aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 02, 2011, 13:33:19 » |
Нагоре
|
Към 21.00ч. снощи паролата дойде за 3 сек. Даже викам това ли? Да чакам ли още? А това за децата е е....си простотията. Моя е на 7 мес, ама и той да се отчете за доход милия. Да не вземе с данъците да излъже нещо.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 02, 2011, 15:11:27 » |
Нагоре
|
Абе хора на мен ми показва годините до 1993 ,а дъщерите ми са по-малки.Какво правим?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 02, 2011, 20:00:23 » |
Нагоре
|
Имам питане:преброих домакинството ни от моят емейл. Искам да преброя и родителите ми,ако си направя нова поща,при регистрацията техните ли данни да дам(егн,лк...),може ли така? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 02, 2011, 20:02:46 » |
Нагоре
|
Абе хора на мен ми показва годините до 1993 ,а дъщерите ми са по-малки.Какво правим?
нали попълваш ЕГН, те се показват според него
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 02, 2011, 20:14:16 » |
Нагоре
|
готова съм-6 човека
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 02, 2011, 20:22:19 » |
Нагоре
|
нали попълваш ЕГН, те се показват според него освен да си сбъркала ЕГН-то. Виж си месеца на ЕГН-то дали си му сложила +40(май 40 беше)
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 02, 2011, 20:43:23 » |
Нагоре
|
Имам питане:преброих домакинството ни от моят емейл. Искам да преброя и родителите ми,ако си направя нова поща,при регистрацията техните ли данни да дам(егн,лк...),може ли така? Благодаря!
Да, задължително техните данни. Мисля, че може със същата поща. Пробвай!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 03, 2011, 07:16:15 » |
Нагоре
|
И ние бързо се преброихме, очаквах да е по-сложно, а кода дойде веднага. Само не разбрах защо трябва да се пише къде работя и какви уреди имам в къщи.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #38 -: Февруари 03, 2011, 07:53:09 » |
Нагоре
|
И ние се преброихме-стана супер бързо и лесно. Паролата веднага се получи. Сега си чакам преброителите,да дойдат и да им дам номерчето.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 03, 2011, 08:53:53 » |
Нагоре
|
и ние се преброихме,на мен ми показа до 2011година.Няколко пъти ми заби системата,сигурно и при теб така е станало,обновявай я и така.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 04, 2011, 20:24:19 » |
Нагоре
|
Аз пьк не успях Един ден цял ден се пробвах пьрво три пьти ми даде че ЕГН ми не отговаря на името после паролата не отговаря на имейла и се ядосах и не пробвах повече.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 05, 2011, 03:40:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 05, 2011, 11:43:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
traqn
new user
Неактивен
Публикации: 83
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 05, 2011, 11:54:42 » |
Нагоре
|
Понякога дава грешка в ЕГН-то , но принципно детските- от статистиката казаха , че не е проблем. Лесно , удобно - дори с тези въпроси- забавно. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #44 -: Февруари 05, 2011, 19:53:00 » |
Нагоре
|
и аз се преброих стана ми е смешно като попълвах въпросите за работата - "плащане в натура" та понеже гледам детенцето на сестра ми (по програма към бюрото по труда съм) и с мъжо се базикнахме че батко ми плаща в натура айде да ви разсмея малко
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
|
|