Първо колкото и да е добър Руслан не мисля ,че точно това е диктовка подходяща за деца в първи клас.
Второ никога и никъде не съм казала ,че само учителите са виновни за всичко,защото както има едни ,които си вършат съвестно работата,така има и други ,които в часовете четат вестници.
Трето съжалявам ,че и Вие сте учителка с тона ,който сте използвали.Не той не звучи заядливо ,а арогантно.Не Ви отива да слагате епитети на хора ,които не познавате и не знаете дали са влизали в клас или не и с какво образование са .
Поправям поста си току що се обадих на кака и ми каза ,че не е актьорите ,а артисти,но това не означава ,че пак диктовката е подходяща за дете първи клас.Не мисля ,че е редно то сега да ги пращаме по кръчмите
Никоват, няма как да се чете вестник в клас, особено в първи. Достатъчно е да влезеш в училище и веднага ще го разбереш. Тонът ми не е арогантен. Не защото не може да бъде, а защото конкретната "дискусия" не си заслужава.
Епитет и етикет никъде не съм сложила, за разлика от теб.
И за десерт- образованието не е мерило за качествата на човека, нали. Подавам ти ръка, подарявам ти усмивка и пак ти казвам, няма учител, който да продиктува това на учениците си. Или поне на мен ми е необходимо да вярвам, че е така. Иначе... и даскалите сме хора, де!