gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
Публикации: 296
gab4i83 съм
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 03, 2011, 00:45:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам пощенски пратки с еконт наложен платеж /3лв . С предимство са желаещите няколко обяви.
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 03, 2011, 01:08:40 » |
Нагоре
|
е това вече е интересно,след последния ми пост обявите и в продавалника мистериозно изчезнаха.........''Не са открити артикули'' ...........няма случайни неща............
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 01:14:51 от gab4i83 »
|
Активен
|
Изпращам пощенски пратки с еконт наложен платеж /3лв . С предимство са желаещите няколко обяви.
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 03, 2011, 01:19:34 » |
Нагоре
|
е това вече е интересно,след последния ми пост обявите и в продавалника мистериозно изчезнаха.........''Не са открити артикули'' няма случайни неща............като и от този сайт-''Този продукт е изтрит от базата данни!'' мацката е много чевръста с триенето,явно има тренинг ХОРА ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ ЗА ТАКИВА КАТО НЕЯ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 03, 2011, 09:04:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 03, 2011, 09:08:39 » |
Нагоре
|
ТОВА Е МАЙКАТА НА ИКОНОМИЯТА,ВЗЕМАШ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ,НОСИШ И ПОСЛЕ ПРОДАВАШ....КЕФ ТИ ДРЕШКИ КЕФ ТИ ПЕЧАЛБА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 03, 2011, 09:22:27 » |
Нагоре
|
Да си кажа и аз се интересувах от тези маратонки преди време добре,че се оказаха малки за дъщеря ми.Писала съм и на лични и дамата беше любезна и отговаряше на всеки въпрос.Боже да не повярва човек............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 03, 2011, 09:23:30 » |
Нагоре
|
Да си кажа и аз се интересувах от тези маратонки преди време добре,че се оказаха малки за дъщеря ми.Писала съм и на лични и дамата беше любезна и отговаряше на всеки въпрос.Боже да не повярва човек............
ако е груба и неотзивчива няма да може да ви оплете в мрежите си,нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 03, 2011, 09:28:59 » |
Нагоре
|
постарах се да поставя по 1 коментар във всяка нейна обява тук,защото съм сигурна ,че пари трудно ще видя от нея,но поне добрите майчета да я видят що за стока е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #38 -: Февруари 03, 2011, 09:37:47 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,,
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 03, 2011, 09:44:01 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,, Пък и вчера даваха репортаж по БиТиВи за интернет пазаруването и измамите. Няква мацка си била поръчала нови дънки, а получила дрехи втора употреба Жалба му е майката. Пиши и, че я пускаш и гледай какво става.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 03, 2011, 09:45:57 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,, след смяната на фейса на продавалника всичките ми лични изчезнаха,имам спомен ,че беше от Бургас,кв.Славейков
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2011, 09:48:44 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,, след смяната на фейса на продавалника всичките ми лични изчезнаха,имам спомен ,че беше от Бургас,кв.Славейков ако си пазиш бележката че си ги пратила на нея имаш реални шансове
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
gab4i83 съм
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 03, 2011, 09:53:36 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,, след смяната на фейса на продавалника всичките ми лични изчезнаха,имам спомен ,че беше от Бургас,кв.Славейков ако си пазиш бележката че си ги пратила на нея имаш реални шансове мина доста време,аз ги отписах тея парички,за жалост не пазя стари разписки ,като мине месец 2 ги хвърлям да не ми се трупат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2011, 09:55:13 » |
Нагоре
|
ако е груба и неотзивчива няма да може да ви оплете в мрежите си,нали? да да определено.Добре,че ни бяха малки....................
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Февруари 03, 2011, 09:58:03 » |
Нагоре
|
Миличка, нали и имаш адреса прасни и и една жалбичка,напоследък само така връщат пари подобни ,,дами,, след смяната на фейса на продавалника всичките ми лични изчезнаха,имам спомен ,че беше от Бургас,кв.Славейков ако си пазиш бележката че си ги пратила на нея имаш реални шансове мина доста време,аз ги отписах тея парички,за жалост не пазя стари разписки ,като мине месец 2 ги хвърлям да не ми се трупат ами жалбата ще отпадне,да се надяваме че ще прояви човечност и поне отрицателната оценката може да я накара да размисли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|