elena18v
new user
Неактивен
Публикации: 354
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2011, 19:22:30 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Byz+ot+Igrata+na+igrachkite&product=123038&cat=63ето ви момичета обявата-добре,че не я изтрих,че потребителката и това щеше да си го изтълкува както и харесва-сигурно,че прикривам следите.........! Жената искаше да и намаля от цената-ок Поех и и пощата-ок И накрая реши,че нещо не и изнася \няма да влизам и тук в подробности,защото тя вече излезе с обяснението си и ако и тук я опровергая,ще е вече смешна!\ и ми заяви най-наглоче си иска парите обратно-ок и тук се съгласих-ще развалим сделката,но да ми върне първо стоката и си задържам пари за пощата! Но не-трябвало аз да и върна парите първо.........! Но как-като за мен вече е ясно, че човека срещу мен не е много читав.....! Последваха съобщения на лс,в които ми се държи тон и с привкус на леки заплахи....! Е ми с такива хора аз не мога да комуникирам по-добре от това!Съжалявам ако на някой нещо не му е угодно!!! Хора сме-и аз съм била разочарована от някои покупки,но не е този начина за отношения между хората, а още повече в сайт като този,в който повечето сме майки и се предполага,че ще си помагаме...! Нещо повече-ще възпитаваме децата си в добро!!! Но има хора,които разбират под "добро" само удобното за тях,когато и както им харесва,без значение какво рушат по-пътя си,кой стъпкват и смачкват! Както писах и в по-горният си пост-не съм човек,който чете или пише из форуми,сигурно и сега нямаше да пиша,но си помислих,че утре същите тези хора ще постъпят така и с децата ми,а за тях си струва да се борим,нали?!
|
|
|
Активен
|
С предимство - на ЛС Неотговарящи на описанието-връщам
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2011, 19:25:05 » |
Нагоре
|
Не исакм да давам наклон,оставям извода на вас,момичета!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2011, 19:57:06 » |
Нагоре
|
Миии да ти върне играчката във вида в който си я изпратила и после и върни парите и така
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2011, 20:53:22 » |
Нагоре
|
ми и така не пожела....... заяви ми,че ще и върна първо парите и после тя ще ми върнела играчката,иначе пускала за мен тема,както и направи-е гати изнудването долно! просто останах втрещена!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2011, 21:04:52 » |
Нагоре
|
абе ако иска бре жена,ако ще още 15 теми да пусне,ако ти върне играчката и връщаш паричките,но става така,че няма право да ти поставя оценка щом се дърпа да я връща първа,поне аз така мисля
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2011, 21:10:32 » |
Нагоре
|
Не ми е много важна нейната оценка,но страшни хора има...........!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2011, 21:49:07 » |
Нагоре
|
Редно е първо да ти върне играчката и тогава да и изпращаш парите. Пък теми нека си пуска. И оценката и не мисля, че трябва да е такава след всички отстъпки от твоя страна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2011, 22:14:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2011, 12:43:57 » |
Нагоре
|
Добре де, а цената на кутията защо била по-ниска със 6 лв от исканата от теб цена? за това нищо не каза. Нали стана ясно, че си я пратила в оригиналната кутия на играчката? И в обявата ти пише, че е ориганалната кутия.
Е някои хора са си просто заядливи и комуникацията е просто трудна, то това си е ясно.... Дано да приключи най-накрая цялата история благополучно, но мисля че вече мина един месец и нищо чудно играчката да не е в същото състояние, в което е изпратена...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2011, 12:47:02 » |
Нагоре
|
Добре де, а цената на кутията защо била по-ниска със 6 лв от исканата от теб цена? за това нищо не каза. Нали стана ясно, че си я пратила в оригиналната кутия на играчката? И в обявата ти пише, че е ориганалната кутия.
Е някои хора са си просто заядливи и комуникацията е просто трудна, то това си е ясно.... Дано да приключи най-накрая цялата история благополучно, но мисля че вече мина един месец и нищо чудно играчката да не е в същото състояние, в което е изпратена...
като не е в същото състояние да си я ползва със здраве,а ти как си?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2011, 18:01:39 » |
Нагоре
|
Нищо не съм казала,защото нищо не зная по-въпроса ! За мен нещата са такива-играчката ни е подарък,малкият я пуска 1-2 дни и после си стои на секцията, а кутията си остана някъде захвърлена....... Решавам да продавам и при уговорката с купувачката я питам как предпочита-със или без кутия... Кой ще продава умишленно по-скъпо и ще оставя по-евтини етикети ?!? А и дали въобще е имало такъв етикет вече се питам???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2011, 20:18:08 » |
Нагоре
|
Нищо не съм казала,защото нищо не зная по-въпроса ! За мен нещата са такива-играчката ни е подарък,малкият я пуска 1-2 дни и после си стои на секцията, а кутията си остана някъде захвърлена....... Решавам да продавам и при уговорката с купувачката я питам как предпочита-със или без кутия... Кой ще продава умишленно по-скъпо и ще оставя по-евтини етикети ?!? А и дали въобще е имало такъв етикет вече се питам???
А и дали въобще е имало такъв етикет вече се питам???ххаах може и да е нямало,всичко може да се измисли
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
elena18v
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2011, 21:47:20 » |
Нагоре
|
забележки ли? НИКАКВИ! Тя ме попита,дали е много шумна играчката и дали е "китайски боклук" Обесних на дамата,че за мен не е от най-шумните и дразнещи играчки,а китайски са всички,дори и тези Базовци в моловете от 60лв и нагоре.......! Единственният момент в който се опитвам въпреки всичко да я оневиня е следният: Допускам,че моите батерии са отслабнали и при поставяне на нови такива,старта е бил по-ефектен.......! Но дори и така да е - трябва ли да заклеймим веднага другия,да го очерним "ЛЪЖЛИВА И НАГЛА"....... Жалка история!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2011, 23:38:34 » |
Нагоре
|
Аз неразбрах -тя защо иска да вьрне игра4ката?-ако е само защото е по шумна от това което е о4аквала за мен това нее при4ина нито да пише тук,нито да иска да врьща игра4ката.Или при4ината е 4е на кутията пише една цена ,а тиси я продала на друга.?
Причината е в цената ама май нещо се покри,както каза Амбър
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|