Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 14, 2011, 12:45:12 » |
Нагоре
|
Честито Поли Весел празник на всички! На някои Свети Валентин! На други Трифон Зарезан!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2011, 13:48:10 » |
Нагоре
|
Честито на Поли и от мен! Честит празник и на другите!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 14, 2011, 14:15:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 14, 2011, 19:46:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
geriing
new user
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2011, 20:35:07 » |
Нагоре
|
Честито и от мен на победителката Здраве и любов за всички ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 16, 2011, 16:43:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2011, 18:05:48 » |
Нагоре
|
Радвам се Поли, че ти харесват Жената положи много труд Благодаря отново и аз ще се постарая
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 16, 2011, 20:09:27 » |
Нагоре
|
Браво на екипа и честито на Поли Наградата наистина е страхотна и много оригинална
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 16, 2011, 20:30:26 » |
Нагоре
|
Честито на Поли ! Наистина са много красиви - Браво на екипа !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 17, 2011, 13:25:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2011, 09:42:44 » |
Нагоре
|
Браво на екипа, страхотни сте!!! Изключително красив подарък .
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
|