velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 06, 2011, 14:48:55 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 14:51:23 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2011, 15:15:15 » |
Нагоре
|
Ама сте много бързи Работя по тях още Обаче за момента ще работи само за редактиране на обява. Другите нещо се пънат. Има и промени в секцията за Приятели в обяви Ами да нали за това сме тук ,а за това което казвате аз никога не съм го ползвала и незнам за какво става реч
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 07, 2011, 03:13:28 » |
Нагоре
|
Шефе, дай някакъв скрийншот да видя и аз.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 07, 2011, 13:01:20 » |
Нагоре
|
Не ми харесва. От наличните най ми харесва SMF Default Theme - Core, но ако имаше и някоя по-тъмна тема с повече черно по нея и текстът да е silver (сиво, не много светло, не и много тъмно) - с две ръце щях да гласувам за нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 07, 2011, 18:14:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 07, 2011, 18:15:56 » |
Нагоре
|
А как се пращат тия валентинки Шефе страшен си
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #38 -: Февруари 07, 2011, 18:29:14 » |
Нагоре
|
А как се пращат тия валентинки Шефе страшен си и аз това се чудя
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 07, 2011, 19:04:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 07, 2011, 20:17:22 » |
Нагоре
|
А как се пращат тия валентинки Шефе страшен си Супер-много сладки валентинки
|
|
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 20:19:55 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 07, 2011, 20:41:02 » |
Нагоре
|
Като ще казваме мнение,да не остана по-назад и аз : Гласувах ,че ми харесва новата визия. Има едно ОБАЧЕ..относно темите..надявам се да има собствен избор и всеки да си сложи което си му харесва и още : възможно ли е да се направи и един вариант в по-неутрални цветове като сивото например? Ще кажа и защо - доста потребители висят цял ден пред мониторите,пишат в обявите,пишат във форума ,пишат си ЛС и т.н. Всички ярки цветове ужасно вредят и уморяват очите. Аз например направо не издържам повече от 10 мин. ако ми е ярко,а очите са ми ценни - с тях си вадя хляба. В същото време не бих искала да се лишавам от "ровкането" из сайта..за това ще се радвам ако имам избор и мога да си сложа тема в неутрални и по-тъмни цветове.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 07, 2011, 21:02:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 07, 2011, 21:53:35 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1079.0ето тук вижте. Хахаха ами нямаш,защото не разгледаждаш обяви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #44 -: Февруари 08, 2011, 06:37:44 » |
Нагоре
|
Като ще казваме мнение,да не остана по-назад и аз : Гласувах ,че ми харесва новата визия. Има едно ОБАЧЕ..относно темите..надявам се да има собствен избор и всеки да си сложи което си му харесва и още : възможно ли е да се направи и един вариант в по-неутрални цветове като сивото например? Ще кажа и защо - доста потребители висят цял ден пред мониторите,пишат в обявите,пишат във форума ,пишат си ЛС и т.н. Всички ярки цветове ужасно вредят и уморяват очите. Аз например направо не издържам повече от 10 мин. ако ми е ярко,а очите са ми ценни - с тях си вадя хляба. В същото време не бих искала да се лишавам от "ровкането" из сайта..за това ще се радвам ако имам избор и мога да си сложа тема в неутрални и по-тъмни цветове. В момента правим и други теми, но основната която ще бъде на обявите няма да може да се сменя. Тя трябва да прилича на Форумската и наистина не трябва да натоварва очите!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|