Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Февруари 06, 2011, 20:53:31 » |
Нагоре
|
От днес има няколко нови добавки в секция Обяви 1. Активирани са "Приятели". Можете да ги видите в секция Обви - Моят профил - Списък с приятели. След като добавите вашите приятели можете да виждате последните им обяви, последния коментар, активност и линк към всичките им обяви. 2. В секция Обяви - Моите обяви можете от списъка с обяви директно да изберете редактиране на обявата. Скоро ще активирам и бутони за препубликуване и изтриване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2011, 07:36:58 » |
Нагоре
|
Благодаря за нововъведенията, аз има казвам Улесненията. Спорен и хубав ден!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
ruki1980
power user
Неактивен
Публикации: 581
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2011, 07:51:47 » |
Нагоре
|
Това което правите ,за нас е страхотно благодаря ви много!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2011, 07:53:59 » |
Нагоре
|
Аз също благодаря!Всичко е много улеснено! Весела,успешна и слънчева седмица!!! анимационные картинки slamcho_r ,мило отиваш във приятели!!!
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
light30
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2011, 08:26:05 » |
Нагоре
|
Сайтът е страхотен,всичко е страшно удобно и лесно,БЛАГОДАРИМ:-)Единственото което според мен трябва да се добави,да може да се вижда за дадена обява дали потребителя желае размяна,без да се отваря обявата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2011, 08:29:19 » |
Нагоре
|
Браво шефе Супер работа си свършил
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2011, 08:32:44 » |
Нагоре
|
Страхотно. Много удобно и улеснява. Браво, шефе, много ценим.
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
|
soledad
new user
Неактивен
Публикации: 21
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 07, 2011, 09:42:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2011, 09:57:14 » |
Нагоре
|
супер са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bella
new user
Неактивен
Публикации: 0
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2011, 10:32:17 » |
Нагоре
|
a може ли да има секция "наблюдаван артикул" благодаря
|
|
|
Активен
|
Пощенски разходи заплащам като купувач. Изпращам след предварително заплащане. Оценявам и очаквам оценки. Коректна съм и очаквам коректност.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2011, 10:35:05 » |
Нагоре
|
a може ли да има секция "наблюдаван артикул" благодаря
Имате Наблюдавани в секция Обяви. Нещо не разбрах въпроса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stela77
Стела
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2011, 14:30:10 » |
Нагоре
|
Страхотно. Много удобно
|
|
|
Активен
|
Предпочитам да роботя с наложен платеж прекалено много ме мамиха...обичам коректността не желая измами
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2011, 14:44:39 » |
Нагоре
|
мн благодаря и аз за улесненията!!! бих искала само да предложа, ако е възможно след като дам на бутон РЕДАКТИРАЙ обявата да се отваря в нов прозорец.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2011, 15:27:56 » |
Нагоре
|
И аз благодаря за улесненията!Сайта е страхотен!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
|