desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 09, 2011, 14:17:19 » |
Нагоре
|
Момичета, тук има толкова представители на Avon, няма ли кой да ми отговори?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #46 -: Януари 09, 2011, 14:49:35 » |
Нагоре
|
Определено ЛР.Скъпа но-доста добра козметика.Ейвън и Орифлейм отдавна съм ги спряла. Предпочитам да ида до магазина и да си пробвам козметиката която искам.Единствено от време на време си поръчвам фДТ джордани голд на орифлейм ,но когато е на промоция ,а не е над 20лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jana_70
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #47 -: Януари 09, 2011, 15:04:30 » |
Нагоре
|
Здравейте.Аз съм консултант на Орифлейм от 2 години.Козметиката е много хубава.Ползвам кремове за тяло и лице,душ гелове,спирала и ФДТ на Джордани голд ,парфюмите Енигма и Джордани голд и червила.Преди това ползвах козметиката на Avon.Също ми харесваше.Сега от Avon си поръчвам само автоматичния молив за очи.Просто е невероятен,не се размазва.
|
|
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 15:07:59 от Jana_70 »
|
Активен
|
При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #48 -: Януари 09, 2011, 15:51:24 » |
Нагоре
|
Ох,това е чудесно,но..пак никой не обясни как се ползва този продукт ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jana_70
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #49 -: Януари 09, 2011, 17:20:12 » |
Нагоре
|
desitka2008 точно тази марка продукти не съм ползвала,но съм чела за тях.Другото което ме интересува,това спрей за лесно разресване ли е? Ако е този продукт,след като измиеш със шампоан и балсам, нанасяш малко количество от спрея върху суха или мокра коса,както ти си решиш, за да я овлажниш и предпазиш от увреждане,евентуално и за лесно разресване Дано да съм била полезна
|
|
|
Активен
|
При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #50 -: Януари 09, 2011, 18:46:17 » |
Нагоре
|
Ох,това е чудесно,но..пак никой не обясни как се ползва този продукт .. Аз ще ти обясня,понеже го използвам След като си измия косата,докато е влажа,нанасямпо краищата и разресвам.Това е,нищо повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Януари 09, 2011, 19:31:04 » |
Нагоре
|
Ох,благодаря,че се включихте!!! Принципно не е шпрей,т.е. няма отгоре "пръскалце",но и аз предполагах,че се нанася на мокро и после не се отмива..но като не съм ползвала..знам ли..да не объркам нещата. Търсих инфо в сайта на Avon,но освен рекламка за продукта - нямаше описание за ползване. На опаковката пише на български - "терапия за заплетени краища за суха и изтощена коса" , а ако се чете на други езици - води се "серум...".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Януари 09, 2011, 19:33:39 » |
Нагоре
|
Ох,благодаря,че се включихте!!! Принципно не е шпрей,т.е. няма отгоре "пръскалце",но и аз предполагах,че се нанася на мокро и после не се отмива..но като не съм ползвала..знам ли..да не объркам нещата. Търсих инфо в сайта на Avon,но освен рекламка за продукта - нямаше описание за ползване. На опаковката пише на български - "терапия за заплетени краища за суха и изтощена коса" , а ако се чете на други езици - води се "серум...". Taka e Desitka,води се серум и аз доста му се чудих като го взех,но питах приятелка и тя ми обясни.Случвало се е понякога косата ми да се заплете и на суха пак съм слагала по малко,за да я разреша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 09, 2011, 19:35:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Януари 09, 2011, 20:55:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #55 -: Януари 14, 2011, 23:27:08 » |
Нагоре
|
Както писах по-рано, от Орифлейм вече се отказах, но имам приятелка при която от време на време си поръчвам продукти на Ейвън, главно душ гелове и ексфолианти за тяло.Като цяло забелязвам, че в каталозите на Ейвън има по-голямо разнообразие, но по магазините има къде по-хубава козметика за лице и тяло от тяхната и на Орифлейм-визирам Нивеа, Фа и Гарниер и цените са почти същите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #56 -: Януари 23, 2011, 19:19:52 » |
Нагоре
|
Аз си поръчах от последния каталог душ-гела от задната корица-лилавия със сърцата,мирише страхотно-нещо между люляк и виолетки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
|
|
« Отговор #57 -: Март 07, 2011, 13:27:56 » |
Нагоре
|
здравейте, а някой използвал ли е гел за стягане и повдигане на бюста от ейвън,дали има ефект
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #58 -: Март 07, 2011, 13:37:12 » |
Нагоре
|
Аз ползвам-solutions liquid bra,няма абсолютно никакъв ефект, дори мога да кажа, че не подхранва или хидратира кожата. След его се налага да се мажа с някакво хидратиращо мляко, защото имам чувството, че ми я изсушава. Не си давай парите точно за този продукт.
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
|
|
« Отговор #59 -: Март 07, 2011, 13:50:50 » |
Нагоре
|
да,за абсолютно същият продукт става на въпрос,току що го прочетох във книжката-багодаря ти много,добре че попитах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|