|
everything
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2011, 07:15:24 » |
Нагоре
|
Споделете вашите трудности и неволи с преброяването. Дайте своя съвет и мнение Хубава тема. Някой дали знае когато по ЛК е един адреса, а живееш на друг, къде тряба да се преброиш?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2011, 07:37:40 » |
Нагоре
|
Споделете вашите трудности и неволи с преброяването. Дайте своя съвет и мнение Хубава тема. Някой дали знае когато по ЛК е един адреса, а живееш на друг, къде тряба да се преброиш? и мен това ме интересува защото и аз съм така ако знае някой нещо да споделли
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2011, 07:38:47 » |
Нагоре
|
Споделете вашите трудности и неволи с преброяването. Дайте своя съвет и мнение Хубава тема. Някой дали знае когато по ЛК е един адреса, а живееш на друг, къде тряба да се преброиш? Ми май, където искаш... И аз съм така, но смятам да се преброя на адреса, на който жевея - не по ЛК
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2011, 07:45:29 » |
Нагоре
|
Преброявате се на адреса на който е по- вероятно да ви намери преброителя. Отделно се записва, постоянния адрес .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2011, 07:46:29 » |
Нагоре
|
Аз мисля да се включа в преброяването чрез Интернет страницата.
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2011, 07:49:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2011, 08:05:05 » |
Нагоре
|
благодаря
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2011, 09:01:04 » |
Нагоре
|
Браво,браво и аз не можах да намеря сайта,но шефката помогна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 01, 2011, 09:03:47 » |
Нагоре
|
Вече се преброих Става бързо и лесно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2011, 10:03:47 » |
Нагоре
|
Аз се броих вчера по нощите. Сега остава да дойдат и да си дам номера
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 01, 2011, 10:16:28 » |
Нагоре
|
Добро утро!Искам да попитам след колко време пращат на мейл паролите за преброяването,ние се регистрирахме преди 15 мин и още нямаме парола за достъп, мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 01, 2011, 10:20:25 » |
Нагоре
|
И аз си чакам кода. В бгмамма, момичетата чакали повече от час. Явно всички са се юрнали сега да се регистрират. Ще почакаме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 01, 2011, 11:27:59 » |
Нагоре
|
и аз преброих семейството си-без проблем,лесно и бързо!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2011, 14:00:28 » |
Нагоре
|
И аз си чакам кода. В бгмамма, момичетата чакали повече от час. Явно всички са се юрнали сега да се регистрират. Ще почакаме!
И аз го чакам ,от два часа вече.....
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|