mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 09, 2011, 20:22:28 » |
Нагоре
|
Здарвейте, момичета!!!! Имам един бас с познат и реших да потърся от вас правилния отговор Как ви наричат(какви сте на) децата на брат ви Брат ви и съпругата му се падат на вашите деца вуйчо и вуйна а вие какви сте на децата им:) след като получа няколко мения ще помоля шефа да изтрие питанката ми
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2011, 20:31:21 » |
Нагоре
|
леля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2011, 20:35:44 » |
Нагоре
|
леля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2011, 20:51:59 » |
Нагоре
|
ха-ха наскоро и аз имах удоволствието да водя този спор отговорът е леля, разбира се
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2011, 20:56:03 » |
Нагоре
|
леля живеех до скоро в заблуждение, че е вуйна, но се оказа че не е така
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2011, 20:56:36 » |
Нагоре
|
леля...100%
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2011, 20:58:47 » |
Нагоре
|
сега се сетих ,че в Северна България използват и думата-чинка(което пак означава леля)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2011, 21:13:39 » |
Нагоре
|
леля живеех до скоро в заблуждение, че е вуйна, но се оказа че не е така
то и аз така....затова се хванах на бас и вече разбрах че съм загубила Благодаря ви момичета
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2011, 21:21:11 » |
Нагоре
|
сега се сетих ,че в Северна България използват и думата-чинка(което пак означава леля)
това е в северна ама само в румънските села
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2011, 21:33:14 » |
Нагоре
|
Здарвейте, момичета!!!! Имам един бас с познат и реших да потърся от вас правилния отговор Как ви наричат(какви сте на) децата на брат ви Брат ви и съпругата му се падат на вашите деца вуйчо и вуйна а вие какви сте на децата им:) след като получа няколко мения ще помоля шефа да изтрие питанката ми леля
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2011, 22:05:16 » |
Нагоре
|
Това не е истина- с какви глупости пълните сайта....и после се оплаквате Кой на кой е леля, вуйна, учинайка и какво още..... Айде стига от безмислени теми.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2011, 22:08:20 » |
Нагоре
|
Това не е истина- с какви глупости пълните сайта....и после се оплаквате Кой на кой е леля, вуйна, учинайка и какво още..... Айде стига от безмислени теми.
Споко! Темата утре няма да я има.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 09, 2011, 22:12:11 » |
Нагоре
|
Форума е за това ,а на теб ако тази тема ти е безсмислена има много други ,в които можеш да вземеш участие
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 09, 2011, 22:23:07 » |
Нагоре
|
чинка = вуйна ,а верният отговор е леля
|
|
« Последна редакция: Февруари 09, 2011, 22:29:08 от bibkaribka »
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|