bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 09, 2011, 14:44:35 » |
Нагоре
|
Благодаря мила!Днес го направих,ще видя как ще е!Дано да го спася от антибиотика!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #16 -: Март 09, 2011, 18:06:41 » |
Нагоре
|
Сега се сетих,че за кашлица към чая слагам няколко листа босилек-ефикасно и безопасно за деца е.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #17 -: Март 09, 2011, 20:24:38 » |
Нагоре
|
Здравейте,да напиша и аз една от бабините си рецепти: За кашлица: Чай от босилек и орехи.Слагат се няколко стръка босилек и счупени орехи заедно с черупките(пр. 4-5 ореха и 3-4 стръка босилек в 1л. вода).Вари се,докато заври,подслажда се. Аз правя и компрес на гърлото,но по-безобиден(не е с ракия).Една найлонова кисийка,сгъната така,да е около 5см,в/у нея памук,напоява се с оцет и отгоре нареждам обезкостени черни маслини.Завръзва се с носна(голяма)кърпичка . Ефикасно с/у температура: Счуква се един аспирин,омесва се с една чаена лъжичка свинска мас.Намазват се ходилата,обуват се чорапи. Това е от мен,ще следя темата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #18 -: Март 18, 2011, 00:25:39 » |
Нагоре
|
ето и рецептата 6 листа индрише,6 бр. счупени ореха със черупките,половин глава лук със люспите-измит добре-или половин дюля,6 бр. бонбони лукчета,6 бр. обикновен локум. Това се слага във половин литър вода и ври 15-20мин,след което се подслажда със мед и се пие Това сиропче много ни помогна! Също така приложих и рецептата с извара,която е в другата подобна темичка! А за хремата,клеева тинктура,пак от другата темичка! Благодаря за рецептите момичета!Благодарение на вас,този път детето ми се оправи без антибиотици!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #19 -: Март 18, 2011, 08:29:36 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен! Аз имах магарешка кашлица Майка ми ме тъпчеше с какви ли не неща - една колежка и казала нещо или някоя баба нещо друго, бях като опитно зайче и освен това цял куп антибиотици, няма зима, няма лято - аз все бях болна Един дядо на село ми каза да пия всеки ден козе мляко. Много лошо миришеше, ама какво да правя и това трябваше да опитам, смесвах го с какао, за да не усещам "аромата".Пих го около месец и ако щете ми вярвайте, но кашлицата ми изчезна Направо се родих. Може да опитате и вие, със сигурност няма да навреди, независимо от възрастта
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #20 -: Април 11, 2011, 09:40:02 » |
Нагоре
|
Момичета,кажете ми някое ефикасно сиропче от аптеката за влажна кашлица.Малкия е на 2г3м ходим вече една седмица на ясла,но започна да кашля и то предимно вечер.А пък нямаме хрема.От къде идва незнам? Правих му вчера чайчето с орехите,но изобщо не иска да го пие.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
cherry79
new user
Неактивен
Публикации: 149
|
|
« Отговор #21 -: Април 11, 2011, 11:34:07 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!mi_ma,аз понеже си падам по билковите сиропчета бих ти пепоръчала сиропче на др.Тайс-Мукоплант,или някакъв друг сироп от живовляк,той знам че е за влажна кашлица.А иначе чайчето с орехи,подслаждаш ли му го с нещо?Пробвай да го подсладиш,ако имаш желе от дюли или компот от дюли,може да го пие.
|
|
|
Активен
|
покупката е с предимство пред размяна.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #22 -: Април 11, 2011, 16:28:41 » |
Нагоре
|
Сиропчето на д-р Тайс е хубаво, а по-евтиния вариант е Биокс-тими( с екстракт от мащерка)- около 2,60лв . Дано се оправи по-бързо детенцето
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #23 -: Април 12, 2011, 08:50:21 » |
Нагоре
|
Благодаря ви момичета,ходих вчера до аптеката и жената ми предложи няколко от които аз се спрях на ЕН-ТИ-ТУС пак е билково сиропче.Пием го от снощи и трябва да ви кажа,че кашлицата се промени отива към суха.Незнам това колко е добре.После сигурно ще трябва сиропче за суха кашлица.Знея аз ползвам ФИТОЛОР и съм много доволна. cherry79 чайчето му го подслаждам с мед,обаче пак не го иска.Имам и компотче и желе от дюли ще му дам следобяд като се приберем от ясла. Галинче това сиропче Биокс-тими ми го предложи жената,но ми се стори доста непознато и не посмях да го взема. Желая и на вас здрави дечица
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #24 -: Април 12, 2011, 12:01:52 » |
Нагоре
|
Благодаря ви момичета,ходих вчера до аптеката и жената ми предложи няколко от които аз се спрях на ЕН-ТИ-ТУС пак е билково сиропче.Пием го от снощи и трябва да ви кажа,че кашлицата се промени отива към суха.Незнам това колко е добре.После сигурно ще трябва сиропче за суха кашлица.Знея аз ползвам ФИТОЛОР и съм много доволна. cherry79 чайчето му го подслаждам с мед,обаче пак не го иска.Имам и компотче и желе от дюли ще му дам следобяд като се приберем от ясла. Галинче това сиропче Биокс-тими ми го предложи жената,но ми се стори доста непознато и не посмях да го взема. Желая и на вас здрави дечица Сиропчето, което си взела също е добро
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
goiv70
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #25 -: Август 03, 2011, 05:57:19 » |
Нагоре
|
В къщи и с работата си с хора използвам доста от рецептите на Петър Димков. Резултатите са забележителни. Опитайте. Понякога е малко досадно докато изпъниш всичко, но пък си заслужава.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #26 -: Септември 14, 2011, 15:26:24 » |
Нагоре
|
биокс тими си е билков сироп а е евтино понеже е българско аз се стреснах от цената само 2 лева / като съм свикнала да оставям 50 лв поне в аптеката / и все пак има ефект взимала съм го за дете на годинка и го предпочитам пред разни там АЦЦ кидс, флавамед а за проспан нямам думи - конкретно за този случай имах изписан АБ сумамед но се оправи с билков сироп а за носа нещо хомеопатично пак давах. ДОволна съм и от Ен ти тус сиропа. за течаща хрема съм давала на 1 годишно дете коризалия и на 3тия ден вече беше добре ЧЕсто ли ви изписват антибиотици и кога не се решавате да прескочите мнението на лекаря ? НА мен ми беше за първи път, но постоянно следях температурата. При контролния преглед се оказа че има огромно подобрение което явно е било от антибиотика който не давах.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lamqtacufi
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 26, 2011, 10:49:48 » |
Нагоре
|
Ето и моите методи- ПРИ АНГИНА На марля или кърпа или шалче, каквото имате под ръка слагате дебел слой ИЗВАРА. Връзвате около врата и така 4 часа. ПРИ ИЗГАРЯНИЯ, НАТЪРТВАНИЯ, ОТКРИТИ РАНИ И ДАЖЕ И ПРИ ЯЗВИ В едно бурканче натъпквате хубаво само цветовете от жълт кантарьон и ги заливате с олио или зехтин. Оставяте на слънце около 2 седмици. Използва се само течността. Изцездате си в едно малко шишенце и винаги си го носите в джоба...поне аз така правя, имам 2 момчета все пак! ПРИ ХРЕМА В 10 мл физиологичен разтвор капвате 5-7 капки клеева тинктура. Слагате в нослето по 2-3 капки 3 пъти на ден ЗА ЗАСИЛВАНЕ НА ОРГАНИЗМА 2-3 капки клеева тинктура в шишенцето с вода на детето, от което то си пие през целия ден. ПРИ ПНЕВМОНИИ Намазвате обилно едната страна на кърпа с мед и лепите на гърдичките. Хубаво е детето така да преспи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|