Здравейте, вчера си направих тест за бременност и резултата беше положителен ! ЩЕ УМРА ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ! имам си едно момченце на 2 годинки, и като знам колко зор го родих не ми се мисли за второ раждане... направо ще психясам...незнам дали ме разбирате... много ме е страх.. изобщо не ми се ражда пак...не че не искам да си имам още едно бебче даже много бих се радвала, но ъкъла не ми стига как ще го родя...страх ме е повече от 1-вия път.Та искам да попитам мамите с по две деца как е минало второто им раждане, по болезнено ли е от първото...? незнам какво да правя..
Честито пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и също такова раждане. При мен първото беше много дълго и болезнено от предния ден 21 часа със силни болки на другия ден родих в 12 и 45 ч. Втория път отидох в 10:30 ч. в болницата с 4 см разкритие без никакви болки казаха ми че ако ми сложат система ще родя до 12 - 13ч. дори може и да не ме хванат болките. ВЕче бях в паника спомнях си как болеше първия път питах и за епидурална упойка но ми казаха че твърде късно съм се сетила въпреки страха реших се да ми сложат система за което съжалявам. Мисля че без система щеше да боли по малко но да ти кажа болките бяха само час и половина и веднага след това забравяш. Много зависи и от екипа предполагам. При теб разликата е малкаи съм чувала че тогава е по лесно. За сравнение момичето с което бяхме в една стая също е отишла с 4 см разкритие и без болки но не и сложили с-ма след няма и ден вече разкритието и било 7 -8 см тогава и сложили системата и след няма и час вече беше родила. Беше и първо дете и е на 27 години. КАза че е очаквала нещо страшно болезнено а ппо нейните думи излезе че е супер лесно да родиш.
МОжеш да се поровиш за аеробика за бременни. Както и има хомеопатия за по лесно раждане..... И най - вече спокойно и се наслаждавай на хубавите моменти , не го мисли през цялата бременност какво ще бъде...МИсли за най -хубавото - едно прекрасно здраво бебче, което ти пожелавам. И още радвам се че въпреки страха не избрах да раждам секцио.