The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юли 06, 2010, 12:42:42 » |
Нагоре
|
Тази тема я отварям за да видим какво мислите и какви са впечатленията ви от каталожната козметика която се предлага в BG като Oriflame , Avon , LR аз тези ги знам , като имам наблюдения само на първите две , ЛР не са ми много по джоба , самата аз се занимавам с Avon или той занимава мен , не съм сигурна кое от двете , има доста сполучливи продукти много харесва нещата им за коса както и спиралата им Супер Шок и червилата на UCR са приятни , на Oriflame съм голям фен на съпуните , ама баш сапуните не течни а калъпчета , много ги харесвам , също така и сериата на Джордани е доста приятна , а да и много ми харесва че имат повечко неща за тоалет , паста за зъби , четка , тоалетна вода , дето ги няма при ейвън , както и да е , какви са вашите впечатления за каталожната козметика
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #1 -: Юли 06, 2010, 13:06:45 » |
Нагоре
|
Браво за хубавата темичка Хайде и аз да се запиша. Привърженичка съм на Avon -вземала съм си да не кажа от всичко ами от почти всички техни продукти -червила, фон дьо тени, кремове, маски за лице, гримове, бижута и най-вече парфюми. Всичките мои а и на мъжо ми парф'мите са ни от там. Обожавам " Малката черна рокля" Доволна съм от AVON, защото нещата има са достъпни за джоба ми а и според мен са качествени. От Орифлейм, най-съм доволна от парфюма "Lucia" много приятна и лека миризма. А мнението ми за LR е,че наистина е доста скъпичко, но пък са много качествени нещата им.Комшийката ни е доктор и е техен дистрибутор и ползва някой от техните неща с лечебна цел и е много доволна от резултата.Купувала съм си паста за зъби от тях и беше невероятнааа, също така и един спрей, който като напръскаш някаква пъпка или раничка и много бързо заздравява.Наистина чудни , но и скъпи неща.
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #2 -: Юли 06, 2010, 13:24:16 » |
Нагоре
|
Ей като каза парфюм , имаше един лилав на орифлейм леко лъхтеше като на люляк , е беше ми много любим , и аз харесвам черната рокля а и инканденс, ама преди него имаше един Уинк , е беше удивителен , много жалко че го махнаха , Леля ми е на ЛР и купува главно кремове за ръце , много е доволна от тях , ама аз наистина не съм ги пробвала , това спрейче ми звучи добре , ще трябва да се поинтересувам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #3 -: Юли 06, 2010, 13:27:47 » |
Нагоре
|
Аз също обожавам Ейвън!Парфюмите са им невероятни.Верно повечето са скъпички,но пък с едно пръскане ухаеш цял ден.С две думи заслужават си. Орифлейма не харесвам.Взимам си само чанти от там.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #4 -: Юли 06, 2010, 18:31:06 » |
Нагоре
|
Avon
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #5 -: Юли 06, 2010, 21:20:35 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel ще проверя как точно се казваше спрейчето и утре ще пиша. Явно с теб имаме еднакви вкусове към парфюмите, и аз харесвам инканденс
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #6 -: Юли 10, 2010, 21:28:16 » |
Нагоре
|
определено AVON какви ли не неща съм взимала но най много си падам по определен парфюм ,единствено червилата не са ми допадали все се оказва не такъв цвят какъвто е в каталога ;D а за Орифлейм -цените са им Божествени не по моя джоб а и 90% са кремове за бръчки ;D
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #7 -: Юли 10, 2010, 23:00:14 » |
Нагоре
|
LR не съм ги пробвала, нямам впечатления. На Oriflame и Avon харесвам душ геловете и лосионите за тяло. От кремовете за лице, червилата и парфюмите не съм никак доволна. Като цяло не съм фен на каталожната козметика.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #8 -: Юли 15, 2010, 20:11:43 » |
Нагоре
|
И аз да се разпиша с впечатления от Avon.Ползвам само парфюмите им Инканденса и Бонд 007 уникален е ;D
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #9 -: Юли 18, 2010, 19:49:51 » |
Нагоре
|
Аз пък не харесвам Avon,една качествена спирала нямат,сигурно съм изпробвала всички без 2-3 Ако едната стои хубаво на момента,ще изсъхне за седмици,ако другата е скъпа и се предполага,че е добра,ще се рони.Харесват ми едиинствено душ-геловете на Senses и тук-там някой гланц.Иначе парфюмите са нетрайни,взимам си на Евтерпа за 3лв.парфюм и държи цял ден,тези на Ейвън стоят по 3-4 часа. Относно Oriflame-гримовете,които съм взимала са трайни и ми харесват.Парфюм техен,който обожавам е Enigma
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Горгона
КрИв ФаСоН:)
new user
Неактивен
Публикации: 187
|
|
« Отговор #10 -: Юли 25, 2010, 13:42:13 » |
Нагоре
|
На Ейвън съм случвала на хубави маски, особено СПА сериите и тези за мазна кожа, но от декоративната им козметика не съм доволна.Понякога пускат интересни бижута и аксесоари, но като цяло скъпи са им нещата за такъв клас продукти, които предлагат.
|
|
|
Активен
|
Изпращам само с пощенската услуга на Еконт! Плащането е или чрез Еконт паричен превод или като наложен платеж на пощенската пратка. Всичките ми обяви са за продажба, не разменям!
|
|
|
isito_2006
new user
Неактивен
Публикации: 142
|
|
« Отговор #11 -: Юли 25, 2010, 14:17:06 » |
Нагоре
|
здр и на мен ми харесват някои неща на ейван и орифламе,но като не ги ползвам,ползвам спиратала на орифламе и даже ако някои от вас е представител бих си поръчала от него казва се waterproof maskara okolo 10lw beshe http://3.bp.blogspot.com/_KstFx5cmiL0/SdMuLXegoBI/AAAAAAAAAis/fI_WnGisR4c/s320/waterproof-mascara-diskon-flyer-feb-218x300.jpg,molq ako някой е представител да ми поръча аз ще му я платя,благодаря предварително
|
|
|
Активен
|
КОРЕКНА СЪМ,ОЧАКВАМ И ОТСРЕЩА ДА Е ТАКА!!! Пощенските са за сметка на купувача,стига да не сме се разбрали др. По най бързия начин пращам пари и пратки,не приемам връщане. Корекна съм и очаквам същото. С предимство е първия записал се,и пратил ЛС. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКА,ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53997&ppaction=readfeed оценките ми от др сайт! [/ur
|
|
|
njn689
power user
Неактивен
Публикации: 695
|
|
« Отговор #12 -: Август 21, 2010, 22:05:24 » |
Нагоре
|
Аз каквото и да си купя на AVON, не ми е харесвало,докато в Oriflame всичко много ми харесва.Фен съм на кремовете и червиата им.Относно парфюм,държа да са оригинални.
|
|
|
Активен
|
Имам 62 положителни оценки и то само положителни,без една неутрална,да не говорим за отрицателна оценка,а сами лепнали етикет некоректен потребител,защооооооооо да съм некоректнаааааааааааааааааааа?
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #13 -: Август 22, 2010, 15:42:48 » |
Нагоре
|
Общо взето съм пробвала всички видове каталожна козметика. От LR съм много доволна .Имам доста чувствителна кожа и алое вера ми действа добре. Спомням си, че преди няколко години съм си купувала от AVON, много хубави червила с охлаждащ ефект върху усните. Отново бих си взела такива. Както и един доста сладникав, но за мен приятен парфюм Pink
|
|
« Последна редакция: Август 22, 2010, 16:24:54 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #14 -: Септември 01, 2010, 17:52:23 » |
Нагоре
|
Аз съм доволна от Орифлейм повече от ейвън!Говоря предимно за спирали и гланцове,на ейвън също са хубави,но немога да си уцеля цвета,едно изглежда на каталога, а съвсем друго като пристигне при мен ,а козметиката на LR не съм я чувала даже!Предпочитам да отида и да си купя нещо от магазин, да си го пробвам и така най-добре си преценявам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
|