rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Февруари 15, 2011, 15:24:50 » |
Нагоре
|
БИБКЕ БРЕ,ДЕ ЛОВУВАШ,АМ?ЗА ОБЯВИ ЛИ СИ,ИЛИ ГАДАЕШ РОЗОВОТО ПАНТАЛЬОН?!МИНА ТИ ОТПУСКАТА,А
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #76 -: Февруари 15, 2011, 15:30:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #77 -: Февруари 15, 2011, 15:35:13 » |
Нагоре
|
ХАХАХАХАХА,това вече много ме развесели!!!!! А розувкуту дали щи гила незнам,нящо крачолите ме тревожат
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #78 -: Февруари 15, 2011, 15:41:16 » |
Нагоре
|
ТЕ ГИ МОИТЕ ДЗВЕРОВЕ пьрвия дзвер е мьжо,после баща ми,накрая синет-се селски бегове с два леви крака руса ма ,що лъжеш,този на последната снимка не ти е син,кога си го родила но дванайсет либе душа???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #79 -: Февруари 15, 2011, 15:49:04 » |
Нагоре
|
ТЕ ГИ МОИТЕ ДЗВЕРОВЕ пьрвия дзвер е мьжо,после баща ми,накрая синет-се селски бегове с два леви крака руса ма ,що лъжеш,този на последната снимка не ти е син,кога си го родила но дванайсет либе душа??? НА ОСЕМНАЙСЕТ И ПОЛОВИНА,ЗЛАТО!ИЗЛЬГАА МЕ КОГА БЕХ ЛУДО,ПА МЛАДО И ЗЕЛЕНО!!!СА СИНЕТО МИ НАВЬРШИ ОСЕМНАЙСЕТ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #80 -: Февруари 15, 2011, 16:03:58 » |
Нагоре
|
туй ръкавички за крачета ли бе? Ма на тез деца много им големи ръцете т.е. краката
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #81 -: Февруари 15, 2011, 18:25:20 » |
Нагоре
|
А нееее ,няма да стане .Аку имаш и 2 бюфета и една убава тоалетка от 1921 година мой съ замисля ..Аааа може и едно килимче поне на 15 години запазенко ,само на конци останал.
килимче ша ти намеря бе како,имам едно.Само е лекинко пожълтяло,че лятото на далечната 1983 г. се учих да стоя без рамперс и мъъъънинко се поотървах неколко пъти,па брат ми един бързовар гръмна на килима и остана миниатюрна дупчица 20 на 20,почти не се забилязва.Ей тази оферта не е за изтърване ,а? Ухууу точно такъв килим исках ,Ванила как разбра ма ,жива и здрава да си..Ако уредиш и другите мебели давам ботушките за 30лв иначе Не ..Днес бях в мазето и намерих една черга на земята ,ша е продам тя е ръчно тъкана от прабаба ,ама ша е снимам на место иначе ако е вдигна ша са разпадне .. ) РУСУУУ АРЕСАХ ЗЕТЯ МНОГУУУУ ,АЗ НЕМОА ПРЕКАЧВАМ СНИМКИ ИНАК И АЗ ША ИЗТУПАМ СНААТА ТУК .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Февруари 15, 2011, 20:10:00 » |
Нагоре
|
А нееее ,няма да стане .Аку имаш и 2 бюфета и една убава тоалетка от 1921 година мой съ замисля ..Аааа може и едно килимче поне на 15 години запазенко ,само на конци останал.
килимче ша ти намеря бе како,имам едно.Само е лекинко пожълтяло,че лятото на далечната 1983 г. се учих да стоя без рамперс и мъъъънинко се поотървах неколко пъти,па брат ми един бързовар гръмна на килима и остана миниатюрна дупчица 20 на 20,почти не се забилязва.Ей тази оферта не е за изтърване ,а? Ухууу точно такъв килим исках ,Ванила как разбра ма ,жива и здрава да си..Ако уредиш и другите мебели давам ботушките за 30лв иначе Не ..Днес бях в мазето и намерих една черга на земята ,ша е продам тя е ръчно тъкана от прабаба ,ама ша е снимам на место иначе ако е вдигна ша са разпадне .. ) РУСУУУ АРЕСАХ ЗЕТЯ МНОГУУУУ ,АЗ НЕМОА ПРЕКАЧВАМ СНИМКИ ИНАК И АЗ ША ИЗТУПАМ СНААТА ТУК . е що не можеш бре мило?става отдолу,пише "допьлнителни опции" пробвай се,и аз скоро се светнах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #83 -: Февруари 15, 2011, 20:12:50 » |
Нагоре
|
килимче ша ти намеря бе како,имам едно.Само е лекинко пожълтяло,че лятото на далечната 1983 г. се учих да стоя без рамперс и мъъъънинко се поотървах неколко пъти,па брат ми един бързовар гръмна на килима и остана миниатюрна дупчица 20 на 20,почти не се забилязва.Ей тази оферта не е за изтърване ,а? Ухууу точно такъв килим исках ,Ванила как разбра ма ,жива и здрава да си..Ако уредиш и другите мебели давам ботушките за 30лв иначе Не ..Днес бях в мазето и намерих една черга на земята ,ша е продам тя е ръчно тъкана от прабаба ,ама ша е снимам на место иначе ако е вдигна ша са разпадне .. ) РУСУУУ АРЕСАХ ЗЕТЯ МНОГУУУУ ,АЗ НЕМОА ПРЕКАЧВАМ СНИМКИ ИНАК И АЗ ША ИЗТУПАМ СНААТА ТУК . е що не можеш бре мило?става отдолу,пише "допьлнителни опции" пробвай се,и аз скоро се светнах Къде отдолу ма Русоо ,ази уж съм черна ,ама бая тъпичка ша съм..Пък ся съм с най-дъртия лаптоп и нямам мноу програми с в него ..То май само дето е жив ,почти като оня дето се продаваше без монитор само клавиатура:))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #84 -: Февруари 15, 2011, 20:18:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Февруари 15, 2011, 20:20:28 » |
Нагоре
|
мило,като пишеш отговор-вляво от"публикувай"пише"допьлнителни опции"-чукаш на него и ти се отваря вьзможност да сваляш от твои места от лаптопа,кьдето дьржиш снимките си!пише го с големи зелени букви-погледни вляво!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Февруари 15, 2011, 20:21:38 » |
Нагоре
|
виде ли шматкоооо?утре ега видим една снимка и от тебе-на снаата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #87 -: Февруари 15, 2011, 20:42:12 » |
Нагоре
|
ИИИИИИИИИИ убаво като майка си!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #88 -: Февруари 15, 2011, 21:08:33 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Февруари 15, 2011, 21:16:50 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне Лошооооооо, купувам гащите,ако са с много дупки,че да съ проветрявам,оти поскъпна водата и няма да ги пера.На чорапите да им изрежеш пръстите,че не съм си скоро рязала ноктите...и тях ще взема.Ще спасим положението - не бой се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|