eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Февруари 15, 2011, 13:25:57 » |
Нагоре
|
А нееее ,няма да стане .Аку имаш и 2 бюфета и една убава тоалетка от 1921 година мой съ замисля ..Аааа може и едно килимче поне на 15 години запазенко ,само на конци останал.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #61 -: Февруари 15, 2011, 13:27:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #62 -: Февруари 15, 2011, 13:53:16 » |
Нагоре
|
А нееее ,няма да стане .Аку имаш и 2 бюфета и една убава тоалетка от 1921 година мой съ замисля ..Аааа може и едно килимче поне на 15 години запазенко ,само на конци останал.
килимче ша ти намеря бе како,имам едно.Само е лекинко пожълтяло,че лятото на далечната 1983 г. се учих да стоя без рамперс и мъъъънинко се поотървах неколко пъти,па брат ми един бързовар гръмна на килима и остана миниатюрна дупчица 20 на 20,почти не се забилязва.Ей тази оферта не е за изтърване ,а?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #63 -: Февруари 15, 2011, 14:09:08 » |
Нагоре
|
ЦУЦКА МИЛОООООООО,НЕ ТУК,А В ПЬРВАТА ТЕМА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Февруари 15, 2011, 14:33:26 » |
Нагоре
|
Утрепа рибата. И това не бях виждала. Купи ли си спортния екип? КОЙ ЕКИП БРЕ МИЛА? ТОЛКОВА СЬМ ОТНЕСЕНА ЧЕ...КУПИХ ЕДИН,ДА ,ДНЕС ПРИСТИГНА,МА МАЙ НЯМА ОБЩО С ТЕБ...МАМКА МУ...КАТ ЧЕ ЛИ СЬМ СЕ НАПУШИЛА,ХВАЩАТЕ МЕ НЕПОДГОТВЕНА И ТО САМО С ВЬПРОСИ...ФЛО,СВЕТНИ МЕ ДЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Февруари 15, 2011, 14:37:54 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=139581..Я КВО НАБАРАХ...ЯРКО РОЗОВО,ПЬК И ГЛЕДАМ БАШ СРЕДЕН РАЗМЕР Е...НАЧИ АЗ ДА СКАЧАМ У БИДОНЬО И ДА НАПРАИМ ЕДНО КРЬГЧЕ С ПРЕХЛУПЕНА ПОХОДКА...ШЕ МЕ ЗЕМАТ ЗА МАНЕКЕН НА"КОЛБАСО"-ПЕРНИК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #68 -: Февруари 15, 2011, 14:40:11 » |
Нагоре
|
Утрепа рибата. И това не бях виждала. Купи ли си спортния екип? КОЙ ЕКИП БРЕ МИЛА? ТОЛКОВА СЬМ ОТНЕСЕНА ЧЕ...КУПИХ ЕДИН,ДА ,ДНЕС ПРИСТИГНА,МА МАЙ НЯМА ОБЩО С ТЕБ...МАМКА МУ...КАТ ЧЕ ЛИ СЬМ СЕ НАПУШИЛА,ХВАЩАТЕ МЕ НЕПОДГОТВЕНА И ТО САМО С ВЬПРОСИ...ФЛО,СВЕТНИ МЕ ДЕ Твоят екип. Мъжки спортен екип Uhlsport
|
|
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 14:42:50 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Февруари 15, 2011, 14:46:35 » |
Нагоре
|
Утрепа рибата. И това не бях виждала. Купи ли си спортния екип? КОЙ ЕКИП БРЕ МИЛА? ТОЛКОВА СЬМ ОТНЕСЕНА ЧЕ...КУПИХ ЕДИН,ДА ,ДНЕС ПРИСТИГНА,МА МАЙ НЯМА ОБЩО С ТЕБ...МАМКА МУ...КАТ ЧЕ ЛИ СЬМ СЕ НАПУШИЛА,ХВАЩАТЕ МЕ НЕПОДГОТВЕНА И ТО САМО С ВЬПРОСИ...ФЛО,СВЕТНИ МЕ ДЕ Твоят екип. УУУУУУУУУУУУ,СТРАХОТЕН Е!!!АЗ СИ ПОТРОШИХ ПРЬСТИТЕ ДА ТЬРСЯ ПРОДАВАЧА У ДРУГИЯ САЙТ,А ТО НАШ ЧОВЕК БИЛ-СТРАХОТНА МАМА!!!У НАС АНЦУЗИТЕ И МАРАТОНКИТЕ СЕ АРЧАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕБЕЦА ЧАТ-ПАТ ГИ ЗАРАДВАМ ДОМАШНИТЕ ДЗВЕРОВЕ И С НЕКОЯ ДРУГА БУТОНКА...МА НА МОЯ ШЕ МУ ПАЗИМ АХЦУГА ЗА ОСМИ МАРТ,ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА СЕ СЕТИ ЧЕ АЗ!!!АЗ!!!ИМАМ ПРАЗНИК,НЕ ТОЙ Мъжки спортен екип Uhlsport
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #70 -: Февруари 15, 2011, 14:59:12 » |
Нагоре
|
Утрепа рибата. И това не бях виждала. Купи ли си спортния екип? КОЙ ЕКИП БРЕ МИЛА? ТОЛКОВА СЬМ ОТНЕСЕНА ЧЕ...КУПИХ ЕДИН,ДА ,ДНЕС ПРИСТИГНА,МА МАЙ НЯМА ОБЩО С ТЕБ...МАМКА МУ...КАТ ЧЕ ЛИ СЬМ СЕ НАПУШИЛА,ХВАЩАТЕ МЕ НЕПОДГОТВЕНА И ТО САМО С ВЬПРОСИ...ФЛО,СВЕТНИ МЕ ДЕ Твоят екип. УУУУУУУУУУУУ,СТРАХОТЕН Е!!!АЗ СИ ПОТРОШИХ ПРЬСТИТЕ ДА ТЬРСЯ ПРОДАВАЧА У ДРУГИЯ САЙТ,А ТО НАШ ЧОВЕК БИЛ-СТРАХОТНА МАМА!!!У НАС АНЦУЗИТЕ И МАРАТОНКИТЕ СЕ АРЧАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕБЕЦА ЧАТ-ПАТ ГИ ЗАРАДВАМ ДОМАШНИТЕ ДЗВЕРОВЕ И С НЕКОЯ ДРУГА БУТОНКА...МА НА МОЯ ШЕ МУ ПАЗИМ АХЦУГА ЗА ОСМИ МАРТ,ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА СЕ СЕТИ ЧЕ АЗ!!!АЗ!!!ИМАМ ПРАЗНИК,НЕ ТОЙ Мъжки спортен екип Uhlsport Луда работа. опаа,моя анцуг!!! Останах с впечатлението, че ти си го продала някога и сега си го купуваш.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Февруари 15, 2011, 15:07:52 » |
Нагоре
|
ТЕ ГИ МОИТЕ ДЗВЕРОВЕ пьрвия дзвер е мьжо,после баща ми,накрая синет-се селски бегове с два леви крака
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #72 -: Февруари 15, 2011, 15:09:27 » |
Нагоре
|
хаххаааа
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Февруари 15, 2011, 15:11:06 » |
Нагоре
|
Утрепа рибата. И това не бях виждала. Купи ли си спортния екип? КОЙ ЕКИП БРЕ МИЛА? ТОЛКОВА СЬМ ОТНЕСЕНА ЧЕ...КУПИХ ЕДИН,ДА ,ДНЕС ПРИСТИГНА,МА МАЙ НЯМА ОБЩО С ТЕБ...МАМКА МУ...КАТ ЧЕ ЛИ СЬМ СЕ НАПУШИЛА,ХВАЩАТЕ МЕ НЕПОДГОТВЕНА И ТО САМО С ВЬПРОСИ...ФЛО,СВЕТНИ МЕ ДЕ Твоят екип. УУУУУУУУУУУУ,СТРАХОТЕН Е!!!АЗ СИ ПОТРОШИХ ПРЬСТИТЕ ДА ТЬРСЯ ПРОДАВАЧА У ДРУГИЯ САЙТ,А ТО НАШ ЧОВЕК БИЛ-СТРАХОТНА МАМА!!!У НАС АНЦУЗИТЕ И МАРАТОНКИТЕ СЕ АРЧАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕБЕЦА ЧАТ-ПАТ ГИ ЗАРАДВАМ ДОМАШНИТЕ ДЗВЕРОВЕ И С НЕКОЯ ДРУГА БУТОНКА...МА НА МОЯ ШЕ МУ ПАЗИМ АХЦУГА ЗА ОСМИ МАРТ,ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА СЕ СЕТИ ЧЕ АЗ!!!АЗ!!!ИМАМ ПРАЗНИК,НЕ ТОЙ Мъжки спортен екип Uhlsport Луда работа. опаа,моя анцуг!!! Останах с впечатлението, че ти си го продала някога и сега си го купуваш. А-ХААА,ПРАВА СИ,ВИКАШ БИЗНЕС ДА ИМА АМА НЕ-ПРОСТО ОТ МНОГО РОВЕНЕ ПОПАДНАХ НА НЕГО В ДРУГИЯ САЙТ И Я ПОМОЛИХ ДА ПРОДЬЛЖИМЕ ТУК МА НИЩО НОВО НЕ СЬМ И ПОКАЗАЛА НА МАЦКАТА ДЕ,ТЯ ВЕЩА,НАПРЕД С МАТЕРИАЛА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен