bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 05, 2011, 13:39:09 » |
Нагоре
|
Здравейте майчета,хайде да си бъдем полезни!Нека всяка мама,която желае да се включи в темата!Мисля,че ще бъде от полза,както за мен така и за други майчета! Хайде аз да кажа първа и същевременно да искам и съвет! Момченцето ми е на 1.3м! Сутрин давам за закуска в 8ч.-попара,макарони,кус-кус и др..,на обяд 12ч.-супичка,манджичка,в 16ч.следобедна закуска-грис-халва,нишесте,кашичка и бисквитки и др...и в 20ч.-мляко и малко от нашата храна!Въпроса е там,че незнам дали е правилно!Ще се радвам за съвет!Притеснявам се,че малкия не приема достатъчно количество мляко!А относно него(млякото),незнам вече какво да му взимам,защото първо беше на Нан,след това на кисело мляко,прясно мляко,сега от няколко дни взех Нестле джуниър,но и него не иска!Четох,че Милумил било с вкус на ванилия и много се пиело от децата!Някой пробвал ли го е?Мисля и от него да пробвам!А иначе не е заслабнал и си хапва всичко,освен млякото! Знам,че всяко дете си е различно и неможе да яде всичко,но все пак много ще се радвам да прочета вашите мнения по въпроса!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2011, 15:04:40 » |
Нагоре
|
Няма ли кой да помогне???
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2011, 15:36:30 » |
Нагоре
|
Ние пием само Аптамил - от самото начало и не сме го сменяли. За млякото за съжаление ще трябва да пробваш. Ако имаш позната ,която да ти отсипе малко да пробваш ще е чудесно защото Аптамила е 26лв кутията-900гр няма по-малка разсфасофка а Миломила е същото количество с 5-6лв по ефтино.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2011, 16:03:25 » |
Нагоре
|
Ами ще трябва да питам...Да видях че е скъпичко...Но само да пие,какво да се прави... А този Аптамил има ли по-различен вкус от другите АМ или не?
|
|
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 16:37:14 от bankova87 »
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2011, 23:15:06 » |
Нагоре
|
За млякото- Милумил е на пакети и може 1 пакет да си вземеш, който струва около 10лв. Не мисля че трябва да се притесняваш. Според мен детето ти яде добре. Млякото може да заместиш с други млечни продукти- масло, сирене, кашкавал ако си въвела. Никакво ли мляко не иска да пие или яде. Кисело мляко не яде ли По принцип децата го харесват с плодове или бисквити Големия ми син не искаше да пие мляко след като се отби, но никога не съм се притеснявала. В крайна сметка пие каквото му харесва. Според мен ако не иска АМ няма да хареса и Милумил-а Все пак опитай да слагаш повече сирене в попарата, кус- куса. Може и на филийка
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2011, 23:23:35 » |
Нагоре
|
Благодаря за помощта мила! Ами яде си киселото мляко с плодове,но с малко зор,сиренце,кашкавал и прясното мляко също,но когато е на попара с грис и т.н.,аз затова и наблягам да му правя повече неща с мляко! А колкото до сиренето до каква възраст трябва да се изкисва?Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2011, 13:33:27 » |
Нагоре
|
Здравейте майчета,хайде да си бъдем полезни!Нека всяка мама,която желае да се включи в темата!Мисля,че ще бъде от полза,както за мен така и за други майчета! Хайде аз да кажа първа и същевременно да искам и съвет! Момченцето ми е на 1.3м! Сутрин давам за закуска в 8ч.-попара,макарони,кус-кус и др..,на обяд 12ч.-супичка,манджичка,в 16ч.следобедна закуска-грис-халва,нишесте,кашичка и бисквитки и др...и в 20ч.-мляко и малко от нашата храна!Въпроса е там,че незнам дали е правилно!Ще се радвам за съвет!Притеснявам се,че малкия не приема достатъчно количество мляко!А относно него(млякото),незнам вече какво да му взимам,защото първо беше на Нан,след това на кисело мляко,прясно мляко,сега от няколко дни взех Нестле джуниър,но и него не иска!Четох,че Милумил било с вкус на ванилия и много се пиело от децата!Някой пробвал ли го е?Мисля и от него да пробвам!А иначе не е заслабнал и си хапва всичко,освен млякото! Знам,че всяко дете си е различно и неможе да яде всичко,но все пак много ще се радвам да прочета вашите мнения по въпроса! Според мен много добре си храниш детето. Относно млякото като количество то се компенсира от сирене , кашкавал и другите млечни продукти. В десертите мляко с ориз , мляко с грис ..... плодовите млека много ги харесват децата ... пак даваш мляко Аз не бих давала вече адаптирано мляко незнам но май съм си втълпила че и то донякъде и причина за проблемите които си имам с каката , както и ранното захранване, неправилното захранване..... Все е било по съвет на лекаря и стриктно съм спазвала. На тази възраст за която пишеш имам познати немогат да си накарат децата да приемат нормална храна хранят ги с пици , сладки , шоколад, солети, зрънчо.....само за да хапнат нещо. Храни, които аз не съм давала, но пак имаме проблем - алергии , много е злояда ... постоянно болна.. а сега и ревнува и иска да я храним иначе не слага и лъжица в устата а е на 6 години.
|
|
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 08:26:26 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2011, 15:04:08 » |
Нагоре
|
Благодаря за помощта мила! Ами яде си киселото мляко с плодове,но с малко зор,сиренце,кашкавал и прясното мляко също,но когато е на попара с грис и т.н.,аз затова и наблягам да му правя повече неща с мляко! А колкото до сиренето до каква възраст трябва да се изкисва?Благодаря! Аз лично бих искизвала сирене доста дълго. Големия е на 3,5г и продължавама да изкисвам, но аз самата не обичам солено сирене
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2011, 23:40:16 » |
Нагоре
|
Благодаря за съвета!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #9 -: Март 01, 2011, 21:54:42 » |
Нагоре
|
Ние се храним така долу горе 7-7:30 АМ 10:30-11 пасирана попарка с вода сухарче сиренце(още неможем да дъвчем,а с чай не ще и да я близне) на обед пюре един ден зеленчук,един месце като месцето върви по-добре(бащинка ) следобед пюре,каша или нишестенце(от скоро)много обича бананче вечер пак млекце
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|