{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЛЪЖЛИВА И НАГЛА: elena18v от Сливен!!!  (Прочетена 10543 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
ElySmarty
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Февруари 05, 2011, 15:57:07 »
Раздели ТемаНагоре

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪМ ПРИНУДЕНА ДА ЗАПОЧНА ТЕМАТА...
След приятна комуникация в ЛС, уточнения и договаряне за цена си изпратихме съответно стока и пари. Неприятно ме изненада точно това, за което бях попитала ИЗРИЧНО и бях уверена, че не е така!!! Вторият шок беше от кутията - оригинално етикетче са цена 6лв по-ниска!!!Въпреки културните ми предложения за обратна размяна и да не вдигаме много шум - получих нагли и арогантни ЛС, последното от които:

elena18v / new user  / Неактивен / Публикации: 352
Re:Бъз
« Изпратени до: ElySmarty -: Януари 31, 2011, 12:43:55 »

Ти вече прекали.........!
Както казах,очаквам да си получа играчката и тогава ти пращам записа!
Ако не те урежда това пиши където ти се иска,само моля те не ме занимавай на лс със себе с!!!

Е, с тази информация и фактът, че потребителката е регистрирана от Юли'10, а досега има 352  Shocked обяви нека си направим изводът какво прави в сайта тази ТЪРГОВКА!!!
Активен
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2011, 16:07:26 »
Раздели ТемаНагоре

Продала ти е нещо, което в магазина струва 6 лв по-малко, така ли ? А дали е оригиналната кутия на продукта? Аз също често пъхам в каква да е кутия Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2011, 16:16:55 »
Раздели ТемаНагоре

И аз нещо не разбрах!
Активен

Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2011, 16:23:48 »
Раздели ТемаНагоре

След приятна комуникация в ЛС, уточнения и договаряне за цена си изпратихме съответно стока и пари. Неприятно ме изненада точно това, за което бях попитала ИЗРИЧНО и бях уверена, че не е така!!! Вторият шок беше от кутията - оригинално етикетче са цена 6лв по-ниска!!!Въпреки културните ми предложения за обратна размяна и да не вдигаме много шум - получих нагли и арогантни ЛС, последното от които:

Ако не те урежда това пиши където ти се иска,само моля те не ме занимавай на лс със себе с!!!

Е, с тази информация и фактът, че потребителката е регистрирана от Юли'10, а досега има 352  Shocked обяви нека си направим изводът какво прави в сайта тази ТЪРГОВКА!!!

Само за  справка 352 са публикациите и. Обявите и са 19.
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

elena18v
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 354

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2011, 20:34:22 »
Раздели ТемаНагоре

Така.....винаги ми е било грозно да чета подобни теми!Смятам,че форума тук е за по-благородни каузи,от това да се оплюваме взаимно,да си показваме малодушието и евтиното съзнание,защото всеки го има...!
И сега нямаше да си имам идея,че някой пише за мен,ако потребителката не беше ме информирала на ЛС-за назидание...!Колко евтино!  Cheesy
Нямам намерение да падам на нивото и и да се обеснявам...който е контактувал с мен,има впечатления!!!
Защото хора,които се борят за левчето и правят световен проблем от това,че не са успели да върнат нехаресаната  стока,за мен са опасно елементарни!!!
Много се изкушавам да направя още прояснения за случая \защото всеки има право да се защити,особенно срещу преднамерени и преиначени твърдения\,но за сега ще се въздържа-както казах,това е грозно!!!

Просто един съвет към всички,които ще контактуват с нея-ВНИМАВАЙТЕ....!

п.п.Благодаря на Фло за справката-момичето явно не прави разлика между "публикации" и "обяви",но нищо....това е нищо в сравнение с липсата от нейна страна на други,по-основни разлики!
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 21:13:12 от elena18v » Активен

С предимство - на ЛС
Неотговарящи на описанието-връщам
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2011, 10:35:25 »
Раздели ТемаНагоре

Не е лошо авторката да поясни за какво става дума. Много обичам теми в които е загатнато нещо, но нищо не се разбира  Cheesy
В другия сайт съм контактувала с elena18v и впечатленията ми са отлични Wink
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
elena18v
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 354

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2011, 14:14:14 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря мила Elita за моралната подкрепа!!!  Kiss
Активен

С предимство - на ЛС
Неотговарящи на описанието-връщам
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2011, 20:52:21 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде сега и едната и другата страна да обяснят по-подробно за какво става въпрос. Щом пускате тема разяснете ,а не да си играем на догадки,ако не желаете да знаем пишете си на лични
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2011, 21:47:10 »
Раздели ТемаНагоре

Ами няма проблем  Smiley Аз изказвам своите впечатления, но е редно като се пуска тема да се обясни защо даден потребител се обявява за некоректен и съответно този потребител да обясни неговата гледна точка.
Няма нужда да пълним раздела с теми  Cheesy
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
kami_kami
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 479

Профил
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2011, 12:18:27 »
Раздели ТемаНагоре

И какво стана тук? Никой нищо не разяснява. По-добре да не се пускат подобни теми или направо да се трият.
Активен

Всички жени по своята същност са ангели, но когато им прекършат крилата, се налага да летят на метла...
http://spe4eli.me/kamelia77
http://www.nagradka.com/kamelia77
http://nagradite.net/kamelia77
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2011, 12:20:52 »
Раздели ТемаНагоре

Явно потребителите не са се разбрали.
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2011, 18:07:46 »
Раздели ТемаНагоре

Някой ще уточни ли за какво става въпрос ? Каква беше целта на темата да очерним другарчето ли или.....
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
ElySmarty
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #12 -: Февруари 18, 2011, 11:49:11 »
Раздели ТемаНагоре

Ето и разясненията, които извинете, позакъсняха:
Какво не е ясно... Накратко - дадено ми е невярно описание на стоката, след мое изрично запитване за функциите. Второто нарушение - цената, за която е закупено си стои на кутията и е с 6лв по-ниска от това,което плащам аз. Това е!  Мога да пусна и кореспонденцията ни, за да е НАИСТИНА ясно какво разминаване става дума. Тук могат да се пускат много "морални подкрепи" от приятели, но фактите остават.
Активен
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #13 -: Февруари 18, 2011, 17:41:26 »
Раздели ТемаНагоре

Ами сега се разбира доста по - ясно не се сърди. Пусни ако искаш и кореспонденцита няма да е лошо. Има ли все пак някакво развитие или не?
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #14 -: Февруари 19, 2011, 08:42:27 »
Раздели ТемаНагоре

И аз много не вденах Lips Sealed,авторката на темата да пусне линк от обявата,на каква цена са се договорили,кутията в която е артикула оригиналната ли е или е сложен в подобна и на края....аз бих си платила поръчаното на колкото сме се разбрали,а не какво пише по кутийте,малко е смешно Cheesy,та дори и наистина да си е в оригиналната кутия,цената е приета,има ли значение какво пише по кутията?Аз също слагам за пращане в кутий по които пише някакви цени...
Дайте обявата тук,а не да гадаеме кой какво, колко и защо Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: