velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Февруари 08, 2011, 22:40:44 » |
Нагоре
|
Извинявам се, но грешката е моя. Над 250 е Сега си погледнах кода! шефе,а къде се появява мойте са почти двойно и няма ама кога успяхте Аз така както я карам на ангелчето само дупето ще успея да завоювам ами цял ден седя и вися и както казва синът ми и мъжо "ти по цял ден купуваш-продаваш".Ама и аз май на ангелчето дупето ще гледам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #47 -: Февруари 09, 2011, 06:11:19 » |
Нагоре
|
И аз първо ще изкажа ПОЗДРАВЛЕНИЯТА си за играта и че отново доказахте, че не забравяте да ни зарадвате! Но, ако ми позволите ще изкажа и мнението си по повод начина на събиране на точките - явно е, че има потребители в сайта, които имат възможността да прекарват много време тук и то е логично, че точно някой от тях ще спечели Ок, няма проблем, но има и редовни потребители, които нямат тази възможност да цъкат постоянно в обявите, за това просто си позволих да изкажа мнението си, за да се обърне внимание на това и следващите игри, ако е възможно да дават повече шанс на всички Памела, играта е повече развлекателна отколкото състезателна. Целта ми е да се вкара малко предпразнично настроение за Свети Валентин и същевременно да не пада морала в сайта (той пада когато има явен състелен принцип). За това и не показвам резултатите от събраните Валентинки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #48 -: Февруари 09, 2011, 08:16:26 » |
Нагоре
|
Извинявам се, но грешката е моя. Над 250 е Сега си погледнах кода! шефе,а къде се появява мойте са почти двойно и няма ама кога успяхте Аз така както я карам на ангелчето само дупето ще успея да завоювам ами цял ден седя и вися и както казва синът ми и мъжо "ти по цял ден купуваш-продаваш".Ама и аз май на ангелчето дупето ще гледам http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=3565&protype=3Мерси ами аз го гледах аманищо не видях.Ше слаган очила вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #49 -: Февруари 09, 2011, 22:18:47 » |
Нагоре
|
хиихих и аз имам,много е готено
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
jeni84
power user
Неактивен
Публикации: 484
Нека бъдем по-добри!
|
|
« Отговор #50 -: Февруари 09, 2011, 22:29:22 » |
Нагоре
|
Хей а някой има ли повече от 3 валентинки в профила си?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм.С предимство са тези които купуват 2 и повече обяви.Приемам размяна ако нещо ми допадне.Връщам ако не отговаря на състоянието си.Нека бъдем честни едни към друг!
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
|
|
« Отговор #51 -: Февруари 09, 2011, 22:44:08 » |
Нагоре
|
току-що ми се появи и третата валентинка във профила - пощенски плик със две сърчица
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #52 -: Февруари 09, 2011, 23:13:37 » |
Нагоре
|
И аз имам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jeanny
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #53 -: Февруари 10, 2011, 13:34:24 » |
Нагоре
|
голямо разглеждане пада
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #54 -: Февруари 10, 2011, 13:39:13 » |
Нагоре
|
Шефа, да прави още, че тия 500 ги минахме за нула време:))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #55 -: Февруари 10, 2011, 13:58:33 » |
Нагоре
|
голямо разглеждане пада Хаха, да така си е! Ама няма и да спрем да разглеждаме А аз мисля, че няма нужда от това да се добавят други картинки повече! Накрая на играта да се направи топ10 за потребители с най-много разгледани обяви и да се представят от администратора! Нека да видим кой до къде ще стигне ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ!
|
|
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 14:19:20 от viviqn1980 »
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #56 -: Февруари 10, 2011, 14:24:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #57 -: Февруари 10, 2011, 16:10:54 » |
Нагоре
|
900
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|