Причината да пусна този пост са невероятните ГЛУПОСТИ които чета в другия сайт.
Ще започна едно по едно.
Първо ще ви се представя. Казвам се Михаил и съм на 36 г. Завършил съм изчислителна техника и кибернетика. Работата ми е свързана с компютри и същевременно всичко свързано с тях ми е хоби.
Сайта БгДомакиня.com е създаден съвсем спонтанно без никаква комерсиална или друга подмолна цел.
Съпругата ми е потребител Daiido. Преди стартирането на сайта не съм се познавал с никой от регистрираните тук, с изключение на 2 приятелки на съпругата ми, които по рядко влизат.
С модератораторката
The_Black_Angel се запознах тук и след няколко разговора я назначих за модератор. Благодарение на нея сайта придоби по-голямата част от визията и структурата си за което съм и невероятно признателен.
Мога да ви уверя, че сайта по никакъв начин не нарушава законодателните норми на Република България, но при констатиране на такива нарушения екипа ще реагира моментално!
Много съжелявам за решението на Продавалника да ограничи категориите си, но това си е тяхно решение. Ако моя сайт се окаже някаква алтернатива на потребители от там, то са добре дошли. Аз и екипа сме много либерални, отворени за идей, но същевременно с това непреклонни към нарушителите. Надявам се същите да са възможно най-малко.
Ами мисля, че е това за сега. Надявам се този пост да спре донякъде съмненията и клеветите по отношение на БгДомакиня.com.
С Уважение
Администратор: Михаил Ангелов
п.п. Към потребител
joana75 от Продавалника. Госпожо мога да ви уверя (независимо от анонимността Ви в интернет), че никога не съм ви предлагал лично да се регистрирате в този сайт. Не Ви познавам и незнам от къде идва тази Ваша злоба. Ще Ви помоля, ако имате нещо да ми кажете да ми го пратите на ЛС или на mail:
deki@abv.bg .