desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 02, 2011, 23:49:15 » |
Нагоре
|
Момичета преди време бях пуснала тема за потребителката silviyaz , търсих я под дърво и камък . Бяхме се уговорили с нея за една кола , тва става края на ноември щеше да я праща и така и не писа , надявах се декември .... после тя взе рядко да влиза , аз продължавах да й пиша на лични , а тя спря да пише , а аз продължавах да се надявам ....И така дойде февруари вече ,колата е още в обявите й ,днес цял ден беше на линия пиша,пиша.... ама глас в пустиня . До сега не съм имала покупки с нея , няма и с какво да съм я обидила , еми немога да си го обясня , какво не ми харесва , то и крастава да съм няма как да й навредя като я купя таз кола , а я искам Дайте ми съвет моля как да пазаря от тази потребителка , та ако трябва запис да пратя на някой ,та барям на него я прати да ми я прати.Ей такова нещо немога да си гообясня да пуснеш обява и да неискаш да я продадеш
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2011, 00:06:03 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=68297&cat=favискам я за начинаещ шофьор ама докато я купим той вече ще е напреднал май
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2011, 10:06:49 » |
Нагоре
|
Като и гледам обявите, не е лично. Свържи се с мама от Пловдив и тя да отиде на място, че май тия коли и мотори не иска по друг начин да ги продава. И успех, дано да я вземеш докато момчето вземе шофьорска книжка
давам ти ник на потребител от Пловдив, ако искаш и пиши на лични, ако може да си помогнете - eria
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 10:22:06 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2011, 10:23:55 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=68297Писала съм на мамата ,ако все още е искаш колата и тя евентуално ми пише ,ще ти свърша услугата ..пиши ми на лични
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2011, 10:41:48 » |
Нагоре
|
аз си казах преди мнението за тази мама.Исках да купя маратонки поиска ми адреса и аз го дадох.поисках и аз нейния за да изпратя парите или да ги пусне с наложен платеж,но уви това става окномври месец и до сега още си чакам маратонките и нищо.Ни вест ни кост от нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2011, 11:09:08 » |
Нагоре
|
мерси сега ще пиша лични на мамата от Пловдив да видим на нея ще я даде ли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2011, 13:32:03 » |
Нагоре
|
И да кажеш после ще караме ли, няма ли
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|