velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2011, 13:42:28 » |
Нагоре
|
Супер,а само да попитам дали е възможнои още една добаква като напимер обяви само за размени да се публикуват
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2011, 13:45:21 » |
Нагоре
|
Супер,а само да попитам дали е възможно и още една добаква да се направи като напимер обяви само за размяна да се публикуват.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2011, 14:03:17 » |
Нагоре
|
Супер,а само да попитам дали е възможнои още една добаква като напимер обяви само за размени да се публикуват
Отделен раздел само за размяна няма да има, защото и в него трябва да се описват размери и раздели и т.н. Ще се получи дублиране на обяви за размяна и продажба. В момента правя този филтър за размяна което ще реши проблема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 17, 2011, 14:10:02 » |
Нагоре
|
Отделен раздел само за размяна няма да има, защото и в него трябва да се описват размери и раздели и т.н. Ще се получи дублиране на обяви за размяна и продажба. В момента правя този филтър за размяна което ще реши проблема! Ок.Тогава ще попитам публикувала съм в обява за търсене,а в същото време разменям един модел за друг това грешка ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 17, 2011, 14:15:58 » |
Нагоре
|
Отделен раздел само за размяна няма да има, защото и в него трябва да се описват размери и раздели и т.н. Ще се получи дублиране на обяви за размяна и продажба. В момента правя този филтър за размяна което ще реши проблема! Ок.Тогава ще попитам публикувала съм в обява за търсене,а в същото време разменям един модел за друг това грешка ли е? Ако искате размяна на дадена ваша обява - при публикуването я маркирате - Може и с размяна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 17, 2011, 14:18:03 » |
Нагоре
|
Отделен раздел само за размяна няма да има, защото и в него трябва да се описват размери и раздели и т.н. Ще се получи дублиране на обяви за размяна и продажба. В момента правя този филтър за размяна което ще реши проблема! Ок.Тогава ще попитам публикувала съм в обява за търсене,а в същото време разменям един модел за друг това грешка ли е? Ако искате размяна на дадена ваша обява - при публикуването я маркирате - Може и с размяна Да,но аз не желая да ги продавам а просто да ги разменя и съм описала подробно всичко,ако не може така ще ги изтрия или маркирам като продадени.За това питам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 17, 2011, 14:24:50 » |
Нагоре
|
Отделен раздел само за размяна няма да има, защото и в него трябва да се описват размери и раздели и т.н. Ще се получи дублиране на обяви за размяна и продажба. В момента правя този филтър за размяна което ще реши проблема! Ок.Тогава ще попитам публикувала съм в обява за търсене,а в същото време разменям един модел за друг това грешка ли е? Ако искате размяна на дадена ваша обява - при публикуването я маркирате - Може и с размяна Да,но аз не желая да ги продавам а просто да ги разменя и съм описала подробно всичко,ако не може така ще ги изтрия или маркирам като продадени.За това питам Аааа ясно Ще направя още една опция - освен Желая и Не желая размяна - Само за размяна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 17, 2011, 14:26:10 » |
Нагоре
|
Ок мерси шефе.Нали може да останат така за момента и после ще ги редактирам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Февруари 17, 2011, 14:39:39 » |
Нагоре
|
Да. Няма проблеми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 17, 2011, 14:44:01 » |
Нагоре
|
Да. Няма проблеми. Благодаря Ви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Март 04, 2011, 13:21:54 » |
Нагоре
|
Пуснах ново поле в Обяви Казва се "Подходящо за сезон" с опции - Без значение - За Пролетта - За Лятото - За Есентта - За Зимата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #41 -: Март 04, 2011, 13:25:07 » |
Нагоре
|
Мммм идеални добавки,браво шефче
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Март 04, 2011, 13:26:05 » |
Нагоре
|
Мммм идеални добавки,браво шефче Сега ще направя и филтъра
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonkata
new user
Неактивен
Публикации: 20
Моят бонбон Криси :)
|
|
« Отговор #43 -: Март 04, 2011, 13:31:54 » |
Нагоре
|
Пуснах ново поле в Обяви Казва се "Подходящо за сезон" с опции - Без значение - За Пролетта - За Лятото - За Есентта - За Зимата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonkata
new user
Неактивен
Публикации: 20
Моят бонбон Криси :)
|
|
« Отговор #44 -: Март 04, 2011, 13:38:09 » |
Нагоре
|
А аз си помислих,че не сте обърнали внимание на предложението ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|