bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2011, 23:19:53 » |
Нагоре
|
Поне като види оценката може да се стресне малко! Незнам с какви очи влизат такива хора в сайта?! Дано да се оправят нещата мила!Успех!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2011, 23:24:01 » |
Нагоре
|
Поне като види оценката може да се стресне малко! Незнам с какви очи влизат такива хора в сайта?! Дано да се оправят нещата мила!Успех! Какво се чудиш те започнаха живи да се погребват за некакви си 6лв -немам думи от такива хора
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
Публикации: 296
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 02, 2011, 23:25:30 » |
Нагоре
|
Поне като види оценката може да се стресне малко! Незнам с какви очи влизат такива хора в сайта?! Дано да се оправят нещата мила!Успех! такива влизат само с цел да прекарат някой и с това пращане на доверие им е добре дошло нищо не и пречи пак да си съчини куп лъжи и да си направи нов профил ако се е променила към добро сега е момента да го докаже като ми плати маратонките и си коригира цената
|
|
|
Активен
|
Изпращам пощенски пратки с еконт наложен платеж /3лв . С предимство са желаещите няколко обяви.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2011, 23:27:26 » |
Нагоре
|
Поне като види оценката може да се стресне малко! Незнам с какви очи влизат такива хора в сайта?! Дано да се оправят нещата мила!Успех! такива влизат само с цел да прекарат някой и с това пращане на доверие им е добре дошло нищо не и пречи пак да си съчини куп лъжи и да си направи нов профил ако се е променила към добро сега е момента да го докаже като ми плати маратонките и си коригира цената Ако не го направи ще и пожелаем успех но за в някой друг сайт
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 02, 2011, 23:29:29 » |
Нагоре
|
Поне като види оценката може да се стресне малко! Незнам с какви очи влизат такива хора в сайта?! Дано да се оправят нещата мила!Успех! Какво се чудиш те започнаха живи да се погребват за некакви си 6лв -немам думи от такива хора Ами да,за жалост вече и това правят!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
dibidembo
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2011, 23:45:42 » |
Нагоре
|
Егати наглоста? Аз продадох слинг с халки в другия сайт за 15лв. с пощата и след 2-3м. го видях тук за 25лв.,, но при мен поне беше платено, а товаааааа просто недоумявам. Какво си мислят тия хора, че другите пасат трева ли........ Ох мила все на теб ли първо блузата сига и това??? дано се оправят нещата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2011, 23:49:21 » |
Нагоре
|
Егати наглоста? Аз продадох слинг с халки в другия сайт за 15лв. с пощата и след 2-3м. го видях тук за 25лв.,, но при мен поне беше платено, а товаааааа просто недоумявам. Какво си мислят тия хора, че другите пасат трева ли........ Ох мила все на теб ли първо блузата сига и това??? дано се оправят нещата. това не са първите ми случаи,имам и други но поносими,просто сега наистина много ми кипна и ме хваща яд на такива крадли на дребно
|
|
|
Активен
|
Изпращам пощенски пратки с еконт наложен платеж /3лв . С предимство са желаещите няколко обяви.
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 03, 2011, 00:15:28 » |
Нагоре
|
да ти кажа аз пък наскоро как се втрещих , миналата година в другия сай имаше една моооогооо дълга тема за мен "нямам думи" още й помня името . Бях пратила доста дрешки за маркови за 20лв всичко , и един ден виждам темата , ама без да са ме предупредили на лични че ними харесали дрехите отсреща , съотвено й писах на жената да ми ги върне .... не каза нищо И онзи ден тези мойти "боклуци"ги гледам тук на същте и леко завишени цени дори жената си ги продава успешно в състояние "много добре" , ами много се ядосах -да , тогава направо ме разби с тая тема чувствах се като престъпник , а с каква съвест сега ги препродава незнам Извинявай че ти пиша такива истории в темата , ама и аз исках да споделя Дано да ти ги плати скоро и си разчистите сметките
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 03, 2011, 00:20:19 » |
Нагоре
|
да ти кажа аз пък наскоро как се втрещих , миналата година в другия сай имаше една моооогооо дълга тема за мен "нямам думи" още й помня името . Бях пратила доста дрешки за маркови за 20лв всичко , и един ден виждам темата , ама без да са ме предупредили на лични че ними харесали дрехите отсреща , съотвено й писах на жената да ми ги върне .... не каза нищо И онзи ден тези мойти "боклуци"ги гледам тук на същте и леко завишени цени дори жената си ги продава успешно в състояние "много добре" , ами много се ядосах -да , тогава направо ме разби с тая тема чувствах се като престъпник , а с каква съвест сега ги препродава незнам Извинявай че ти пиша такива истории в темата , ама и аз исках да споделя Дано да ти ги плати скоро и си разчистите сметките ако има нормален диалог нещата ще се оправят,лошото е ,че понякога диалога липсва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2011, 00:21:15 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2011, 00:21:36 » |
Нагоре
|
Детайли за потребителя radost20 ( 19 ) радост Мнения: 250 Регистриран на: Април 2010 Местоположение: бургас Потребителят е активен Последно активен в ОБЯВИ на: Чв 3 Февруари 2011 в 00:20 часа Последно активен във форум на: Чв 3 Февруари 2011 в 00:20 часа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2011, 00:26:29 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 00:33:14 от gab4i83 »
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2011, 00:31:50 » |
Нагоре
|
мила,линка ми дава грешка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2011, 00:33:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 03, 2011, 00:34:17 » |
Нагоре
|
мила,линка ми дава грешка незнам защо като пейстна дава грешка,ето ника и там sladuranata18
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|