velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Февруари 16, 2011, 08:52:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Chicco
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #46 -: Февруари 16, 2011, 14:54:20 » |
Нагоре
|
Честит Рожден ден със закъснение и от мен! Здраве, щастие и късмет! Момичета, с какво се занимавате?
|
|
|
Активен
|
Моля, пишете ми за всички забележки, които имат стоките, коректна съм с плащането, не искам неприятни изненади при получаването! Благодаря! Поставям оценки, моля, правете го и вие Влизам рядко в сайта, но това не означава, че съм несериозна!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #47 -: Февруари 16, 2011, 15:07:14 » |
Нагоре
|
Честито и от мен на патерица!!! Аз в момента съм още по майчинство,но иначе вече 12год. работя като химичен лаборант
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #48 -: Февруари 16, 2011, 15:51:07 » |
Нагоре
|
Цоп и аз тук и златото на мама Ивайло роден на 12.01.2009
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #49 -: Февруари 16, 2011, 17:51:49 » |
Нагоре
|
И аз ти пожелавам да ти е много здрава и щастлива!!! Голямата ми дъщеря е родена на 13.02 Миличка чакаме снимка , за първи пост за да те сложа Много благодаря, но тя е родена 2000 , малката е за тук - Александра/12.01.2009г/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #50 -: Февруари 18, 2011, 10:02:20 » |
Нагоре
|
Айде и аз да се запиша ! Мойта мацка Стефани родена на 22.06.2009г
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Февруари 18, 2011, 10:05:19 » |
Нагоре
|
Ееее,какъв е бонбон!!!Мъничка принцеска....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #52 -: Февруари 18, 2011, 10:08:40 » |
Нагоре
|
Ееее,какъв е бонбон!!!Мъничка принцеска.... за снаха ще стане а ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Февруари 18, 2011, 10:13:02 » |
Нагоре
|
Ееее,какъв е бонбон!!!Мъничка принцеска.... за снаха ще стане а ? Тамън и аз това помислих.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #54 -: Февруари 18, 2011, 10:37:01 » |
Нагоре
|
Е хубава работа никакво раздвижване Отивам на пазар ,но като се върна започвам с въпросите за татковци и любими свекърви-Аз такъв домашен любимец нямам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #55 -: Февруари 18, 2011, 16:01:00 » |
Нагоре
|
Страхотна мадама
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #56 -: Февруари 19, 2011, 16:48:41 » |
Нагоре
|
Аз пък моята искам да я дам на Еми-да я огледа-икономична е,не яде,не реве... Еми искаш ли я? пп рекламации не приемам
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #57 -: Февруари 24, 2011, 01:36:32 » |
Нагоре
|
Аз пък моята искам да я дам на Еми-да я огледа-икономична е,не яде,не реве... Еми искаш ли я? пп рекламации не приемам Ще я взема Още едно рибе в семейството е добре дошло. Ама виж там прати я с някакъв чеиз, че поли и рокли нямам То с икономии не става, нека си яде детето. Виж ако не реве много си е бонус
|
|
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 01:38:42 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #58 -: Февруари 24, 2011, 19:55:05 » |
Нагоре
|
Абе чеиз ще пратя,ама и ти донеси от странство Мами споделете говорят ли децата Ви,махнахте ли памперса,какво могат да правят сами?
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #59 -: Февруари 24, 2011, 20:03:17 » |
Нагоре
|
Сашко говори ама не му се разбира. Като изключим 10 -на думи всичко друго е на джигитайски Все още силно разчитаме на памперса, а сам може да прави само щуротии - научи се да се окесва на дръжката на вратата и да я отваря, гази и лежи по локвите, сам хвърля дребни боклуци в кофата и опитва да яде ама става мазало.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|