vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Март 04, 2011, 13:42:08 » |
Нагоре
|
Пуснах ново поле в Обяви Казва се "Подходящо за сезон" с опции - Без значение - За Пролетта - За Лятото - За Есентта - За Зимата
страшен си
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #46 -: Март 04, 2011, 14:15:20 » |
Нагоре
|
То хубаво ама,сега трябва всички да си оправим обявите нали? Аз се заемам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #47 -: Март 04, 2011, 14:16:06 » |
Нагоре
|
То хубаво ама,сега трябва всички да си оправим обявите нали? Аз се заемам Който желае. Ако искаш не ги пипай, но няма да излизат при филтър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #48 -: Март 04, 2011, 14:17:01 » |
Нагоре
|
То хубаво ама,сега трябва всички да си оправим обявите нали? Аз се заемам Който желае. Ако искаш не ги пипай, но няма да излизат при филтър. Аха ясно,като имам време
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #50 -: Март 04, 2011, 15:12:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #51 -: Март 04, 2011, 17:35:12 » |
Нагоре
|
Да не се изказвам неподготвена, че не съм тествала още, но ми се иска тази възможност да е активна за няколко категории - примерно някой артикул да е подходящ както за пролет, така и за есен. Ще проверя дали може и тогава, ако става ще редактирам поста ми.
---------------- Както и предположих... Шефе, ще трябва да се помисли по по-горното, защото иначе за мен става неизползваемо - така примерно имам обувки, които са трисезонни. Ако все пак ги сложа като летни, а някой филтрира само пролетни, моите отпадат. Масовото поставяне на филтъра за около 70-90% от потрбителите ще е "Без значение" и аз лично няма да го използвам като такъв и не ме устройва. За мен е неработещо в сегашния му вид, колкото и да е хубава идеята. Евентуално би било по-подходящо по-разширено наименование.
|
|
« Последна редакция: Март 04, 2011, 17:51:24 от maminko »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Март 04, 2011, 18:06:09 » |
Нагоре
|
Да не се изказвам неподготвена, че не съм тествала още, но ми се иска тази възможност да е активна за няколко категории - примерно някой артикул да е подходящ както за пролет, така и за есен. Ще проверя дали може и тогава, ако става ще редактирам поста ми.
---------------- Както и предположих... Шефе, ще трябва да се помисли по по-горното, защото иначе за мен става неизползваемо - така примерно имам обувки, които са трисезонни. Ако все пак ги сложа като летни, а някой филтрира само пролетни, моите отпадат. Масовото поставяне на филтъра за около 70-90% от потрбителите ще е "Без значение" и аз лично няма да го използвам като такъв и не ме устройва. За мен е неработещо в сегашния му вид, колкото и да е хубава идеята. Евентуално би било по-подходящо по-разширено наименование.
Дайте предложение за добавяне и ще ги добавя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #53 -: Март 04, 2011, 18:20:07 » |
Нагоре
|
Най-удачното за мен решение е да се избира с цъкчета (всички поленца да са активни), а да не е с падащо меню. Така идеята ще се запази, а и в избран филтър ще може да се покзва избрания/те сезон/и. Ако приемаш забележка махни пълния член на сезоните - някак по-добре ми звучи така: - Без значение - Пролет - Лято - Есен - Зима
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Март 04, 2011, 19:02:52 » |
Нагоре
|
Най-удачното за мен решение е да се избира с цъкчета (всички поленца да са активни), а да не е с падащо меню. Така идеята ще се запази, а и в избран филтър ще може да се покзва избрания/те сезон/и. Ако приемаш забележка махни пълния член на сезоните - някак по-добре ми звучи така: - Без значение - Пролет - Лято - Есен - Зима Ще се опитам да го коригирам и ще видя какво ще стане Мерси за предложението!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #55 -: Март 04, 2011, 21:24:54 » |
Нагоре
|
Шефе,може ли да има филтър с номерацията на обувки,ботуши и т.н.?или както си го направил с добавка при пускане на обявата със стелка в см.да го има във филтъра стелка см.?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #57 -: Март 12, 2011, 18:39:45 » |
Нагоре
|
Пуснах ново поле в Обяви Казва се "Подходящо за сезон" с опции - Без значение - За Пролетта - За Лятото - За Есентта - За Зимата
Възможно ли е пролет и есен да се обединят в едно? Според мен няма разлика, а и все се чудя за кой сезон да поставя, при положение, че става и за двата... Другият въпрос е дали може да се постави и "за всички сезони", защото ако дадена дреха се пусне с търсачката за лято, а в обявата е маркирана, че е без значение, в резултата май няма да се покаже дрехата. А ако е зададено "за всички сезони", ще се показва и в търсене за лято, и за зима. И нещо друго - в разширеното търсене не ми излиза филтър за сезона.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Март 12, 2011, 18:44:07 » |
Нагоре
|
Възможно ли е пролет и есен да се обединят в едно? Според мен няма разлика, а и все се чудя за кой сезон да поставя, при положение, че става и за двата... Другият въпрос е дали може да се постави и "за всички сезони", защото ако дадена дреха се пусне с търсачката за лято, а в обявата е маркирана, че е без значение, в резултата май няма да се покаже дрехата. А ако е зададено "за всички сезони", ще се показва и в търсене за лято, и за зима. И нещо друго - в разширеното търсене не ми излиза филтър за сезона. По този филтър има още доста работа. Но тази събота и неделя няма да стане. В понеделника ще работя по тях Мерси за предложението
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|