стига че ми умириса къщата тука, събота и неделя седя в нас на съхранение, ами сега и цената му качих, ми то туй да не е без пари  Huh?
Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedСЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ...
това е поредната наглотия!!!1
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #751 -: Февруари 02, 2011, 15:12:38 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=98499
ами тя каза - връщай ми го! и без това тъкмо му идва сезона!
та мисля че затова е на примоция вече - щото е сезонно  Cheesy
Аз го сварих на 18 лв с пощенските, ма вие изтървахте - таз промоция е по-ларж. Да не се избиете само. И бързайте който ша го взема, да не вземе да изветрее мириса, че то си е голяма екстра - само докато цъкнах ей ся пак обявата да ви я пращам и едвам сварих да отварям джама да проветрявам...

руса, гледам сега, че си останала доволна от някаква дрешка от нея. Тя много интелигентна ми се стори мадамата, както писах и в другата тема, ма няма да ма прай мене на луда, че миришело на мухъл. пък етикета му беше тооолкова избелял и изтъркан, че от 5 носения (както пише)  и 10 пранета дори не може да стане такъв, това само от дезинфектанта у ВУ-то се получава такова избеляване на етикетите
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 15:23:23 от emi_9eni » Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
nalika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #752 -: Февруари 02, 2011, 15:22:23 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
имам оплакване - писах аз в една тема за дрехите от ву-то, ма няма я вече темата  . получих миризливо яке италианско от Милано било, ма го върнах, нищо че тя твърдеше, че й била мухлясала спалнята и затуй миришело (аз все едно не знам как мирише мухъл и как препарат от втората употреба, ай ся - да не са обиждаме на носове) . После й казах, че якето даже не е минавало покрай Милано, щото марката е няква холандска.
Сега гледам - редактирала обявата - вече е холандско якето, обаче и цената му качила двойно. Сигурно щот я светнах, че е холандско - дали да не искам процент за консултацията. Не стига че ми умириса къщата тука, събота и неделя седя в нас на съхранение, ами сега и цената му качих, ми то туй да не е без пари   
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Питай я дали сега като е холандско ша ти го продаде пак и ще има ли процент отстъпка че си и нарила клиент
Активен

Коректна съм и очаквам същото от другите.
Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки.
При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка
При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка
Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното.
Моля поставяйте оценки,аз го правя.
Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
nalika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #753 -: Февруари 02, 2011, 15:29:42 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Тя много интелигентна ми се стори мадамата
Па то и ние по обявите изглеждаме ентелегентни,ама виж ни тука кви сме убавици
Активен

Коректна съм и очаквам същото от другите.
Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки.
При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка
При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка
Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното.
Моля поставяйте оценки,аз го правя.
Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #754 -: Февруари 02, 2011, 15:37:24 »
Раздели ТемаНагоре

Тегля ви катинара , че вече 51 страници , вирейте в новата дето съм ви я направила
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1053.0
Активен

Страници: 1 ... 49 50 [51]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: