krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 01, 2011, 10:03:53 » |
Нагоре
|
нагъл и безочлив на 3.01 му изпратих чисто нов панел за нокия н95 и още чакам то бяха сега съм затруден сега иам плащания незнам си какво викам хора сме сме изчакам и по скайп си писах ме днес ги имаш утре ги имаш ама мноого нагъл нов потребител е затова искайте предварително парите от новите потребители
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2011, 10:07:10 » |
Нагоре
|
нагъл и безочлив на 3.01 му изпратих чисто нов панел за нокия н95 и още чакам то бяха сега съм затруден сега иМам плащания незнам си какво викам хора сме ЩЕ изчакам и по скайп си писах ме днес ги имаш утре ги имаш ама мноого нагъл нов потребител е затова искайте предварително парите от новите потребители МИСЛЯ ЧЕ ДОСТАТЪЧНО СИ ЧАКАХ ПАРИТЕ ПОСТАВИХ МУ ЗАСЛУЖЕНАТА МУ ОЦЕНКА!!!!!
|
|
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 10:09:42 от krem21 »
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2011, 10:12:44 » |
Нагоре
|
нагъл и безочлив на 3.01 му изпратих чисто нов панел за нокия н95 и още чакам то бяха сега съм затруден сега иам плащания незнам си какво викам хора сме сме изчакам и по скайп си писах ме днес ги имаш утре ги имаш ама мноого нагъл нов потребител е затова искайте предварително парите от новите потребители Какво става бе хора? Всеки ден нова и нова тема. Миличка дано си вземеш паричките,но не се задоволявай само с оценка.Пусни и жалба.Трябва да разберат ,че не могат да мамят така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2011, 10:17:12 » |
Нагоре
|
ДА ЩЕ ВИДЯ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2011, 11:48:02 » |
Нагоре
|
Писах му и аз сутринтта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2011, 12:24:23 » |
Нагоре
|
Писах му и аз сутринтта!
благодаря ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2011, 12:46:43 » |
Нагоре
|
Писах му и аз сутринтта!
благодаря ви Ох миличка , това панелчето дето за моя го предложи , как може да има такава наглост , не зная , пиши му че ще пуснеш жалба в полицията , ако не ти прати парите , барем се осъзнае
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2011, 12:49:37 » |
Нагоре
|
Писах му и аз сутринтта!
благодаря ви Ох миличка , това панелчето дето за моя го предложи , как може да има такава наглост , не зная , пиши му че ще пуснеш жалба в полицията , ако не ти прати парите , барем се осъзнае да за същия става въпрос ще му пиша на скайпа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2011, 13:16:40 » |
Нагоре
|
креми на теб ли бе мила се случи,успех ти желая дано вс свърши положително
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 01, 2011, 13:56:59 » |
Нагоре
|
Всеки ден четем за измамници...ма на Ви ли е срам,бе?!Вчера четох за онази със скръбната вест,днес за този...направо нямам думи!Всеки,който е измамил и има тема за него,трябва да му се наложи вечен бан,но след като си е оправил тук бакийте! Дано има добър край тази история
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2011, 20:05:17 » |
Нагоре
|
незнам как спят тези хора направо преди няколко дни изгубих близък човек а имах да пращам пари значи ако искайте ми вярвяйте в този труден за мен момент след погребението пратих телеграфни записи на всички дори и 5лв да ми беше единият пръстен а той този нямам думи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 05, 2011, 17:09:13 » |
Нагоре
|
как се пускат жалбите ще ви бъда много благодарна ако ми каже някой
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 05, 2011, 17:23:24 » |
Нагоре
|
Намираш официалния сайт на ОДП или РПУ на града от където е потребителя. Там се оглеждаш от къде можеш да онлайн жалба. Ако няма поне ще има телефони за връзка с районното. Така можеш да се обадиш и да се посъветваш как можеш да пуснеш жалба.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 05, 2011, 17:25:08 » |
Нагоре
|
Намираш официалния сайт на ОДП или РПУ на града от където е потребителя. Там се оглеждаш от къде можеш да онлайн жалба. Ако няма поне ще има телефони за връзка с районното. Така можеш да се обадиш и да се посъветваш как можеш да пуснеш жалба.
благодаря ти мила ще търся сега
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2011, 09:32:55 » |
Нагоре
|
как се пускат жалбите ще ви бъда много благодарна ако ми каже някой При пусната жалба и при поискване от съответното РПУ, веднага ще предоставя информация за потребителя по която ще бъде идентифициран. Всичко което зависи от нас ще бъде направено!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|