Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Февруари 14, 2011, 06:33:00 » |
Нагоре
|
Добро утро и честит Св.Валентин на всички Снощи в 24.00 часа играта "Валентинки" приключи. Време е да обявя класирането, победителя и наградата. 1. Поли - 4231 валентинки - Победител2. sisi_91 - 4136 валентинки 3. slon - 3002 валентинки 4. таня ботева - 2663 валентинки 5. Ksara - 2508 валентинки 6. vefii - 2174 валентинки 7. Sky_Angel - 2048 валентинки 8. viviqn1980 - 1815 валентинки 9. Leni_ta - 1664 валентинки 10. jeni84 - 1547 валентинки Както се вижда от класирането победител е Поли. Наградата която ще получи са 2 чудесни чаши за вино инкрустирани с името на сайта. Искрено се надявам да ги ползва със своята половинка и да отпразнуват много празници на Любовта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2011, 08:17:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2011, 08:41:42 » |
Нагоре
|
честито Поли и от мен и честит празник!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hiitklif
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2011, 08:53:00 » |
Нагоре
|
Честито и от мен,мила Поли
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и държа на същото от Ваша страна. Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта. Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж. Държа много на комуникацията. За суми над 15 лв-предварително плащане. Не се пазаря,не го правете и вие. Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2011, 09:19:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
Публикации: 276
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2011, 09:23:51 » |
Нагоре
|
Честито Поли ! Весел празник на всички днес !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2011, 09:43:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 14, 2011, 10:06:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2011, 10:27:26 » |
Нагоре
|
Благодаря ви мили,за мен беше неочаквана,но приятна изненада....рано сутринта шефчето ми съобщи,че съм щастливката да имам честта да получа награда и то на такъв хубав ден,получих много поздравления и тук в сайта и на скайпа,благодаря ви мили мамчета,влюбени и разлюбени,днешния ден е този, когато цветята ще са рози, любовта ще е в огромни дози, а сексът нека да ви е в различни пози! Благодаря на семейство Администраторови Весели, засмяни и цял месец пияни, но не само от вино и ракия, а и от любовна магия! Наздраве!!! наградата ще остане един много скъп спомен за мен от сайта,ще я снимам специално за всички вас,целувки от мен и се обичайте
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 14, 2011, 11:59:40 » |
Нагоре
|
Наградата е наистина оригинална ЧЕСТИТО Полинце да си ползвате чашките със здраве и много приятни мигове с обичаните ти хора! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
|
|
|