Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 13, 2011, 17:19:29 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 13:43:49 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2011, 17:21:48 » |
Нагоре
|
ха ха Отнесена изпревари ми тъкмо пуснах и аз темичка и гледам и ти
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2011, 17:23:22 » |
Нагоре
|
Вие гласувахте за evi4ka и му дадохте 1 точка.
Сега той има 2 точки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2011, 17:25:55 » |
Нагоре
|
Вие гласувахте за desihd и му дадохте 1 точка. Сега той има 4 точки. http://podaraci.cakky.eu/vote.php?id=134кликнете и тук
|
|
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 17:42:52 от malko_beb4e »
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2011, 17:48:12 » |
Нагоре
|
Отнесена какво ще кажеш - попадаме ли тук
2. Забранено е поставянето на Уникалният Линк в сайтове с голям трафик! - Първо Наказание: Нулиране на точките! - Второ Наказание: Изтриване на Акаунта! - Трето Наказание: Бан по IP Адрес!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2011, 18:22:38 » |
Нагоре
|
Вече сте гласували за този потребител през последните 24 часа. Моля опитайте отново след като изминат 24 часа от гласуването Ви миналият път. Може да посетите профила на desihd от ТУК УБЕДЕНА СЪМ ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ТИ ДАВАЛА ТОЧКА ДО СЕГА, АМА ЩОМ КАЗВАТ....
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2011, 18:25:16 » |
Нагоре
|
Вече сте гласували за този потребител през последните 24 часа. Моля опитайте отново след като изминат 24 часа от гласуването Ви миналият път. Може да посетите профила на desihd от ТУК УБЕДЕНА СЪМ ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ТИ ДАВАЛА ТОЧКА ДО СЕГА, АМА ЩОМ КАЗВАТ.... цъкнала си 2 пъти за стотна от секундата и ти отчита 2-рия клик,че си гласувала вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2011, 00:10:57 » |
Нагоре
|
http://podaraci.cakky.eu/vote.php?id=145 Вие гласувахте за desihd и му дадохте 1 точка. Сега той има 28 точки. Вие гласувахте за evi4ka и му дадохте 1 точка. Сега той има 6 точки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 15, 2011, 07:09:27 » |
Нагоре
|
Имате по точка от мен. Аз се регнах но няма да играя. Има само награди от по хиляда хиляди точки Няма кога да ги стигна.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 15, 2011, 07:51:09 » |
Нагоре
|
Имате по точка от мен. Аз се регнах но няма да играя. Има само награди от по хиляда хиляди точки Няма кога да ги стигна. ако се цъкаме редовно,за Нова година Аз искам играчка от 2 000 т
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 15, 2011, 11:44:25 » |
Нагоре
|
И аз се регистрирах,но кога ще направим толкова точки незнам : http://podaraci.cakky.eu/vote.php?id=146 Сега ще ви нацъкам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 15, 2011, 11:45:53 » |
Нагоре
|
Вие гласувахте за desihd и му дадохте 1 точка.
Сега той има 33 точки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 15, 2011, 11:47:35 » |
Нагоре
|
малко-беб4е - 10 т. сон1а -4 т
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 15, 2011, 12:31:24 » |