Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Февруари 24, 2011, 20:10:06 » |
Нагоре
|
Моята кукла е Мартина -родена е на 17.09.2009
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #61 -: Февруари 26, 2011, 16:51:14 » |
Нагоре
|
Моите сладурчета-Гоко и Нако (Георги и Атанас) са родени на 1 февр.2009г. -Гошко -Наско
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Василиева
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #62 -: Март 18, 2011, 01:24:48 » |
Нагоре
|
Малаката ни дъщеричка, Надежда е родена на 30.10.2009г.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #63 -: Март 27, 2011, 21:13:37 » |
Нагоре
|
Моята мацка мацка говори страшно много и всичко и се разбира,малко са нещата който я затрудняват или тя си нарича по неин начин,като например компот - ПОНК,водичка -УЧКА и още 2-3 такива думи.Иначе памперса още не мога да го махна ,казва каквото има да прави ,но при свършен факт .Не иска да сяда на гърнето и това ме притеснява ,като я сложа там започва да плаче .В тоалетна се пробвахме ,но там си седи без да върши нищо .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
sisinka
sIss
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #64 -: Юни 29, 2011, 10:28:04 » |
Нагоре
|
Моята мацка мацка говори страшно много и всичко и се разбира,малко са нещата който я затрудняват или тя си нарича по неин начин,като например компот - ПОНК,водичка -УЧКА и още 2-3 такива думи.Иначе памперса още не мога да го махна ,казва каквото има да прави ,но при свършен факт .Не иска да сяда на гърнето и това ме притеснява ,като я сложа там започва да плаче .В тоалетна се пробвахме ,но там си седи без да върши нищо .
Кога е родена твоята мацка, защото аз с моята го имах същия проблем и направо бях се отчаяла че никога няма да и махнем памперса но преди 2 седмици една сутрин я видях че го дърпа и ме кара да г махам...оставих я голичка и през 45мин до 1ас я слагах на гърнето без да казва без нищо забаламосвах я там...друг ваиант слагаш гърнето в тоалетната и сядате двете, и колкото пъти се изпишка там я окуражавах казвах и че се радвам че се гордея и тя в старанието си да ме радва почна сама да си дърпа гърнето. Първите два три дни е малко по трудно но по този начин на 5 ден и махнах окончателно памперса и вечер. Родена е на 18.08 казва се Ирра
|
|
|
Активен
|
Две малки дечица - момче и момиче плачат.Някой ги попитал: -Защо и двамата плачете ? -Момичето казало: Куклата ми е счупена. -Ами ти защо плачеш ? -Момчето се обърнало и отговорило: Защото моята кукла плаче. ♥
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #65 -: Юни 29, 2011, 13:28:14 » |
Нагоре
|
Здравей малката сега на 22.06 навърши 2 годинки ,а памперса го елиминирахме за 3 дни и започна да казва .Единствения проблем е че не иска да казва когато има да ака .
|
|
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 13:34:31 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
sisinka
sIss
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #66 -: Юни 29, 2011, 14:23:33 » |
Нагоре
|
ами аз я усещам скрива се зад кошарата и се омълчава и веднага я слагам, дори на няколко пъти беше почнала да прави белята, но реагирах на време хаххахахахаха от сега нататък почват маймунджолъците... Аз не видях че предишния пост си го писала март месец
|
|
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 14:26:13 от sisinka »
|
Активен
|
Две малки дечица - момче и момиче плачат.Някой ги попитал: -Защо и двамата плачете ? -Момичето казало: Куклата ми е счупена. -Ами ти защо плачеш ? -Момчето се обърнало и отговорило: Защото моята кукла плаче. ♥
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #67 -: Декември 13, 2011, 14:46:13 » |
Нагоре
|
Момичета,да си възобновим темата! Избрахте ли подарък за Коледа и какъв? Моята бяс иска:дънки,блузка и кукла(до сега) Аз искам само да сме живи и здрави! Е,ако мъжО ме изненада,няма да е зле.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #68 -: Декември 13, 2011, 14:57:19 » |
Нагоре
|
Малаката ни дъщеричка, Надежда е родена на 30.10.2009г.
а моето диваче Ивена е на 01.06.2009,вече е" голяма",няма памперс и не можеш я надговори,като дърта баба е.иска 7 подаръка(сега сме на вълна цифри и само броим),но още не се знае какви?
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #69 -: Декември 13, 2011, 14:57:43 » |
Нагоре
|
Момичета,да си възобновим темата! Избрахте ли подарък за Коледа и какъв? Моята бяс иска:дънки,блузка и кукла(до сега) Аз искам само да сме живи и здрави! Е,ако мъжО ме изненада,няма да е зле.
Моята казва - "Искам всичко"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #70 -: Декември 13, 2011, 15:12:05 » |
Нагоре
|
Привет и поздравления за хубавата и полезна темичка! Преди малко писах,но не си намирам поста. Ето ни и нас тук.Имам син Иваило ,роден на 29.06.2009 г. Сега ще намеря снимка,да ви покажа какво сме поръчали на Дядо Коледа и ще се радвам на мнения и инфо,ако имате
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #71 -: Декември 15, 2011, 13:50:34 » |
Нагоре
|
На нас днес ни е тържеството.Очакваме си подаръка с нетърпение.Моля се да "остиска"до утре,че и аз искам да си поиграя с него С бронхит сме,досега не е боледувала,ама откак е на ДГ,не й спира носа и кашлицата
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
|
|