Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« -: Февруари 10, 2011, 07:51:22 » |
Нагоре
|
Мамчета,до колкото помня нали беше забранен този сайт,днес случайно попаднах на него и то пуснат като реклама в сайт за картинки ,или е някакъв подобен на него рових се в картинките на този сайт http://www.glitter-graphics.com/,и попаднах на това: http://www.scienceofdeath.com/bg/
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2011, 08:10:20 » |
Нагоре
|
Поли,това отдавна го виждам по сайтовете.Какво те изненадва?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2011, 10:42:35 » |
Нагоре
|
Поли,това отдавна го виждам по сайтовете.Какво те изненадва? Ми,нали ги махат такива неща,не се толерират като реклами и подобни ,не че ме впечатли де,няма човек на земята който да ми каже кога ще умиргам ,то и самия сайт е правен от човек та....ама има душици дето се връзват на такива неща и психиката им става мазало
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2011, 11:46:30 » |
Нагоре
|
Хах, забавен тест, но... накрая искат смс да се праща. Ще си остана невежа за края на живота си.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2011, 23:59:52 » |
Нагоре
|
мноу гадно цъкаш и отговаряш в несвяст като луда и истината - ама първо смс
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
SemenOV
Олег
new user
Неактивен
Публикации: 2
Кликвайки върху " Запомни паролата " няма да ви помогне да си спомните паролата си
Вие обичате да ловите риба ? [url=http://www.rybalka.name/]риболо
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2011, 05:32:14 » |
Нагоре
|
Сайт с главной страници авторизует меня на Opera 9.10 с 6го раза, а на IE 6.0 вообще не авторизует Что енто могёт быть?
|
|
|
Активен
|
Если вам долго не звонят родные и близкие, значит у них все хорошо!!! Любишь рыбачить? Рыбалка на Волге и все о рыбалке.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2011, 06:35:42 » |
Нагоре
|
Сайт с главной страници авторизует меня на Opera 9.10 с 6го раза, а на IE 6.0 вообще не авторизует Что енто могёт быть?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 15, 2011, 09:07:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 16, 2011, 13:35:54 » |
Нагоре
|
К'о речи?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2011, 00:56:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
|
|