|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2011, 19:16:12 » |
Нагоре
|
Розово и лилаво небесно синьо с нещо друго?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 05, 2011, 19:21:20 » |
Нагоре
|
Розово и лилаво небесно синьо с нещо друго? със свето розово <3333
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2011, 19:30:31 » |
Нагоре
|
PinkDream - това си избрах аз
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2011, 19:41:50 » |
Нагоре
|
Оставам на сегашният вид на форума
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2011, 20:15:46 » |
Нагоре
|
На мен всичко ми харесва.....без синьпто,напомня ми за стария продавалник А променям го,ама като се върна на обяви и си пак стария вид..... Оставете го,като ни омръзне и си го сменяма,не е зле
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2011, 20:16:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 05, 2011, 20:25:53 » |
Нагоре
|
Глсувах с "не" и веднага казвам защо. Може и аз да греша, но в новият стил най-долу на заглавната страница не се показват последни публикации. Пък и зеленкото ми успокоява очите.
и аз така
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 05, 2011, 22:55:45 » |
Нагоре
|
И аз предпочитам сегашния му вид. Мисля, има време да го променяме
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 05, 2011, 23:08:45 » |
Нагоре
|
И аз си предпочитам сегашншят си му вид - обичам на каквото съм свикнала къща ,мъж.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 05, 2011, 23:20:17 » |
Нагоре
|
PinkDream - това си избрах аз и аз хареса ми
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2011, 14:12:08 » |
Нагоре
|
Еее Шефе,сега видях,какви реформи се направил в "моите обави".Тези трите бутончета отдолу са върха.Много по добре е от падащото меню.От мен едно голямо-БЛАГОДАРЯ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 06, 2011, 14:33:41 » |
Нагоре
|
Еее Шефе,сега видях,какви реформи се направил в "моите обави".Тези трите бутончета отдолу са върха.Много по добре е от падащото меню.От мен едно голямо-БЛАГОДАРЯ!!!
И аз сега видях,но на някои има 3 бутончета,а на други само по 1 бутонче,а обявите под които ги има и трите са нови от преди 2-3 дни.Явно още се работи или е др.причината? Иначе е СУПЕР замисленото.Идеално и много по-лесно и няма да стават грешки,вместо да изтриеш,препубликуваш и обратно...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
|
|