VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Юли 20, 2010, 12:29:26 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 13:02:35 от VIPS4E_73 »
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #16 -: Юли 20, 2010, 12:57:07 » |
Нагоре
|
Е тя майкй ми за около месец и половина ги свали , но аз силно препоръчвам тази с киселото мляко , ще ти стискам палци , но искам да отбележа че в зелето , има едни вещества които се натрупват в организма , и не е хубаво да се прекалява с консумацията , защото накрая почва да вреди
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Юли 20, 2010, 13:04:46 » |
Нагоре
|
Ооооо, сега ще разровя нета, да видим за какво става дума :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #18 -: Юли 20, 2010, 13:07:31 » |
Нагоре
|
Е тя майкй ми за около месец и половина ги свали , но аз силно препоръчвам тази с киселото мляко , ще ти стискам палци , но искам да отбележа че в зелето , има едни вещества които се натрупват в организма , и не е хубаво да се прекалява с консумацията , защото накрая почва да вреди
Да и някой получават главоболие. 1 седмица е достатъчна. А тази с киселото мляко сигурно ще е доста по-вкусна .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Юли 20, 2010, 13:18:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #20 -: Юли 20, 2010, 13:21:45 » |
Нагоре
|
С две думи пълно обгазавяне . Няма нищо лошо да пробваш (освен газовете разбира се ), ако не се чувстваш добре спри веднага. Диетата на The_Black_Angel също е много добра. Аз от киселото мляко и от сладичкото малко огладнявам ;D , но може да взема и аз да пробвам.
|
|
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 13:24:39 от bi_bi_to »
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Юли 20, 2010, 13:49:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malinita
new user
Неактивен
Публикации: 1
Не се отчайвай, решението на проблема е зад ъгъла!
|
|
« Отговор #22 -: Юли 20, 2010, 22:14:58 » |
Нагоре
|
L- carnitine е само една от есенциалните аминокиселини, Не съм уверена, че приемането само на една от тях, поне за по-продължителен период може да бъде нещо добро за здравето, дори и да има въздействие като описаното - губи се балансът. Аз ползвам водорасли - синьозелени, АФА - съдържат всички аминокиселини, с идеален аминокиселинен профил, поне не боледувам. А сега ми изпратиха ето тази диета, дано да е от полза: Диета 3-те купи 1. 500 г моркови, настъргани на едрото ренде + 500 г зеле нарязано на ситно или настъргано на едрото ренде + 20 капки оцет и 1 чаена лъжица зехтин. 2. 400 г обелени краставици, настъргани на ситното ренде + 2 кофички кисело мляко по 500 г и толкова вода. 3. 400 г обелени домати нарязани на парченца + 300 г пиперки месести ,няма значение цвета,нарязани на парченца също 4. 50-100 г сирене 5. едно твърдо сварено яйце Сиренето и яйцето може да се настърже на доматите и чушките или да се яде поотделно Това се яде, когато си гладен за целия ден и не е задължително да се изяжда цялото количество Това е за 10 дни Останалите 20 дни всичко това + 1 пържола от бяло пилешко месо 120 г. На скара или фурна без мазнина. Подправки: магданоз и копър. Много движение според възможностите. Плуване, гимнастика, бягане, ходене и т. н. Важното е, че това са - повечето - продукти в суров вид, зеленчуците, това е важно, защото ние приемаме основно топлинно преработена храна - тоест, без никакви ензими, а те са от голяма важност. Също така, не бива, поради желанието да отслабнеш, да намаляваш количеството на водата - тя е много важна! Има един ирански лекар, Д-р Ф. Батманжелидж, с много интересни книги по въпроса, тук може да се намерят две от тях: http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=60&LangID=0&Letter=* - "Тялото жадува за вода" и "Водата лекува, лекарствата убиват" - струва си да се прочетат (може да се изтеглят). Една приятелка, с хормонални проблеми, започна да пие вода по този начин и ми каза, че се чувства значително по-добре, но е рано да се очаква нещо по-съществено, свързано с теглото. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
Ако всеки се отнася към другите така, както би искал да се отнасят към него, светът ни ще е най-прекрасното място. Да опитаме, струва си!
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Юли 21, 2010, 18:09:54 » |
Нагоре
|
malinita доста интересно Веднага при първа възмоност, ще прочета диетата на спокойствие, че тия два дена ми е много напрегнато. Ще питам и няколко въпросчета. Твърдо съм решена от понеделник да започна нещо + карнитина и велото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Юли 23, 2010, 10:45:02 » |
Нагоре
|
След дълго умуване, реших да започна диетата на The_Black_Angel . Още от самото начало ми допаднаха съставките, обичам и мляко и овесени ядки, само тия ябълки не са ми много при сърце, ама " трай бабо за хубост " ;D ;D ;D Тази сутрен ходих до един голям ...маркет и напазарувах всичко от мерак. В интерес на истината нямам търпение да започна в понеделник. Ако случайно The_Black_Angel има малко време, да питам - три дена ядеш това, един почиваш, после примерно 5 дена ядеш това- 2 почиваш, може ли после схемата нататък да редувам 3-1, 5-2, 3-1, 5-2 и т.н. Страшно много ти благодаря, мила, за чудесното идея, липсваше ми някакси интереса и мотивация да започна някаква диета. Ееее, сега вече нямам оправдание Стискайте палци Не изглежда лошо , НАЛИ......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Юли 23, 2010, 15:38:41 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel забравих да попитам, как стои въпроса с кафето, нали няма проблеми да си пия, защото умерам за кафе ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #26 -: Юли 23, 2010, 17:26:02 » |
Нагоре
|
Охххххх този любим наш понеделник, при мен никога не идва все му се каня, но все ми убягва нещо....
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Юли 23, 2010, 19:06:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #28 -: Юли 23, 2010, 20:40:02 » |
Нагоре
|
Така , с кафето е много чувствителна темата , и изобщо с напитките , едно кафе , чоже но без захар сметана мляко и т.н. , а от напитките НАДА , само водичка , иначе както искаш я върти , но не трябва да я правиш по малко от три или повече от пет , поне аз така знам , примерно не е хубаво 7 на 3 , тъй като , колкото и да е всеобхватна , има витамини , въглехидрати и тям подобни , и липсват някой неща , и не е хубаво за дълъг период организма да се лишава , особено през деня или двата дни почивка, е силно препоръчително да се хапне месце, както и някаква салатка зеленчукова , но наистина повече от едно кафенце мисля че не е препоръчително П.С. Не ме мрази , аз съм само вестител
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Юли 23, 2010, 22:16:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|