Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Февруари 08, 2011, 21:42:54 » |
Нагоре
|
От два дни пак си стоя с обещания за телеграфен запис и до там, нищо повече! Уж щеше да ми показва бележка и пак едни овъртания.........
Ами казала ти е че ще ти прати телеграфен? Че той пристига за 2 часа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #46 -: Февруари 08, 2011, 23:20:09 » |
Нагоре
|
Написах под името и че е некоректна и съм я помолила на лични утре да даде някакви резултати ,че вече прекалява.
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
NAR
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!!!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 670
|
|
« Отговор #47 -: Февруари 09, 2011, 09:02:11 » |
Нагоре
|
Благодаря за съдействието! Вече незнам какво да кажа Какво е това спокойствие и безхаберие?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sisley
new user
Неактивен
Публикации: 283
http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&u=2498
|
|
« Отговор #49 -: Февруари 10, 2011, 14:17:51 » |
Нагоре
|
Записът е изпратен отново! Ще помоля НАР да отбележи... Извинявам се на всички ,които забърках с проблемите си и най-вече на НАР.... И благодаря на тези,които малко или много ме подкрепиха....
|
|
|
Активен
|
Мама на близнаци съм..Моля ,проявете разбиране ако се забавя с пратка или запис. Винаги поставям оценка-правете го и вие,моля. Бъдете ако обичате толерантни и коректни... успех в продажбите !
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #50 -: Февруари 10, 2011, 17:23:10 » |
Нагоре
|
Записът е изпратен отново! Ще помоля НАР да отбележи... Извинявам се на всички ,които забърках с проблемите си и най-вече на НАР.... И благодаря на тези,които малко или много ме подкрепиха....
А какво значи "отново" извинявай?Това някакъв опит да ни заблудиш,че си пратила веднъж и не е получен или нещо друго там се е случило!? Извинявам се,че се намесвам,но наистина тази дама прекали!Точно като с моята случка ,за която писах по-горе!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
NAR
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!!!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 670
|
|
« Отговор #51 -: Февруари 10, 2011, 17:34:11 » |
Нагоре
|
Ето, че прословутият запис телеграфен от днес най-после дойде! И аз така и неразбрах да е имало друг запис преди това, изкараха ме манипулаторка, без доказателство, но както и да е! Затварям темата, благодаря на всички! Вече ще си имам 1 наум!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #52 -: Февруари 10, 2011, 17:35:05 » |
Нагоре
|
Ето, че прословутият запис телеграфен от днес най-после дойде! И аз така и неразбрах да е имало друг запис преди това, изкараха ме манипулаторка, без доказателство, но както и да е! Затварям темата, благодаря на всички! Вече ще си имам 1 наум!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|
|