EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 05, 2011, 03:30:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #16 -: Февруари 05, 2011, 10:33:59 » |
Нагоре
|
Еми,и това си го мислех(за безпаричието),но определено и Ками е много права.Много се оплю Продавалника,но явно само приказки са били.Определено се ползва и то може би повече.Няма нищо лошо,но аз там НИКОГА ВЕЧЕ,след като намерих този сайт.
и аз така оттатьк предимно отрицателни емоции!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2011, 12:46:54 » |
Нагоре
|
Не знам доколко се дължи на продавалника, но аз имам друго мнение. Според мен сега е временно затишие поради сезона. Т.е вече няма смисъл да се взимат неща за зимата (все пак сме се настроили, че свършва и не си заслужават моментни покупки) А за пролетните и летните дрешки е малко рано. Обикновено края на февруари, март се пускат. Така си мисля аз
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 05, 2011, 12:58:13 » |
Нагоре
|
Еми,и това си го мислех(за безпаричието),но определено и Ками е много права.Много се оплю Продавалника,но явно само приказки са били.Определено се ползва и то може би повече.Няма нищо лошо,но аз там НИКОГА ВЕЧЕ,след като намерих този сайт.
и аз така оттатьк предимно отрицателни емоции! Да,мила,определено само отрицателни емоции и то доста...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2011, 13:04:41 » |
Нагоре
|
Не знам доколко се дължи на продавалника, но аз имам друго мнение. Според мен сега е временно затишие поради сезона. Т.е вече няма смисъл да се взимат неща за зимата (все пак сме се настроили, че свършва и не си заслужават моментни покупки) А за пролетните и летните дрешки е малко рано. Обикновено края на февруари, март се пускат. Така си мисля аз И аз + големите намаления по моловете...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2011, 18:59:22 » |
Нагоре
|
Аз отдавна вече не влизам никъде.Имам да пускам доста обяви,а как ме мързи....И според мен е заради сезона.Другия месец ще се оправят нещата Лошото е,че хората ще се върнат като се осъзнаят каква анархия цари в продавалник.Там вече купувам и продавам само след предварително плащане или при среща.По-добре да имам нещо излишно в гардероба,отколкото да го нямам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 05, 2011, 21:57:49 » |
Нагоре
|
Не харесвам Продавалника,заради липсата на цени и размери на обявите!!Направо ме е яд на този сайт!Бях редовен потребител там,но откакто го има този сайт-там почти не влизам!БГДОМАКИНЯ е най-добрият сайт за мен!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2011, 22:16:44 » |
Нагоре
|
Не харесвам Продавалника,заради липсата на цени и размери на обявите!!Направо ме е яд на този сайт!Бях редовен потребител там,но откакто го има този сайт-там почти не влизам!БГДОМАКИНЯ е най-добрият сайт за мен! и аз съм като теб - подкрепям те
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2011, 22:26:30 » |
Нагоре
|
После не забравяйте, че Продавалника е част от Аукро. Те разполагат с достатъчен финансов и друг ресурс да ни смачкат. Така, че не се учудвайте. Лично аз съм доволен от това което съм изградил заедно с вас за тези 10 месеца Smiley
Шефе,как ще ни смачкат.Това,че са свързани с Аукро не значи,че са по добри.Аз сега разглеждах там,ми то ценита са по високи и от тези в магазина.И там никой нищо не купува,само гледа-като мен Бг Домакинята си е номер едно-и по уютен и с по готини хора. п.п.Аз пък да Ви кажа,там като си харесам нещо и питам за размяна,като добавам"ако тук не харесате нищо,ще Ви дам друг линк и пращам тукашният" Вече 4 дами ми писаха,че са се регистрирали тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 05, 2011, 22:44:00 » |
Нагоре
|
После не забравяйте, че Продавалника е част от Аукро. Те разполагат с достатъчен финансов и друг ресурс да ни смачкат. Така, че не се учудвайте. Лично аз съм доволен от това което съм изградил заедно с вас за тези 10 месеца Smiley
Шефе,как ще ни смачкат.Това,че са свързани с Аукро не значи,че са по добри.Аз сега разглеждах там,ми то ценита са по високи и от тези в магазина.И там никой нищо не купува,само гледа-като мен Бг Домакинята си е номер едно-и по уютен и с по готини хора. п.п.Аз пък да Ви кажа,там като си харесам нещо и питам за размяна,като добавам"ако тук не харесате нищо,ще Ви дам друг линк и пращам тукашният" Вече 4 дами ми писаха,че са се регистрирали тук Браво,мила.Подкрепям напълно казаното от теб.Наистина и аз преди месец разгледах за какво става въпрос така прехваления Продавалник.Ами чист........Ама хич не ми хареса,не че ако ми беше харесал щях да го ползвам,защото както казах в по-горен пост там няма уют,няма разбирателство и т.н.Тук си е супер.Няма да ни смачкат.И дано както казват другите дами нещата се оправят.И аз давам линк към сайта на всики приятелки да се регистрират и мисля,че вече някои от тях са го направили.Успехи на всички и на хубавият ни сайт
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 05, 2011, 23:22:10 » |
Нагоре
|
Аз пък мисля, че Интернет пространството е достатъчно голямо и има място за всички. Аз лично влизам и на двете места и няма защо да го крия. Факт е, че Пр-ка е по-вървежен в момента.Но и измамниците вършеят с пълна сила. Тук обаче се задържам повече-има и къде да споделиш нещо, и нещо полезно да научиш или купиш. Като у дома си ми е
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
kokonata
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 05, 2011, 23:23:36 » |
Нагоре
|
Аз пък мисля, че Интернет пространството е достатъчно голямо и има място за всички. Аз лично влизам и на двете места и няма защо да го крия. Факт е, че Пр-ка е по-вървежен в момента.Но и измамниците вършеят с пълна сила. Тук обаче се задържам повече-има и къде да споделиш нещо, и нещо полезно да научиш или купиш. Като у дома си ми е Мила,лошо няма.Всеки прави избора си сам и знае причините за направения избор.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|