Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 06, 2011, 12:10:24 » |
Нагоре
|
Кажете ми как се ползват тия перли за ноктопластика,искам да си ги взема,ама в домашни условия става ли? ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2011, 13:47:21 » |
Нагоре
|
слънце,писах ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2011, 14:07:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2011, 14:12:14 » |
Нагоре
|
е, кажете и на нас де и аз ги гледам отдавна, но не знам дали ще се прикрепят стабилно
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2011, 14:37:41 » |
Нагоре
|
е, кажете и на нас де и аз ги гледам отдавна, но не знам дали ще се прикрепят стабилно Абе като нямаш ноктопластика,нестава......общо взето в домашни условия нестава,а са толкова хубави да му невиди
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2011, 15:52:51 » |
Нагоре
|
Бе не знам дали тези са това ,което си мисля ,ноо... Аз такива малки топченца/перлички си ги слагам върху лака ,разпръсквам ги както искам и така.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2011, 16:02:44 » |
Нагоре
|
Стават разбира се Стига да имаш фантазия.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2011, 16:05:47 » |
Нагоре
|
Бе не знам дали тези са това ,което си мисля ,ноо... Аз такива малки топченца/перлички си ги слагам върху лака ,разпръсквам ги както искам и така.
Абе и аз така си мисля,.ама все пак,не падат ли лесно? То за въображението го имам и то в повечеко,ама се пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2011, 16:32:36 » |
Нагоре
|
Аз може ли да се възползвам да питам нещо подобно Купих си релефни цветенца за ноктите,но незнам как да ги лепя,дали ще стане с лепило за изкуствени нокти,после дали ще ги отлепя?Или пък такова за мигли ..ще се радвам някой да каже,защото са много красиви и става интересно по принцип
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2011, 16:55:26 » |
Нагоре
|
Мила ,от тези гумените дето се режат ли.Може да ги залепиш с лепило за нокти или със секундно,НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЪРХУ ЛАК.После ще ги свалиш с пиличката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2011, 17:18:58 » |
Нагоре
|
Мерси за отговора!Иначе не от тези-едни цветлета,малко са големички,та ще трябва да ги огъвам по нокътя,но изглежда сладко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2011, 19:36:57 » |
Нагоре
|
Абе и аз така си мисля,.ама все пак,не падат ли лесно? То за въображението го имам и то в повечеко,ама се пак Абе мацаш отговре повече топ лак и си ок (или безцветен). Обаче си вземи по-скъпите ,тези евтинките като ги сложиш и "залееш" с лака ,си пускат цвета и седи грозно
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2011, 20:28:05 » |
Нагоре
|
Абе и аз така си мисля,.ама все пак,не падат ли лесно? То за въображението го имам и то в повечеко,ама се пак Абе мацаш отговре повече топ лак и си ок (или безцветен). Обаче си вземи по-скъпите ,тези евтинките като ги сложиш и "залееш" с лака ,си пускат цвета и седи грозно Аха добре,това не го знаех,ще си взема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2011, 20:29:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2011, 15:07:49 » |
Нагоре
|
Мила,това е гилотина за изкуствени нокти(ноктопластика).Не ти трябва.Ако почнеш да си режеш твоите нокти с това,ще ги съсипеш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|